0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тема на бременните № 41
« -: Април 12, 2009, 01:34:41 am »
здравейте момичета в 4 та седмица съм но понякога имам леко зацапване леко кафеникаво незнам на какво се дължи слагам си вагинално утрогестан по 2 три пъти на ден незнам моля някой да ми помогне какво е и що ми се появявя това зацапване благодаря ви
« Последна редакция: Април 12, 2009, 01:37:40 am от doshi »
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: бременност в 4 та седмица моля за помощ
« Отговор #1 -: Април 12, 2009, 03:05:00 am »
Отиди на лекар.
Тук може само да гадаем и едвали успокоим на 100%.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Тема на бременните № 41
« Отговор #2 -: Май 11, 2009, 18:26:44 pm »
Да е лека, безпроблемна и да се пълни с нови бременни!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: Тема на бременните № 41
« Отговор #3 -: Май 11, 2009, 19:27:30 pm »
Дай боже да е лека и безпроблемна за всички бременни и да има още нови попълнения :wink: :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Май 11, 2009, 20:25:13 pm »
                          :D  Честита ни нова темичка!
             Лека,безпроблемна и щастлива бременност на всички!
   Да се пълни темата с нови попълнения и много-хубави новини!

:sunshine: :sunshine: :sunshine: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :sunshine: :sunshine: :sunshine:
*
« Отговор #5 -: Май 11, 2009, 20:43:48 pm »
Честита нова темичка! Нека се пълни с радостни новини!
Лека, безпроблемна и щастлива бременност на всички! :)
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #6 -: Май 11, 2009, 21:21:53 pm »
Нека има много нови попълнения в бременните редици!
При нас не остана..

*
« Отговор #7 -: Май 12, 2009, 00:00:08 am »
Честита нова темичка :).Много бременни,и здрави бебчета :D

*
« Отговор #8 -: Май 12, 2009, 00:40:45 am »
Честита нова темичка.Нека се напълни със много нови бременелки :D
*
« Отговор #9 -: Май 12, 2009, 12:14:51 pm »
Честита ни нова темичка. Много нови попълнения да има и здрави и големи бебенца!!!

Ние вчера бяхме при д-р Сигридов и да докладвам  :D Човека е ок - 1560гр, пак е седалищно нагласен, шийка ок, плацента ок. Аз пак съм с кръв, бактерии, еритроцити и левкоцити в урината. Следва стерилна отново. Желязото ми пада, въпреки че пих ферофолгама и сега съм на някакви нови ампули желязо + витамин В12 мускулно 3 ампули.
Доктора иска от 32ра седмица да започна запис на тоновете. Вие от кога започвате с тоновете? Може ли да ми изпратите телефон на който мога да се запиша за запис в ТК?

Поздрави и  :bighug:
« Последна редакция: Май 12, 2009, 12:24:34 pm от midge »
*
« Отговор #10 -: Май 12, 2009, 13:07:38 pm »
 midge ,тоновете ги започнах във 32 седмица ,но за записването на час трябва да отидеш до там по телефона не става. :D
Момичета знаете ли дали д-р.Сигридов е на работа във петък?
*

• 1376
« Отговор #11 -: Май 12, 2009, 13:18:16 pm »
Здравейте.Имам нужда от съвет.Снощи не мигнах.Целият корем ме боля,немога да обясня точно как,опасващо ,та чак и гърба и един такъв твърд стана корема.Станах,пих Нош-па и един Бузколизин и малко по отминаха нещата.Дали да продължавам така и днес и ли на доктор да ходя?
Нормално ли е?Възможно ли е от храна да е?Сега се сетих ,че хапнах готвено прясно зеле.
До сега не съм имала подобен проблем.Благодаря ви за съветите,каквито и да са!
« Последна редакция: Май 12, 2009, 13:21:06 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Aubergine

« Отговор #12 -: Май 12, 2009, 13:28:44 pm »
Браво Мидж. Има време да се обърне, не го мисли.
Тая стерилна урина ми писна здраво, и на мен все ми излиза нещо, в момента пак изчаквам резултати.
Въпросните 3 ампули желязо и мен ме чакат следващия път.
А за тоновете, вчера докторът ми каза, че е рано.

Вали, това са контракции - консултирай се с лекаря си, може да се наложи нещо по-силно да пиеш.

Аз пък бях на ЖК, внесох смут с голямото си бебе и не можаха да ми определят дата за секцио. Следващия ми час за ЖК е в края на месеца, че може да не устискам до следващия.
Сложиха ми и една ампула Флостерон за всеки случай. То какъв е смисълът от само една?!
Поисках си секрет и този път не го оставих в тяхната лаборатория, а го занесох в частна.
И пак ми беше казано, че само на серклажа се крепя, сякаш не знам..
« Последна редакция: Май 12, 2009, 14:28:57 pm от Aubergine »
*
« Отговор #13 -: Май 12, 2009, 13:41:59 pm »
Здравейте,
Да се разпишем и ние в новата тема! Нека е мнооого плодовита и спокойна!
Vali:), аз на твое място бих се консултирала с лекар. Може да е нещо съвсем елементарно, но за да си сигурна.
Ние сме на каонсултация при д-р Димитрова в четвъртък и тогава ще пиша подробности около нас.
Хубав ден на всички! :D
*
« Отговор #14 -: Май 12, 2009, 15:58:41 pm »
Здравейте и от мен,да е честита новата тема!На мен не ми се искаше още да пиша в темата,че още много ме  е страх,но имам нужда от съвет.Бременна съм в 8 г.с,следствие на инсе(това ми е 5 бременност).Терапията ми е утрогестан,фраксипарин,аспирин и обичайната фолиева.Фраксито и аспирина са заради PLA.От една седмица имах зацапване,но днес се събудих с кръвоизлив.Д-р Александров ме прегледа и всичко беше наред,бебо мърдаше,не се видя отлепване.Също така ми каза да продължа с Фраксипарина и да лежа.Въпросът ми е ,според вас от какво би моггло да се получи кръвоизлив и въпреки това бременността да е наред?На някоя от вас случвало ли се е ,някакви допълнителни мерки могат ли да се вземат?

*
« Отговор #15 -: Май 12, 2009, 18:14:27 pm »
Тини,съвет немога да дам,но съжалявам за това което си изживяла и дано не се повтаря вече.Пълен релакс сега и пази кревата :)

*
« Отговор #16 -: Май 12, 2009, 18:23:14 pm »
Привет момичета и честита нова темичка  :bighug:
Аз вече се поуспокоих, защото усещам беб да се върти  :wink: е сигурно за ритници му е рано още но е много хубаво :)
Пожелавам ви леки месеци до края  :wink:
*

• 1376
« Отговор #17 -: Май 12, 2009, 19:46:29 pm »
Благодаря ви за съветите.Говорих с доктора и това  са си контракции,не от обичайните .Иначе съм си назначила правилна терапия//3 по 1 Нош па и Бузколизин/ .
И после да  каже някой ,че не сме на половина лекари след години лечение. :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Май 12, 2009, 19:56:52 pm »
  :D Браво,Вали!Знаеш му лечението!  :wink: Явно бандита се е разбунтувал повече! :D Айде и по-леко я карай! :D

Тини,добре дошла!Щом прегледа при доктора е минал добре и бебчо е ок,не се тревожи излишно за този кръвоизлив.Почивай повече.
:welcome_1:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #19 -: Май 12, 2009, 21:27:27 pm »
Тини, добре дошла сред нас. :D
Аз вчера за пръв път си видях корема гол фронтално. До сега нямахме голямо огледало и го виждах само отгоре. Ми голям си е. :D Ама да сме живи и здрави.
Момичета, искам да ви питам знаете ли какво евнтуално би могло да се взема при мигрена по време на бременност. Моя близка страда от мигрена, а забравих да питам док миналия преглед.