Здравейте и от мен!
Midge,тъкмо щях да ти предложа тези теми и Мишанта ме е изпреварила!
Да споделя и аз:
За спане - взехме креватче, защото ми се струваше по-стабилен вариант. Харесах модел много олекотен, с две нива на височина на решетките, те са двустранни (т.е.може да се размества).Взехме хубаво матраче и от раждането си спи там, струва ми се комфортно.
Имаме и сгъваема кошарка, която използваме при пътуване.Какво ме притесняваше при нея - матрачето, което върви с нея е много тънко, нужно е допълнително, но пък трябва да го пренасяме и него когато тръгнем някъде.Взехме сгъваемо такова, но е вариант за няколо дни - не за постоянно.Докато детето спи на горното ниво - ок, но долното ми се струва много ниско, дори и с допълнителен матрак - явно не е никакъв проблем, но лично на мен ми е дискомфортно аз да спя на по -голяма височина от детето.Повивалниците стават, но на мен ми беше по-удобно на спалнята да я преобличам.
За ваните - имахме ваничка вградена в шкаф - използвахме я много кратко време. Според мен не си струва - другия вариант е по-удачен.
За столчетата - ние бяхме с Чико - много съм доволна.Съгласна съм, че Чиполино не е вариант, особено ако пътувате много. Важна е сигурността!
За количките - според мен е важно:
- да е възможно най-лека
- големи гуми (моята е с единични и нямах проблем в снега)
- да има хубав багажник
- на моята се върти коша и ми беше удобно
Zlatulka, албумин в кръвта трябва да има, твоят е ок засега. Важно е да няма в урината - това е проблемно!