0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #780 -: Септември 07, 2009, 11:23:09 am »
Отново благодаря  :bighug:
Пета голям сладурко си имаш  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #781 -: Септември 07, 2009, 11:41:58 am »
Пета голям сладурко си имаш  :D
Благодаря, нашия доки все такива сладки ги прави, скоро и ти ще разбереш!  :D :bighug:
« Отговор #782 -: Септември 07, 2009, 15:45:50 pm »
Да се включа и аз в "старата" ни темичка. Ели - няма никакъв проблем при сондажа! Абсолютно нищо не се усеща, както ти е писала и Пета. Упойка се слага при дилатацията - това е разширяването на шийката. Първите ми две процедури ги прави доц. Маркова. И двата ми сондажа при нея са сондаж с дилатация и - упоики. Сега доктора просто "сондира" с какъв катетър да върне оплодените ембриончета. Не се усеща нищо - не се притеснявай. :D
Успех на всички момичета!!!!!! :bfp: :bori_003: :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_010: :bori_011: :bori_016: :bori_009: :bori_015: :bori_008:
« Отговор #783 -: Септември 07, 2009, 16:24:15 pm »
Момичета, ние започнахме, бихме и първата инжекция,казвам бихме, защото я бихме двете с Ани :wink: /моята ръка, с нейна помощ :D/, толкова съм щастлива :D Сега се чувствам много по-спокойна и по-сигурна от предния път, дано всичко този път завърши добре  :)
Предният път инжекциите ми ги поставяше Ани /веднъж дневно/, а този се престраших и ще си ги правя сама, но док каза два пъти - 50 единици сутрин и 100 следобед, някой дали може да ми помогне,следобед по кое време да си ги бия, питах Ани,тя ми каза, че можело следобед, можело и вечер. Иска ми се това, което зависи от мен да си го правя стриктно  :wink:, та затова се нуждая от вашия съвет  :)
И да не забравя пак да ви благодаря за подкрепата, която ни давате, много сте мили, и наистина знаете как да успокоите човек в нужда  :bighug:
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 16:27:50 pm от *sunny* »
*
« Отговор #784 -: Септември 07, 2009, 16:35:12 pm »
но док каза два пъти - 50 единици сутрин и 100 следобед, някой дали може да ми помогне,следобед по кое време да си ги бия, питах Ани,тя ми каза, че можело следобед, можело и вечер. Иска ми се това, което зависи от мен да си го правя стриктно  :wink:, та затова се нуждая от вашия съвет  :)
Ами гледай просто да са по едно и също време, аз понеже при всичките си процедури ходех и на работа и ми беше най-удобно да си ги бия сутрин около 8ч и следобяд към 18ч, определи си време когато на теб ще ти е удобно и гледай всеки ден да си ги биеш около тези часове. Успех!  :D
« Отговор #785 -: Септември 07, 2009, 16:41:06 pm »
Благодаря ти peta, и аз си мислех нещо подобно, но дали не трябва да се съобразя и с прегледите, обикновео ме викат следобед,а като ми включат и оргалутрана се  чудя дали ще мога да си го бия сама, и ако ходя там, дали няма да се обърка графика, ох, голяма паника съм , а уж бях спокойна този път  :) От вълнение, че започваме,а и че поставихме първата инжекцияс моята и с на Аани ръката, забравих да я питам, петък преди прегледа сутринта дали да поставя 50те единици, май ще трябав да звъня пак  :wink:
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 16:43:43 pm от *sunny* »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #786 -: Септември 07, 2009, 18:44:20 pm »
Елина, не се притеснявай за сондажа! Аз лично абсолютно нищо не усетих, беше даже по-добре и от гинекологичен преглед. Нашия док има златни ръчички :lol: Няма от какво да се страхуваш.

Dani_j, радвам се, че се присъедини към септемврийската групичка, но още повече ще се радвам, ако не се наложи :lol: :lol: :lol:
Аз чакам цикъл около 17.09. и стартираме, вече започнах обратното броене :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #787 -: Септември 07, 2009, 20:18:31 pm »
Sunny, аз питах док точно за това-дали преди прегледа да слагам дозата.И той каза НЕ.Каза, че след прегледа ще се уточни дозата и чак тогава инжекцията.
Мъжа ми ме боде сутрин в 8.30 и вечер по същото време.

« Отговор #788 -: Септември 07, 2009, 20:29:43 pm »
Момичета, мисля за вас и се вълнувам заедно с вас, все едно че отново съм в процедура  :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #789 -: Септември 07, 2009, 21:42:09 pm »
Filadelfia, благодаря :) И аз от предния път си спомням, че беше така, но сега нали ще е разделен на два пъти и аз се ошашках съвсем, , че нали и уж по едно и също време трябвало да се бие, а така в деня на прегледа не само, че няма да е по едно и също време, а и ще е наведнъж най-вероятно... Ох, аз утре пак ще досадя на Ани или на док по телефона, че да не ви надувам главите  :oops:
 elina0102 , момичетата вече са ти обяснили, но да кажа и аз, сондажа не е нищо страшно, наистина преминава като обикновен преглед, няма от какво да се притесняваш  :) Абе, изобщо, всичко по процедурите си минава като сън  :)
 silvi4ka , благодаря ти, че ни мислиш  :D
*
« Отговор #790 -: Септември 07, 2009, 22:29:18 pm »
Sunny, първият път се опитвах да спазвам едно и също време на поставяне на инжекциите - сутрин към 8,30 и вечер към 20 часа. В дните, когато бях на преглед, часовете се объркваха, случвало се е да слагам и цялата доза наведнъж. Преди прегледа слагах само Декапептил. Сега пак ще съм със същата доза Пурегон - 250 единици и пак ще е на два пъти. А сондажа не го усетих, чак се притесних, че нещо не съм в ред. Имам правена дилатация и може би и това има значение.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #791 -: Септември 08, 2009, 10:46:01 am »
здравейте момичета, моля ако някой може да ми помогне, търся спешно Диферелин 3,75мг или Декапептил депо
В коя аптека във Варна ги има в наличност? И като цени евентуално?

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #792 -: Септември 08, 2009, 10:50:11 am »
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=18097.msg616484#msg616484

здравейте момичета, моля ако някой може да ми помогне, търся спешно Диферелин 3,75мг или Декапептил депо

Имаш отговор. Видя ли го?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #793 -: Септември 08, 2009, 10:55:22 am »
да, но ме притеснява, че и двете са с изтекъл срок на годност пък и момичето е от София, което допълнително ме затруднява, т.к евентуално блокажа трябва още утре да ми се постави, а на мен чак утре ми е прегледа  8O, понеже предният път, пропуснах да попитам за моят блокаж  8O
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 10:57:07 am от dess_dess »

*

eganeva

• 4584
« Отговор #794 -: Септември 08, 2009, 11:29:30 am »
Ще ти пиша на лични.
*
« Отговор #795 -: Септември 08, 2009, 13:37:50 pm »
Потърси на Брегалница, Лисичкова, Марешки. Дано да го имат. Цената сигурно е към 350 лв. А попита ли Ани да не би да има случайно?!?
Успех на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

eganeva

• 4584
« Отговор #796 -: Септември 08, 2009, 13:50:40 pm »
Анито да не е ходила да си купува? 8)
Никъде няма.
Търсих. Може само с поръчка тук:
Санита  ул. Цар Симеон I 36
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 13:54:26 pm от eganeva »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #797 -: Септември 08, 2009, 13:57:41 pm »
Анито да не е ходила да си купува? 8)
Никъде няма.
Търсих. Може само с поръчка тук:
Санита  ул. Цар Симеон I 36

благодаря ти за съпричастността и загрижеността Жени. момичата, като вас, просто няма други! Страхотни сте, благодарна съм, че Ви открих и че Ви има!

*

eganeva

• 4584
« Отговор #798 -: Септември 08, 2009, 14:20:49 pm »
Звънях на над 10 аптеки.
На хората от "Санита" досаждах най-много.
Дано не съм ги притеснила.
dess_dess, дано я доставят утре в часа, в който обещаха.
Стискам палци.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #799 -: Септември 08, 2009, 14:30:15 pm »
Деси, вариант е да питаш наистина и Ани, те понякога имат в болницата различни лекарства, за спешни ситуации.
Просто за да се подсигуриш.