0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
Re: Има надежда (беше: всичко свърши)
« Отговор #380 -: Юли 30, 2009, 22:42:29 pm »
Миличка, толкова ми е мъчно  :balk_145: Преживявам отново времето преди 2 години, когато се роди племенника ми и сестра ми също не можа да си го прибере вкъщи. Не спирай да ходиш при него и да го гушкаш и да му говориш. Нека усеща любовта ти, нека знае, че е обичан. И нека Бог се смили над вас. Моля се, всички се молим  :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #381 -: Юли 31, 2009, 00:20:15 am »
Миличка,много съжелявам за това което преживявате!
Бъди силна и вярвай!Нито за миг не спирай да вярваш,че ще се случи чудо и  ще си прибереш малкия герой вкъщи! :bighug:
Ще се моля за Ники! :balk_21:

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #382 -: Юли 31, 2009, 11:58:05 am »
 :balk_146:  :balk_146:  :balk_146:

Мило Бебе, силно ви гушкам и двамата с Ники.

*
« Отговор #383 -: Юли 31, 2009, 17:21:56 pm »
бебе, не спирай да вярваш! Ние вярваме заедно с теб.  :bighug:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #384 -: Август 02, 2009, 00:50:07 am »
Прегръщам те, майче и дано Господ ти дава сили и вяра! Моля се!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #385 -: Август 02, 2009, 01:33:23 am »
Незнам какво да напиша :(
Има Господ и той ще ви помогне.
Вярвай ! :bighug:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

ivkamel

• *
  • 3
  • Господи помогни ни!!!
« Отговор #386 -: Септември 07, 2009, 13:36:22 pm »
Бебе, моля се и за вас с бебчо, дано всичко да е наред!!! И  моето бебче е в ковиоз вече 12 дни и напълно те разбирам... даже и в момента плача докато ти пиша...
Господ да пази, закриля и обича нашите малки бебчета и да са ни живи и здрави!!!
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
« Отговор #387 -: Септември 07, 2009, 14:22:02 pm »
Бебе моля се този кошмар да отлети и ЧУДОТО да ви връхлети.Да се избавите час по-скоро от мъките и тревогите.
Стискам палчета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #388 -: Септември 08, 2009, 20:49:03 pm »
 :bighug: бебе :(
С теб сме. Прегръщам те силно.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #389 -: Септември 11, 2009, 03:53:26 am »
Здравей бебе, силно те прегръщам и вярвам в силата на справедливостта! Преди редовно следях развитието на вашето бебче, но скоро не си писала. Има ли някакво развитие? Надявам се има подобрене и много скоро ще сте си вкъщи всички заедно! Кураж мила!

« Отговор #390 -: Септември 11, 2009, 09:10:11 am »
Дано, дано малкия Ники да е по - добре! Моля се за вашето момченце, мили родители!

[/url]
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #391 -: Септември 12, 2009, 12:24:20 pm »
Вчера се видях с лекарите, които се грижат за Ники. Казаха, че каквото и да се направи, той няма да бъде здраво обикновено дете. Не знам какво да правим, ако ни предложат операция, а тя няма да му помогне кой знае колко, а само ще е допълнителен стрес за малкото ми слънчице. Не знам за какво да се моля вече на Господ - да се оправи ли, да си го прибере на небето ли... Свършиха ми молитвите и вече се предавам - каквото ще става, да става. Боже, как няма една добра новина. Кога ще дойде щастието след толкова много мъка? До сега тайничко се надявах, вече няма смисъл. А не мога просто да забравя, че Ники съществува и да продължа напред. Казват му - идвай да го виждаш, но продължавай с нов опит, с ново бебе. Сигурно е лесно да се каже, но ако ми каже някой как да го направя. Защо Господ не си го взе и него при раждането, защо го спасихме, защо? А е толкова хубав и кротък. Не съм казала и на мъжа си какво ми казаха лекарите. Оптивам се поне него да предпазя мъничко от болката. Само вие, момичета, ми помагате да има с кой да споделям и не знам какво щях да правя без вас. Искам да заспя и като се събудя да разбера, че това е било само лош сън, че не се е случило наистина.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #392 -: Септември 12, 2009, 12:29:39 pm »
Мило, не се предавай, не сега. Щом има и мъничка надежда Ники да бъде по-добре, не я пропускай. А болката ти е неописуема, сигурна съм и знам че който каквото и да каже никога няма да бъде достатъчно. Ние тук всички сме с вас и ви обичаме и ви подкрепяме и не спираме да мислим и да се молим Ники да бъде възможно по-добре. Гушкай го и го целувай миличкото сърчице, това сигурна съм ще му даде много сили и на него и ще му помогне. Голямо гуш и на теб.

*
« Отговор #393 -: Септември 12, 2009, 12:45:39 pm »
 :bighug:

Не мога да се изразя, просто не намирам подходящи думи, а май просто няма такива

Всеки ден се моля за вас с Ники, моля се Господ да направи най-доброто за детето ти и за теб. Дано тези прогонози се променят и да стане Чудо
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #394 -: Септември 12, 2009, 12:51:21 pm »
Миличка сигурно ти е много трудно!Не мога да си представя какво преживяваш!Моля се Бог да бъде с вас и нещата да се оправят!Прегърни Ники и му кажи че има много хора които се молят той да оздравее!
Теб също те прегръщам-ти си една много силна жена! :bighug:

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #395 -: Септември 12, 2009, 15:02:47 pm »
Бебе с теб сме. Бъди силна. :bighug:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #396 -: Септември 12, 2009, 16:26:42 pm »
Ох, бебе, все надничам в темата ти и се надявам на добра новина....  :( Много ми е мъчно.  :( Не искам да си представям какво изживяваш ти. :( Дано намериш още сили и поне мъничко спокойствие. Прегръщам те силно!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #397 -: Септември 12, 2009, 19:05:13 pm »
Пепино, сладка и слънчева, три пъти започвам и спирам,
три пъти красноречието ми отива нейде!
Бих искала да бъда толкова смела, колкото си ти!
Бих преобърнала света, за да не страдаш!
Бих поела поне половината болка за да се почувствш по-добре!

Но се оказва, че мога само виртуално да те прегърна,
и да ти кажа, че не си сама!
Бъди силна!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #398 -: Септември 12, 2009, 20:52:11 pm »
Бебе, не знам какво да ти кажа, мило. Само мога силно да те прегърна.  :bighug:
  09.11.2007
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #399 -: Септември 12, 2009, 21:13:56 pm »
Мила Пепи, и аз започвах няколко пъти и все спирах и прекъсвах и плачех и се питах защо има толкова мъка по този свят. И ми се прииска да ти разкажа за историята на един мой приятел от детството.
Преди 13 години му се ражда син - 860 грама.Успяват да го спасят, не знам много подробности, но успяват да си го приберат в къщи след дълги месеци по болници.
С много любов и много сила тези хора успяват да се преборят с физическите проблеми/операции, манипулации, терапии/ , сега той е напълно физически здрав 13 хлапак.Единственото, с което не могат да се преборят е умственото му изоставане, но детето ходи в специално училище и това, което най-силно ме впечатли, бяха думите на моя приятел: "той е едно щастливо дете, толкова много хора го обичат".И те продължават да се борят и грижат за него, приели са това като своя съдба.
Не знам дали моята история ще ти помогне, но искрено вярвам ,че вие ще намерите сили да се преборите с всичко, което животът ви поднесе.

Не те познавам лично, но ти желая много, много сили.
 :bighug:
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last