0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #720 -: Септември 02, 2009, 16:25:28 pm »
Хайде Деси-КК, дано откриеш сезона на +++++ тестчета :)) още веднъж успех от мен !

*
« Отговор #721 -: Септември 02, 2009, 17:55:33 pm »
Деси -кк , успех и стискам палци :)
« Отговор #722 -: Септември 03, 2009, 08:17:22 am »
Деси -кк , успех и стискам палци :)

I az se vklu4vam za tozi mesec :P

4АКАМ ДА МИ СЕ ПОЯВИ МЦ ВСЕКИ МОМЕНТ И 3АПО4ВАМ СТИМ. С ПУРЕГОН.ПРИ ДОК. АЛЕЬАНДРОВ САМ И ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВАС :P

« Отговор #723 -: Септември 03, 2009, 08:45:42 am »
здравей annabelle - welcome in the club  :welcome: :D  успех и на теб!
« Отговор #724 -: Септември 03, 2009, 10:18:22 am »
Здравейте момичета.От давна следя форума и реших да се включа :P Чакам МЦ на 24.09 и започвам стимолация :lol:
« Отговор #725 -: Септември 03, 2009, 10:33:25 am »
Пожелавам късмет и много  :bfp1: на цялата групичка. Деси-кк,силно стискам палци за теб и дано сезона да започне добре.Още веднъж КЪСМЕТ на всички :lol:
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #726 -: Септември 03, 2009, 14:01:27 pm »
Annabelle, по къс протокол ли ще си?
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 15:35:46 pm от Filadelfia »

*
« Отговор #727 -: Септември 03, 2009, 17:59:14 pm »
Здравейте момичета.От давна следя форума и реших да се включа :P Чакам МЦ на 24.09 и започвам стимолация :lol:
Диди добре дошла  :) късмет и 2 хубави бебчета на финал.
*
« Отговор #728 -: Септември 03, 2009, 19:06:11 pm »
Малко информация с днешна дата.
Отидох в аптека Фарма плюс днес като мислех да си купя поне Прегнила. Обаче отказаха да ми продадат :?. Ако съм си била поръчала там целия комплект за инвитрото, или поне Оргалутрана, тогава щели да ми дадат Прегнил.  :? Това направо ми се стори като изнудване, но както и да е.
Та попитах за цените на лекарствата, по точно на тези, които аз имам изписани.
Цената на Гонал 75 е 61,66, на Оргалутран 79,77 и на Прегнил- 18 лева. По къс протокол съм, и всичко за 20 ампули Гонал, 5 Оргалутран и 2 Прегнил в тази аптека ще ми излезе 1667,90, но аз естествено имам намерение да отида до Румъния за Гонал, надявам се.
В момента във Фарма Плюс има в наличност всичко. Говорих с аптекарката, каза че няма никакъв проблем да се достави бързо което и да е от лекарствата, ако в момента го няма. Ако съм искала да отида до Румъния да си купя Гонала, не можела да разбере защо там се получава толкова ниска цена. Обясних й, че доколкото знам, там ДДС-то е доста по-ниско оттук, около 9%.
Прегнила каза че го внасят от Турция.
Казах, че на мен лекарствата ще ми трябват за около 23ти септември, тя каза да й се обадя около 20ти за да разбера дали ги има и евентуално ако няма в наличност да ми ги достави.
Все още чакам Бианка да ми пише дали ще може да ми осигури 20те ампули Гонал.  :?
« Отговор #729 -: Септември 03, 2009, 19:23:35 pm »
Ели, със сигурност ще се обади Бианка и ще вземеш от Румъния Гонал.За цените тук не искам да коментирам.Всичко ще се нареди.
На теб и на всички в есенния отбор желая само положителни резултати.(може и двойни)
Вярвайте и ще се случи! :bighug:

*
« Отговор #730 -: Септември 03, 2009, 19:35:57 pm »
Миленка, благодаря за пожеланията  :D Силно вярвам в успеха  :D

Тя Бианка ми писа, още на другия ден след като изпратих писмото. Но каза, че в момента няма Гонал, и че ще ми пише тази седмица, евентуално за събота или неделя, но вече седмица нямам второ писмо. :?
Но имам още време  :)
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #731 -: Септември 04, 2009, 07:12:09 am »
  Ели, аз също съм по къс протокол.Лекарствата за стимулацията ми са 20 гонала, 5 цитротида и 2 прегнила.Миналата събота ходих до Румъния след като предварително се бях разбрала с Бианка.От там си купих Гонала-20 бр. за 900лв. Бях чела предварително, че от там само Гонала е на сметка, за това не си направих дори труда да попитам за останалите лекарства.Дори четох че там цитротида се продава на опаковка, а вътре са 7 бр.Така че прегнила и цитротида си купих от Фарма плюс.Бианка работи в Констанца, а доставя лекарствата до въпросната аптека в Мангалия. Най-добре и пиши отново, за да занеш дали да тръгваш към Мангалия утре. Аз днес ще ходя да си купя консумативите за процедурата.Успех ти желая! :)

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #732 -: Септември 04, 2009, 09:17:02 am »
здравейте момичета :)) и ние сме по къс протокол, 10 дни с 150Е пурегон, 5 оргалутран и 2 бр. прегнил. Но за мен ще е нужен може би и диферелин. Това ще каже доки като отида на 9-ти за УЗД. Та въпроса ми е, Ани каза, че го имало по аптеките а ние, предният път, като го търсихме нямаше и баща ми с връзки го намери от някакъв склад  и то на цена, мисля към 300 лева. А сега доки като ме види ще каже дали да го поставя  и то още същият ден а аз, няма да имам време да търся та мисълта ми е, знаете ли, къде го има по аптеките  и евентуално с цена каква е?

« Отговор #733 -: Септември 04, 2009, 09:53:08 am »
dess_dess   преди имаше проблем и с прегнила и с овитрела, доколкото знам беше заради изтекъл лиценз на вносителя, просто спряха да ги внасят и в един момент се изчерпаха и от аптеки и от складове, но след като вече има прегнил по аптеките би трабвало да има и овитрел, доставчикът им е един и същ.
« Отговор #734 -: Септември 04, 2009, 09:56:01 am »
dess_dess понеже и на мен ми стана любопитно дали вече са пуснали и овитрела звъннах в аптека санита на ул.Ген.Колев и там ми казаха че имат. Цената на ампулата е 93,42 лв.
Хайде успех този път!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #735 -: Септември 04, 2009, 10:08:06 am »
момичета какво точно пишете на бианка от румъния за да ви осигури гонал ф, как се разбирате, знаете ли дали другата седмица ще мога да открия д-р Александров в АГ или пак да го търся на телефона.Аз не съм от Варна , но ще идвам във вторник и ако знам че е там искам да отида да се видим.Успех на всички в процедурата.Аз все още се колебая кога да я почвам дали ноември или февруари , док ми казва да изчакам малко, на мене ми писна с това чакане.
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #736 -: Септември 04, 2009, 10:15:21 am »
Siska, на Бианка и писах на английски, че съм от България и че имам нужда от Гонал.Питах я дали го имат в наличност, ако не кога бих могла да го закупя.Тя веднага ми отговори.В следващото писмо аз и потвърдих че ще го закупя,датата и така...
А за д-р Александров - да, може да го откриеш в АГ-то, всеки ден е там. Най-добре е да се срещнеш с него и да уточните нещата.

« Отговор #737 -: Септември 04, 2009, 10:24:30 am »
Здравейте момичета, следя ви повече от година и все не се решавам да пиша  :oops: Най-после събрах смелост, и искам да ви попитам - приемате ли нови попълнения към септемврийската групичка :)
Другата седмица си очаквам цикъла и започваме стимулация  :) Втори опит ще ми бъде, първият път започнах с голяма надежда, а сега ми е доста притеснено, страх ме от нов евентуален неуспех, но смятам да прогоня тези мисли до другата седмица и да съм готова да започна с усмивка и вяра :)
Ще бъда по къс протокол с пурегон и оргалутран. Лекарствата още не съм ги купила,смятам днес или утре да го направя, мога да споделя цени, които проверих. В Марешки Puregon 900 IU струва 694 лв, не поддържали оргалутран и гонал, в аптека Манолова успяха да ми кажат цена само за пурегон  - 714 лв. Оргалутрана явно ще си го набавя от аптека Фарма, само там и на Брегалница го открих,там ми казаха цена 79,45 лв, а в Брегалница 87.90лв, ако не се лъжа. За прегнила, преди две седмици във Фарма ми казаха 16лв,просто информативно попитах и за овитрел  - 89,65лв.
Успешни опити на всички и дано скоро всички се изместим в другите темички  :D
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 11:17:27 am от *sunny* »
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #738 -: Септември 04, 2009, 12:38:27 pm »
 Здравей, Sunny!И аз като теб изпитвам чувството на страх от евентуален неуспех, но гледам да мисля позитивно.Есента ми е любим сезон и ме зарежда с...едно особено настроение. Пожелавам на себе си и на всички вас есента да ни дари своята плодовитост и да зареди живота ни със слънчево настроение и топлота. :bighug:
Струва ми се, поне за сега,че септемврийската групичка ще сме по къс протокол.Очаквам да споделяме мнения по въпроса :)
Очертава се утре сутрин за добро утро мъжа ми да постави първото гоналче :D

*
« Отговор #739 -: Септември 04, 2009, 12:46:12 pm »
Искам да пожелая успех на всички момичета, които се включват в есенната тема и на тези, които се скътават също ;)
Не се притеснявайте - процедурата там минава позитивно, леко, а вероятността за бременност е ОГРОМНА :)
Задава се бейби бум лятото като гледам :)
Успех !!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 12:50:23 pm от cygnus »