0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #740 -: Септември 04, 2009, 13:56:21 pm »
cygnus  :D страшно готино казано и допълнено от мен: от твоята уста в божиите уши :))
Аз обаче питах за диферелин депо. Ани вчера нищо не ми каза за този овитрел? Той заместител ли е на диферелина?

*
« Отговор #741 -: Септември 04, 2009, 14:27:27 pm »
Овитрела е заместител на Прегнила, но по-скъп. Рекомбинантен е (Прегнила е уринарен) и е на друга фирма. Иначе е същото.
Диферелина е друго - то е ГНРХ агонист. Има протоколи с антагонист (Оргалутран) , агонист (Диферелин) - дълъг или къс. Наскоро четох и за комбинирани протоколи, но от последните ти постове малко се обърках. Последно с оргалутран ли ще си или с диферелин?
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 14:33:58 pm от cygnus »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #742 -: Септември 04, 2009, 14:45:53 pm »
cygnus  8Oзнах си аз, че ще се объркате : :D
Ами и с двете, нали сме донорско инвитро т.с с донорска яйцеклетка, та протокола е къс и за нея е оргалутрана. А при мене само блокаж, но еднократно с диферелин депо  :wink:

*
« Отговор #743 -: Септември 04, 2009, 14:46:45 pm »
Оооо включих вече :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #744 -: Септември 04, 2009, 16:06:13 pm »
Sunny, добре дошла, мила! Успех на процедурата и не се притеснявай да пишеш тук и да споделяш какво те тормози или радва :D Всички сме тук за едно и също и ще го постигнем, не се съмнявам в това :D

Донииии, да знаеш, че много ме зареждаш :bighug: Като гледам какви прекрасни дечица имаш благодарение на нашия док-чудо, знам, че и ние ще успеем!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #745 -: Септември 04, 2009, 16:13:48 pm »
cygnus  :D страшно готино казано и допълнено от мен: от твоята уста в божиите уши :))
Аз обаче питах за диферелин депо. Ани вчера нищо не ми каза за този овитрел? Той заместител ли е на диферелина?
dess_dess моя е грешката, незнам как точно съм прочела овитрел, като ясно си писала диферелин, дано не съм те объркала тотално, извинявай :?
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #746 -: Септември 04, 2009, 16:23:10 pm »
А някой знае ли каква е разликата между оргалутран и цитротид? Питам от любознателност :oops: Знам, че и двата медикамента са за контрол на ЛХ-то, но се чудя каква ли е разликата между тях.Чета тук, че повечето от вас са с оргалутран...

*
« Отговор #747 -: Септември 04, 2009, 17:20:34 pm »
А някой знае ли каква е разликата между оргалутран и цитротид? Питам от любознателност :oops: Знам, че и двата медикамента са за контрол на ЛХ-то, но се чудя каква ли е разликата между тях.Чета тук, че повечето от вас са с оргалутран...

И давата за взаимнозаменяеми, док ми беше казал да си избера един от двата!
« Отговор #748 -: Септември 05, 2009, 09:49:14 am »
Момичета, моя трансфер мина вчера, но прогнозата  никак не е добра, защото от 3 ембриона са се размразили 2, но далеч не са били първа хубост. С док решихме все пак да ги сложим, но ми каза че шансовете са минимални. Ами това е, след 10 дена ще направя кръвен тест, но честно казано изобщо не се и надявам.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #749 -: Септември 05, 2009, 09:56:42 am »
Момичета, моя трансфер мина вчера, но прогнозата  никак не е добра, защото от 3 ембриона са се размразили 2, но далеч не са били първа хубост. С док решихме все пак да ги сложим, но ми каза че шансовете са минимални. Ами това е, след 10 дена ще направя кръвен тест, но честно казано изобщо не се и надявам.

Понякога точно с минимални шансове и недотам добри ембриони момичета забременяват.
Не отписвай предварително и толкова рано една надежда и мечта.
Аз ти пожелавам след 10 дни да разбереш какво е да се сбъдват мечтите:)
« Отговор #750 -: Септември 05, 2009, 10:05:52 am »
Аааа,Деси,не така!!!
Трябва да ти кажа,че всичко от тук нататък е късмет.Има случаи при идеални ембриони и не става и обратното при не толкова добри да се получи бременност.Я се стегни и горе главата!Аз пък си мисля,че всичко ще бъде наред.
Стискам силно палци!!!Късмет!!!
*
« Отговор #751 -: Септември 05, 2009, 10:09:49 am »
A desi_kk, нашият доктор е перфекционист и малко нещо да го смущава и е недоволен. Колко случаи има на двойки и тройки с ембриони дето не са му харесвали много много :) Няма да се отчайваш - щом ги е върнал, значи има надежда! :)

И за да ви дам кураж в началото на стимулациите ще ви покажа една галерия на сайта на нашия доктор, която качихме скоро:
Бебешка галерия
Всички тези сладури са мнооого чакани дълги години, някои от тях и след поредица неуспешни опити. Ей такива хубави и умни стават :)
В галерията има място за още мноооого, така че лятото чакаме снимки от всички ви :)

Ако някои иска да включим и неговото бебче (бебчета) в галерията към сайта на д-р Александров да ми пише ЛС!
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 10:26:02 am от cygnus »
*
« Отговор #752 -: Септември 05, 2009, 10:13:52 am »
Деси, и аз бих ти писала като Лиско - не се предавай предварително! Всичко е Божа работа, ако е речено да стане- ще имаш успех,  :bighug: но предварително не губи надежда! При моя пресен трянсфер, ембрионите бяха перфектни, никой не се съмняваше за неуспех, даже като отидох със сълзи на о4и след отр. тест, Ани ме срещна и вика: "Дени как си, ти трябва да имаш успех нали?!" Така, че за мен всичко е Божа работа! Вярвай!
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 10:17:29 am от dendy »
« Отговор #753 -: Септември 05, 2009, 10:51:53 am »
благодаря за подкрепата момичета  :bighug: , не се притеснявайте за мен, защото в никакъв случай не съм се отчаяла, ако този път не стане, веднага започвам нов опит, зарекла съм се този "изпит" да го взема, независимо на колко поправителни ще трябва да се явя:))))

Денди,  при моя пресен трансфер аз също бях с "перфектни" ембриони, и най-переспективната в нашата група, а нищо не стана, сега докато си лежах за трансфера и док се опитваше да ме обнадежди малко ми даде точно теб за пример, дано да продължавам да имам твоя късмет:))))
« Отговор #754 -: Септември 05, 2009, 11:09:51 am »
Здравейте.
Престраших се и аз да се включа в септемврийската групичка. Sunny, твоят пост все едно съм го писала аз  :wink: На мен също ще ми е втори опит. Очаквам до 9-10 дни да ми дойде цикъла и започваме. Този път ще съм по къс протокол. Искрено се надявам тази есен да е успешна за всички ни. Пожелавам късмет на всички, вярвам, че ще успеем.
« Отговор #755 -: Септември 05, 2009, 11:45:20 am »
Добре дошли на всички новозаписали се в есенната група момичета. Явно доста ще сме по къс протокол и всички ще сме успешни. Аз стартирам към 17.09. Това ще ми е трети опит. Надявам се да е успешен. Три ми е любимото число.  :D

[161551.gif[/img][/url]
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #756 -: Септември 05, 2009, 13:08:19 pm »
Ох, момичета разплакахте ме с бебешката галерия. Всички са невероятни сладурчета. Благодаря ви за силите и вярата, с която ни зареждате. Надявам се, че есенната групичка няма да ви разочароваме. Първите хубави новини ще дойдат от dessi_kk, а след нея сме всички останали.Нали така, момичета :bighug:

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #757 -: Септември 05, 2009, 13:17:31 pm »
Успех на всички момичета от есената група .А за бебоците думи нямам всички са много сладки да растат живи здрави и умни хубави деца.Чудесни са чак се разплаках от радост като ги гледах и не можах да се сдърж да не си изкажа мнението!
*
« Отговор #758 -: Септември 05, 2009, 17:45:50 pm »
Каква страхотна галерия! И колко бебчета на познати има там! Дай Боже да се множат и скоро да сложим снимките на рожбите на всички момичета от темата!

Успех, мили бъдещи мамчета! Вярвам във вас и в Док!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #759 -: Септември 06, 2009, 05:52:07 am »
Ох, момичета разплакахте ме с бебешката галерия. Всички са невероятни сладурчета. Благодаря ви за силите и вярата, с която ни зареждате. Надявам се, че есенната групичка няма да ви разочароваме. Първите хубави новини ще дойдат от dessi_kk, а след нея сме всички останали.Нали така, момичета :bighug:

:balk_602: