И аз да се запиша в темичката. Тини, аз в началото на бременността прокървих три пъти, като вторият беше слаб кръвоизлив. Д-р Сигридов ми каза, че няма нищо опасно, дължало се на по-ниска плацента, която наистина се вдигна със закъснение при мен. Та не ставало въпрос за истинско отлепване на плацентата, а просто някои прекъснати връзки в долната част, които били незабележими, но предизвиквали кървенето. Не знам дали и при теб става въпрос за същото, но и на мен ми бяха казали да лежа поне седмица за всеки един от трите случая. Постепенно всичко си отшумя.
За витамините - пак д-р Сигридов ми беше казал, че не вижда смисъл да се вземат поливитамини, та наблягам повече на естествените - плодове, зеленчуци. Иначе и аз си купих от витаминните добавки на Hipp, но съм страшно нередовна. Единствено в момента съвсем редовно си вземам магнезия, че страх лозе пази
Да се отчета и аз. Тази седмица за пръв път ходих на запис на тоновете, всичко е ок. Направих и последния Доплер, може да се наложи още веднъж да отида преди раждането, но ще е тук, в Стара Загора, че вече ме е страх да пътувам. Кръвотоците ми са ок, явно този път се разминах с прееклампсията
Единствено непрестанно ми пада кръвното до много ниски граници - стига до 80-85 на 45. Аз по принцип съм си с ниско кръвно, ама това си е вече много. Да ви питам и друго, на някоя от вас вие ли й се свят без да има ниско кръвно, желязо или кръвна захар. Изследвала съм всичко и е наред, а понякога като ми прилошее, мъжът ми вади апарата за кръвно и ми го мери - оказва се в съвсем нормални граници. А аз едва гледам.