0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #800 -: Септември 08, 2009, 14:35:06 pm »
благодаря Ви, още веднъж момичета, както споменах просто, няма други като Вас!
Успех на всички ни  :D

« Отговор #801 -: Септември 08, 2009, 14:51:53 pm »
Ето ме и мен вече сондирана  :lol: :lol: :lol: За сетен път се убеждавам колко е внимателен нашия док Александров  :DХодила съм и при други на вагинален ехограф-е няма такова нещо честно ви казвам.А са самия сондаж наистина беше горе-долу като преглед-имаше леееко болезнен момент даже не болезнен ами някакво тъпо боцкане(предполагам като е опрял стената на матката) което спря след като док извади катетърчето  :D Имаме си и протокол вече  :D на къс протокол с Гонал ще съм  :D Да ви кажа чувсвам се обнадеждена днес  :D Така ми действа всяка среща с д-р Александров  :D
Прегръщам ви всички  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #802 -: Септември 08, 2009, 18:01:04 pm »
Имаме си и протокол вече  :D на къс протокол с Гонал ще съм  :D
Хайде попътен вятър както се казва, без облаци на хоризонта! Желая те една лека процедура с щастлив финал!  :D

Да ви кажа чувсвам се обнадеждена днес  :D Така ми действа всяка среща с д-р Александров  :D
Не знам дали има негова пациентка, която винаги след преглед при него да не се чувства така, отдавна му казвам аз да си лепне и още една табелка на психотерапевт  :lol:, златен ни е той!  :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #803 -: Септември 08, 2009, 22:10:00 pm »
Елина, успех и от мен! В ръцете на нашия док, всички ще успеем!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #804 -: Септември 08, 2009, 22:24:43 pm »
Момичета още веднъж успех и от мен.И моят старт наближава и май ме обзема паника уж за всичко съм подготвена но май само така си мисля.Тази вечер особенно ми е много тежко колкото повече наближава толкова повече ме е страх.Кажете ми моля ви се какво точно значи къс протокол?Предварително се извинявам ако въпросът ми е глупав но от четене вече в главата ми е каша.
« Отговор #805 -: Септември 08, 2009, 23:21:05 pm »
Момичета още веднъж успех и от мен.И моят старт наближава и май ме обзема паника уж за всичко съм подготвена но май само така си мисля.Тази вечер особенно ми е много тежко колкото повече наближава толкова повече ме е страх.Кажете ми моля ви се какво точно значи къс протокол?Предварително се извинявам ако въпросът ми е глупав но от четене вече в главата ми е каша.

Погледни тук:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21

Не се притеснявай предварително, Надя  :)
Каквото трябва ще стане, а ти правиш всичко, което зависи от теб !
Крайната цел е важна, а ние ще те подкрепяме през целият път до нея !

Стискам палци, момичета !
Дано тази есен е успешна за всички !
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 23:24:34 pm от Black_rose »
« Отговор #806 -: Септември 08, 2009, 23:24:53 pm »
Благодаря.
« Отговор #807 -: Септември 09, 2009, 09:27:36 am »
Успокой се и се усмихни Надя  :D Нормално е да се притесняваш, най-малкото от неизвестното, макар да знаеш, че не е нищо страшно, ще видиш, че когато започнеш, всичко ще мине неусетно, като сън, и въпреки инжекциите, ще ти е приятно и ще се вълнуваш страшно много, защото ще знаеш, че си с крачка по-близо до сбъдването на мечтата  :D Желая ти успех и много спокойствие  :)
« Отговор #808 -: Септември 09, 2009, 09:35:26 am »
Пета Сиксенс благодаря ви милички  :bighug: дано всички да успеем
Сиксенс ти накъде си мила?
Наде успех и спокойно  :D
Розиииии  :D

« Отговор #809 -: Септември 09, 2009, 10:26:49 am »
Елина, ти кога започваш?  :)
Вярвам, че всички ще успеем, в ръцете на такъв невероятен доктор сме, няма как иначе  :)
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #810 -: Септември 09, 2009, 12:15:03 pm »
Здравейте и от мен! Днес е четвъртия ми ден от стимулацията и да ви кажа честно имам една тъпа болка , то не може да се каже че е и болка де, в яйчниците.Особено в левия. Представям си как фоликулчетата ми растат с всяка инжекция... :D и как в петък доктор Алексаднров ще ми каже,че стимулацията ми върви добре.Чувствам се много добре.Вчера дори се подстригах много късо 8O ...Така ми се ще промяна в живота ми... Дано този опит донесе промяна на всички нас, момичета, дано се сбъдне мечтата ни. :bori_001:

« Отговор #811 -: Септември 09, 2009, 13:57:12 pm »
Filadelfia, ти си голям сладур! :bighug:
не знам за другите, но мен лично ме зареждаш с голям оптимизъм!
« Отговор #812 -: Септември 09, 2009, 14:07:15 pm »
Съни  ако всичко е наред предполагам към 27ми ще започна с инжекцийките  :)
Момичета някой мисли ли да си набавя лекарствата от Румъния?Аз се глася да хода до там.Ако някой иска да обменим информация да ми пише  :D
Филаделфия подготви се за една мноого хубава промяна-пожелавам ти го от сърце  :D

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #813 -: Септември 09, 2009, 14:18:12 pm »
здравейте, ние започваме с инжекцийките на 21.09. Дано този месец  е един от най-щастливите ни.  :wink:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #814 -: Септември 09, 2009, 14:46:10 pm »
Здравейте! Аз по принцип трябва да започна на 17.09. Но днес ходих при моята АГ да си пусна някои изследвания и я накарах да ме прегледа с ехографа, да няма пак някой задържан фоликул, че предния път заради това отложихме. Смятах, че след 5 месеца непрекъснат прием на регулон, няма да има проблеми. Да, ама не! В левия яйчник й се видя фоликул - 12 мм :( Но не е 100% сигурна, защото е на едно никакво място и каза, че може да е натрупана сянка, другия вторник - на 15-ти пак ме вика, да види дали пак ще се вижда. Иначе лигавицата е добре. Направо ще се побъркам вече. Такъв рев му дръпнах като се прибрах... :balk_146:
Дано да е сянка наистина, че ако пак отложим, ще откача 8O Ама какво е това чудо - 5 месеца на регулон, Ани каза, че няма да се получи пак задържан, питах я изрично.
Не знам какво да правя до вторник, ще се побъркам. Дали да звънна на док, да го попитам какво да правя и направо да ходя до Варна, той да ме види :ask:
Не е честно, още даже не съм започнала с ин витрото и почнаха проблемите. Почвам да си набивам филмите вече, колкото са ми слаби ангелите :?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #815 -: Септември 09, 2009, 15:34:30 pm »
Sixsens, моя съвет е да се обадиш на доктора.Доколкото разбирам не си от Варна и пътуването е проблем, но той най-добре би ти казал как да постъпиш.Най-вероятно ще иска той да те види. Съжалявам за проблемите ти :(, дано се окажат фалшива тревога и нещата да се подредят.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #816 -: Септември 09, 2009, 15:41:00 pm »
Filadelfia, благодаря ти за съвета, мила! Точно така смятам и да направя. Не съм от Варна, но съм от Бургас - не ми е чак толкова далече :D Щом се налага ще отида, няма какво да му мисля. А и мъжо утре почива, а аз не работя, така че, ако док каже да ходя, няма да е проблем! Тъкмо ще го видя, че да ме зареди с оптимизъм :lol:
Ще ви пиша какво е казал доки, като говоря с него!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #817 -: Септември 09, 2009, 15:52:19 pm »
 Sixsens, стискам ти палци да стартираш с процедурата на 17.09.Напълно разбирам притесненията ти.При мен на прегледа преди старта се оказа, че лигавицата е много дебела, но след 2 дни вече всичко беше о.к. и стартирахме. Не се тревожи и при теб нещата ще се подредят.Дано само това да са ти тревогите и на финала ти пожелавам хубаво и здраво бебче. :balk_602:

« Отговор #818 -: Септември 09, 2009, 16:05:01 pm »
Sixsens, знаеш, че този задържан фоликул е чиста сянка. Така ще ти каже и Александров. Почваме заедно, връщане назад няма!
Има и друг вариант, възможно е и аз да имам някой такъв мързелив кандидат ембрион, дето не се е спукал, трябва да се провери.
Освен това днес имам рожден ден и си отправям лично пожелание -
на следващата година дано сме поне трима.
Късмет на всички ни!

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #819 -: Септември 09, 2009, 16:07:21 pm »
Здравейте момичета, завръщам се отново в темата, надявам се за последно!В момента съм на Логест, утре правим отново сондаж и ако всичко е наред стартираме към 20.09.
Желая на всички тази есен успешни процедури и мнооооооого късмет.
Вярвайте и ще успеем!!! :bfp: :cloud9: