0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 41
« Отговор #140 -: Май 23, 2009, 12:16:31 pm »
Лина, честита бременност! Нека е лека, безпроблемна и успешна. Аз имам същия проблем с вдигането. За носенето - не я нося, бата има честта вечер, като се върн еот работа. От време на време обаче ми се налага да я вдигам и малко се притеснявам.

White, и аз почти от самото начало имам болки в кръста, главно в дясната половина, май взеха да отшумяват, пък може и аз вече де не им пбръщам внимание. Предния път също бях така, затова сега не се шашкам толкова.

За БХС-то, предната бременност реших да си спеста стреса от фалишво-грешни резлутати, затова пропуснах. Този път реших все пак да подходя уж отговорно към ситуацията и в 12 г.с си направих излседването. Следващото, след 15 г.с със сигурност ще го пропусна.
*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
« Отговор #141 -: Май 23, 2009, 13:22:20 pm »
Здравейте,и аз сега искам да споделя, аз имам надлъжни болки отвреме навреме от лявата страна.А също така и всеки ден главоболие,в 19 г.с.съм и тези болки ме притесняват.На някого случва ли му се нещо подобно?
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
*
« Отговор #142 -: Май 23, 2009, 13:56:09 pm »
Виждам, че много от вас момичета, страдате от болки в кръста :(. При мен пък болките са в таза и са направо ужасни. Не ме боли непрекъснато, но ако се залежа малко по гръб после няма ставане и първите крачки ги правя като робот. Много боли, но за малко, докато се раздвижа. Моят доктор ми препоръча Алгасан, понеже е на билкова основа. Лошото е обаче, че ефектът му е невероятно краткотраен. Моят мъж ме мажеше вечер с цел на сутринта да мога да стана без болка от леглото, но определено не влияе толкова дълго и на сутрин пак ми се налага да ставам със зор.

*
« Отговор #143 -: Май 23, 2009, 14:32:12 pm »
Мерси за сподлената болка. :D При мен може да се наложи да тръгна на масажи, защото наистина е проблем гледането на малкия човек. Той си иска своето и не мога да му обясня, че дори на разходка не смея да тръгна сама. през деня го вдигам, гушкам, приспивам, играем и така. Добре, че е само 8 кг. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #144 -: Май 23, 2009, 16:20:12 pm »
Inski аз също имах ужасно главоболие почти всеки ден. Док ми увеличи дозата Сорбифер и започнах да взимам също Диаспорал прахчета и главоболието изчезна. В листовките и на двете лекарства пише в показанията, че се взимат профилактично при мигрени та предполагам че това ми помогна  :P. За БХС-то аз правих ранния 11-14 г.с и резултата беше отчайващо висок риск но слава на Бога детето ми се роди живо и здраво
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*
« Отговор #145 -: Май 23, 2009, 21:20:30 pm »
White,Baracuda,благодаря ви за пожеланията. Според предсказанията на моя лекар досега да съм родила,но аз все още посещавам тази тема и бебо все още е корема на мама.Явно не му се излиза. Но важно да се роди здраво и всичко да е наред.
*
« Отговор #146 -: Май 24, 2009, 02:40:45 am »
ински, проверявала ли си си кръвното? При мен не беше това причината, а че носът ми беше почти всяка нощ запушен около 3 месеца. Сега отмина това и съм много доволна.  :D

лина
, добре дошла!  :welcome_1:

« Отговор #147 -: Май 25, 2009, 20:34:01 pm »
Здравейте!Да се включа и аз в отбора :D Бременна съм в 15 г.с!Имам 2 спонтанни аборта и едно "кухо яйце" преди това и сега се моля на Бог всичко да е наред!
*
« Отговор #148 -: Май 25, 2009, 21:04:47 pm »
здр!! :D
да се разпиша и аз.
в сряда съм на БХС ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД. yahoo_17
че през главата ми минават едни черни мисли
*
« Отговор #149 -: Май 25, 2009, 23:17:01 pm »
Добре дошли на новите бременелки  :lol: лека бременност и здрави бебчета на финала!

Ние днес бяхме на преглед. Човека е 2кг и най-после се е обърнал с главата надолу. Всичко върви добре.

mercy, леко раждане ти желая и прекрасна среща с бебчо!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #150 -: Май 25, 2009, 23:25:54 pm »
   svetla83_petrova и 5ja ,добре дошли!Лека,спокойна и успешна бременност до финала! :welcome3:

midge ,поздравления за хубавите новини от прегледа!Че сте и големички!Пу!Пу! :D
*
« Отговор #151 -: Май 25, 2009, 23:28:04 pm »
Добре дошли и от мен на новите бременни момичета.Желая ви лека бременност с по малко притеснения :)

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #152 -: Май 25, 2009, 23:29:16 pm »
Ами аз таковата .... :oops:, понеже обещах на Деска (blue_sky ). И ей ме на, че и с лентичка се накиприх. Сигурно ще ви тормозя да питам разни работи. Но знам, че сте сладурки и ще ме търпите.
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #153 -: Май 26, 2009, 01:57:18 am »
Ами...добре дошла Pesheck!
Да са ти е лека и безгрижна!
Бързо да минава времето и скоро време - най-щастливата мама!

Добре дошли и на новите момичета!
На всички Ви - леки и безпроблемни месеци!

Красиви и сладки "бонбончета" ви желая!
*
« Отговор #154 -: Май 26, 2009, 10:52:00 am »
 :welcome3:Добре дошли на новите бременелки  :P!Желая ви прекрасни моменти,лека бременност и прекрасни бебчета!

Мерси
,леко раждане!

Най-накрая мога да въздъхна с облекчение,че приключихме с ремонта.Вече бебчо може да идва  :P.Вчера бяхме на преглед и той вече е голям  :P-цели 3100 гр.

« Последна редакция: Май 26, 2009, 10:54:53 am от elliq »
*
« Отговор #155 -: Май 26, 2009, 10:54:55 am »
:welcome3:Добре дошли на новите бременелки  :P!Желая ви прекрасни моменти,лека бременност и прекрасни бебчета!

Мерси
,леко раждане!

Най-накрая мога да въздъхна с облекчение,че приключихме с ремонта.Вече бебчо може да идва  :P.Вчера бяхме на преглед и той вече е голям  :P-цели 3100 гр.

пп:Никой ли няма новини от Патладжани?
Патладжани вече е щастлива мама-има отделна темичка за поздравления :D
Пешек-добре дошла.Следя цялата ти история доста отдавна и много се радвам че си в тази тема :D
« Последна редакция: Май 26, 2009, 11:15:40 am от parsi »

*
« Отговор #156 -: Май 26, 2009, 11:30:25 am »
Да,видях веднага след като бях публикувала поста си  :P.Много се зарадвах!
« Последна редакция: Май 26, 2009, 12:27:03 pm от elliq »
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #157 -: Май 26, 2009, 12:15:22 pm »
Здравейте,момичета!

Аз вчера ходих на преглед и видяхме пола- ще си имаме МОМИЧЕ. Много се зарадвах като разбрах. В моминта тежи около 240 гр. и всичко му е наред на бебчето.
Искам да ви питам- на вас подуват ли ви се краката? Мойте много отичат и не знам с какво да ги мажа. Вие как се справяте с този проблем?

Лек ден на всички!
07.10.2009
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #158 -: Май 26, 2009, 12:24:48 pm »
  Pesheck ,ми крайно време беше да се включиш тук!Добре дошла и късмет до края!  :D

elliq,браво!Щом сте минали трите кила,от това по-хубаво няма!Леко и успешно раждане!  :goodluck:

power,честита розова радост!За оттоците сме писали мноооого,но ако не ти се чете назад в темите,ще ти кажа някои лекове.С нищо няма да ги мажеш,а ще ядеш повече банани и ще слагаш студени компреси.
  :D
*
« Отговор #159 -: Май 26, 2009, 12:27:51 pm »
Честито на всички новозаписали се щастливи мадами в очакване! Лека и безпроблемна до края!
Относно отоците, взела съм си един крем за бременни ;) крака, надявам се да облегчи състоянието, ако се наложи, защото за момента нямам признаци на подуване. С операция на вените на единия крак съм ,да видим как ще изкарам лятото...