0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #700 -: Септември 01, 2009, 12:41:16 pm »
Аз моя го държа в хладилника. Купих го още май месец, защото тогава щях да започвам, но се отложи. Та досега не съм го извадила от там. Много беше горещо и със сигурност температурите вкъщи не бяха под 25 градуса, затова не ми се рискуваше.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #701 -: Септември 01, 2009, 14:02:04 pm »
Же, и моя прегнил ми го донесоха от Гърция без рецепта.
То и с Гонала от Румъния е същата работа.
Предполагам, си го купила от аптека, а не от магазин за фитнес аскесоари :wink:
Съвсем правилно. От аптека ми го купиха.

Добър ви ден, момичета.Имам една питанка - как съхранявате гонала? На опаковката пише до 25 градуса, но се чудя дали не е редно да е в хладилник? Моля за вашето мнение...
Моят стоя почти месец в стаята когато го купих.
Питала съм изрично доктора си, мога ли да го съхранявам не в хладилник и ми е казвал, че да, до 25 градуса може. А и когато разтвора не е студен не се усеща като си го биеш:)
« Отговор #702 -: Септември 01, 2009, 15:08:09 pm »
Аз държах Гонала на вратата на хладилника.
*
« Отговор #703 -: Септември 01, 2009, 15:25:44 pm »
Аз държах Гонала на вратата на хладилника.

И аз там си държах Пурегона и Прегнила! Ако ще пътуваш до Румъния, според мен е добре да си носиш хладилна чанта за всеки случай за да го съхраниш.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #704 -: Септември 01, 2009, 16:30:49 pm »
Благодаря ви момичета. Аз в събота го купих от Мангалия и до днес го държа в един шкаф :( Тази вечер обаче ще му намеря място на вратата на хладилника и аз като вас :)За Пурегона знам, т.к. предния път Ани ме предупреждаваше за него, но за гонала не знаех :( Дано не е късно

*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #705 -: Септември 01, 2009, 16:33:28 pm »
Аз съм в очакване на цикъла.До края на седмицата трябва да стартирам с първото боцване гонал.Нещо съм нетърпелива... :)

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #706 -: Септември 01, 2009, 16:45:35 pm »
успех Филаделфия, ние сега сме още на регулонче и като го свършим на 15.09 тогава почваме с пурегона така, че ще те гоним  :D

*
« Отговор #707 -: Септември 01, 2009, 18:23:25 pm »
Аз съм в очакване на цикъла.До края на седмицата трябва да стартирам с първото боцване гонал.Нещо съм нетърпелива... :)
Успех мила :)
Правиха ли ти сондаж миналия месец?
Сега ще ми е втория опит в АГ преди първия ми правиха и не очаквах и преди втория пак да правят на 8.09.09 съм на сондаж за това питам стана ми интересно дали на всички задължително преди всяка процедура правят или при мен нещо не е на ред.
« Отговор #708 -: Септември 01, 2009, 19:34:50 pm »
Бубе и на мен ще ми правят сондаж-можеби след около 5-6 дни  :D като ми свърши цикъла.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #709 -: Септември 01, 2009, 19:47:43 pm »
  При първия ми опит бях на регулон един месец, имах и сондаж.Този път обаче е съвсем различно.Т.к. съм с мноооого нередовен цикъл доки нареди да пия примолут нор 5 дни.Сондаж няма да правим. Може би при вас момичета първия опит е бил преди повече време...При мен беше януари...предполагам че е от значение.Успех ви желая и аз :)

*
« Отговор #710 -: Септември 01, 2009, 19:50:08 pm »
Бубе и на мен ще ми правят сондаж-можеби след около 5-6 дни  :D като ми свърши цикъла.
Не че съм се притеснила но просто не очаквах втори содаж.
Ти при кой лекар си?
Успех и ще стискам палци ,а може и да се засечем по коридорите :)
« Отговор #711 -: Септември 01, 2009, 19:59:05 pm »
Момичета, някой очаква ли начало на процедурата към средата на септемри?
Пишете и по какъв протокол стe? Да се събереме все куражлийки и късметлийки.

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #712 -: Септември 01, 2009, 21:04:51 pm »
Сондаж почти винаги се прави, за да знае док къде ще е пътя на катетъра. Аз имам четири опита там и преди всеки ми правиха сондаж.

Гонала го дават за съхранение при температура до 25 градуса, а пурегона е до 8. Затова, че и да сте държали гонала навън, не е чак толкова фатално. А и съхранението на тези температури е за целия срок на годност на препаратите, а на стайна температура може да се съхраняват до 3 месеца.

Късмет, момичета и вярвам в успеха ви!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #713 -: Септември 01, 2009, 23:49:03 pm »
юли месец ми беше процедурата за това не очаквах нов сондаж ,но както и да е ако всичко е наред започваме към 21 септември ,а за назначението още не съм го взела.
На 8.09 ще го взема и започваме с търсенето на лекарствата.От предната процедура имам останал Гонал 13бр дано пак да съм с гонал за да го използвам.
Групичката май наистина става голяма :)
Късмет момичета.
« Отговор #714 -: Септември 02, 2009, 10:03:32 am »
На мен първият ми опит беше май месец, а сега в петък ми предстои  ЕТ на замразени ембриони (ох, дано се размразят благополучно миличките) и док не ми е споменал нищо за нов сондаж.
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #715 -: Септември 02, 2009, 12:49:39 pm »
Dessi-kk, успех със сладоледчетата, мила. Щом док не ти е споменавал за сондаж, значи няма защо да се притесянваш. Аз изрично го питах дали ще правим сондаж преди този опит и той ми каза че не е необходимо. Имаш моите стиснати палци в петък. :)  Аз още си чакам цикъла и леко взех да се притеснявам вече :(

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #716 -: Септември 02, 2009, 13:40:08 pm »
Споко Филаделфия  ще дойде просто като го чакаш той идва ама не когато го очакваш :))
И ние сме на регулон и към края на месеца стартираме стимулацията. Утре ще ходя в АГ-то да уточним нещата с Ани и д-ра.
деси успех миличка :))

*
« Отговор #717 -: Септември 02, 2009, 14:21:29 pm »
На мен първият ми опит беше май месец, а сега в петък ми предстои  ЕТ на замразени ембриони (ох, дано се размразят благополучно миличките) и док не ми е споменал нищо за нов сондаж.

dessi-kk  аз нямах сондаж при размразения трансфер. Моята буба е  сладолед4е - пожелавам ти от сърце същият успех  :bighug:
« Последна редакция: Септември 02, 2009, 14:23:35 pm от dendy »
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #718 -: Септември 02, 2009, 14:43:33 pm »
Момичета, вчера си купих прегнил без никакъв пробелем от аптека ФАРМА ПЛЮС, ул.Русе 17. Цената за 2 броя прегнил 5000ед. е 36 лв.
Dandy, твоето сладоледче е много сладко :D
« Последна редакция: Септември 02, 2009, 14:47:10 pm от Filadelfia »

« Отговор #719 -: Септември 02, 2009, 16:15:23 pm »
Благодаря момичета, явно на мен се пада честта да открия сезона:))), дано да е с добър старт!Пожелавам успех на всички, стискам палци за всички нас!