0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #920 -: Септември 14, 2009, 13:48:59 pm »
:)Радолина, благодаря ти:)
Не си мести поста за да не увиснат публикациите на другите момичета, но ако искаш пиши в темата за лекарствата същото като тук:). Копирай поста си и там. Може така да се улесни процедурата по закупуване и да не е необходимо всеки път да се свързват с Бианка.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #921 -: Септември 15, 2009, 12:44:34 pm »
Dessi-kk, стискам ти палци, мила. Знам, че сърцето ти е свито в очакване и много се надявам новините днес да са добри. :)

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #922 -: Септември 15, 2009, 13:10:22 pm »
Момичета, здравейте! Аз да се похваля - днес бях на преглед при моята АГ и всичко е наред - няма фоликул! Така се зарадвах, вече мога спокойно да гледам напред! Вчера ми беше последното хапче регулон, чакам цикъла и яхвам метлата към Варна :lol:

Dessi_kk, стискам палци всичко да е наред и да ни зарадваш днес :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #923 -: Септември 15, 2009, 14:02:11 pm »
Благодаря за подкрепата момичета, но ЧХГ-то отново е 0,00 :( , то така се и очакваше, но все пак нали знаете човек се надява до последно.
Но стискам палци за всички вас! :bighug:
« Отговор #924 -: Септември 15, 2009, 14:21:17 pm »
Аз нали ти казах, бе Злати. Всичко е наред, стягай багажа и на море!

[161551.gif[/img][/url]
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #925 -: Септември 15, 2009, 14:30:56 pm »
Деси-КК съжалявам за неуспеха ти   :( но защо казваш, че така се е и очаквало? аз не те разбрах  8O

*
« Отговор #926 -: Септември 15, 2009, 14:31:47 pm »
Деси мила, много съжалявам от мен една голяма прегръдка и горе главата.Каквото и да кажем за тези неща трудно се намират думи, желая ти касмет и гледай напред! :bighug:
« Отговор #927 -: Септември 15, 2009, 14:38:28 pm »
Деси, според мен има още надежда, повтори теста след два дни, може да има късна имплантация. Прегръщам те, мила.

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #928 -: Септември 15, 2009, 16:08:42 pm »
Деси-КК съжалявам за неуспеха ти   :( но защо казваш, че така се е и очаквало? аз не те разбрах  8O
ами защото док нещо не ги хареса като се размразиха и каза че нямат голям шанс

Деси, според мен има още надежда, повтори теста след два дни, може да има късна имплантация. Прегръщам те, мила.
е късна, късна - колко да е късна, все пак на 11 ден ЧХГ да е 0?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #929 -: Септември 15, 2009, 16:23:04 pm »
Dessi_kk, съжалявам, миличка! Сигурно ти е много трудно сега, но не се отказвай, мила! Битката може и да е загубена, но войната - не!
Кураж от мен! Прегръщам те!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #930 -: Септември 15, 2009, 16:27:32 pm »
Ох Деси......наистина в такива моменти незнам какво да напиша :? хем искам да те успокоя и хем знам че няма да мога  :? затова те прегръщам силно  :bighug:
Злати а ти пали метлата и идвай кам Варна  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #931 -: Септември 15, 2009, 16:44:03 pm »
Dessi-kk,  :( съжалявам за разбитите надежди. Прегръщам те силно!

« Отговор #932 -: Септември 15, 2009, 18:09:14 pm »
Деси съжелявам миличка в такъв момент всички думи са излишни но докато има надежда не трябва да губим вяра.Поплачи си няма да ти мине от това но на мен ми помага.
« Отговор #933 -: Септември 16, 2009, 16:51:20 pm »
Ами аз пак съм тук :cheerleader:
Днес говорих с док и още сега като ми дойде и живот и здраве всичко е наред и нямам някой задържан фоликул и почвам отново по къс протокол :D .Може пък в него да ми е късмета, по дългия пробвахме вече - доста яцеклетки произведах но пък резултата 0, дано тук ако са по-малко поне се окажат по упорити!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #934 -: Септември 16, 2009, 17:06:15 pm »
Ами аз пак съм тук :cheerleader:
Днес говорих с док и още сега като ми дойде и живот и здраве всичко е наред и нямам някой задържан фоликул и почвам отново по къс протокол :D .Може пък в него да ми е късмета, по дългия пробвахме вече - доста яцеклетки произведах но пък резултата 0, дано тук ако са по-малко поне се окажат по упорити!

Ей този постинг чаках! Браво, Деси! Така те искам, радвам се, че пак си на ринга! Успех, миличка!

Дами, дръжте се, на нисък старт съм вече, най-късно в петък сутринта съм в АГ-то! Лудата от Бургас пристига, стягайте се :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #935 -: Септември 16, 2009, 17:19:35 pm »
Ехоооо,моля,моля,без да пренебрегвате и мъжете!!!! :lol:Ние също сме много съпричастни! Вчера се връщаме от варна! Започнахме с късия протокол!
п.п. Метлата за сега се държи прилично и така трябва ,че тоя месец доста ще ни вози! дано накрая да ни качва и повече от двама!!
Айде успех на всички красавици тук! И горе главата!!! :youwoman:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #936 -: Септември 16, 2009, 17:23:37 pm »
Ехоооо,моля,моля,без да пренебрегвате и мъжете!!!! :lol:Ние също сме много съпричастни! Вчера се връщаме от варна! Започнахме с късия протокол!
п.п. Метлата за сега се държи прилично и така трябва ,че тоя месец доста ще ни вози! дано накрая да ни качва и повече от двама!!
Айде успех на всички красавици тук! И горе главата!!! :youwoman:

Благодаря ти за подкрепата! Много е хубаво, че толкова активно участваш в процеса и подкрепяш съпругата си, браво! В никакъв случай не пренебрегваме мъжете, просто тука сте много малко, ама....качествени!
Успех и на вас!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #937 -: Септември 16, 2009, 17:31:47 pm »
хе хе ,че за къде сме ние без вас-жените!!??? последно миналия месец във Варна са отчели около 62-64% успеваемост! Ама близките няколко месеца ние ще я вдигнем на 80% ,нали!!!??
/www.mamaibebe.com][/url]
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #938 -: Септември 16, 2009, 17:47:05 pm »
Поздравления за такива мъже като Рачо които подкрепят съпругите си в тези наистина трудни моменти.Но успеха идва разбира се на прага е и всички ше успеете желая ви го от сърце не 80 а 100% да успеете всички защото го  заслужавате всички до един!
« Отговор #939 -: Септември 16, 2009, 17:57:56 pm »
След всяко зло идва добро и ние всички ще го докажем на финала.