Очарована съм
Бях на консултация с доктор Ташков. Повода беше че окончателно се спрях на него за раждането. Говорихме около 50 мин. без претупване, без бързане, уточнихме кога какво ще правим през следващите седмици.... страхотен е :)Моя мъж, който за 5 години не е казал и една дума пред доктор се отпусна и проговори
направо не е за вярване.
След прегледа се установи, че момъка ни върви по показатели с 2 седмици напред, а момата с една.
Имам си вече и дата за секциото / само не я знам още- трябва да звънна за ми потвърди /, поставихме флостерон за дробчетата, направихме тест за упойки, записах си час за тонове... нещата започнаха да се движат изведнъж много бързо, чак ме хваща старх и някакво особенно вълнение на моменти.
Относно контракиите- ми честно да си кажа за толкова месеци ми се събират сигурно 10-15 втрърдявания на корема... други болки нямам .. пу пу пу. Може би е от това че пиех магнерот 3*1, който вече спрях.
Имена съм измислила много одавна още като разбрах че ще си имам шарени гащи у нас- за всеки от двете роди ще има по едно име- да не се сърдят
а и ми харесват имената де.
Момичета имам питане: Ташков ми каза че има възможност да ми бъде възстановена част от таксата за избор на лекар?! Човека ми каза кой го изплаща, ама аз нещо позабравих
Ако знаете кой какво и колко моля да споделите