0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #680 -: Август 28, 2009, 13:57:27 pm »
Момичета и аз си мислех тези дни за това  :) И на мен ще ми е полезно да напишете какво мислите да правите.аз лечно езвали ще мога да си звема сега още един месец болничен,защото сега се върнах на работа заради лапарото.Незнам дали ще мога да съчетая процедурата с работата.Моята не е тежка,но незнам дали ще се справя с инжекции ходене напред назад прегледи....дали ще мога да ги съчетая :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #681 -: Август 28, 2009, 16:14:21 pm »
Да кажа и аз :) Не мисля да вземам болнични или отпуска.Работодателите ми са свестни, а и колежката ми влиза в положение, така че за висенето пред кабинета няма да имам проблеми.Ако всичко е наред(дай Боже)мисля да отсъствам само за деня на пункцията. По мои прогнози, пак да кажа: Дай Боже всичко да е наред и да стигнем до трансфер на хубави яйцеклетки, той ще е около 4-те почивни дни през септември, така че ще се възползвам от тях.а след това...на работа. При първия ми опит, който беше през януари тази година лежах от пункцията до теста и това хич не ми се отрази добре. Прекалено много се отдавах на мисли, а и времето бавно минаваше.Така, че тоя път го мисля другаяче.Естествено,че всичко зависи от това как се чувствам.

*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #682 -: Август 28, 2009, 16:29:42 pm »
Elina0102 на мен инжекциите ми ги слага мъжа ми. Сутрин и вечер  се боцкаме в къщи :)  Прегледите и изследванията са през ден, като в този ден не се боцкаш сутринта, а след прегледа док определя дозата ти.Така че в тези дни винаги може Ани да ти я сложи.При нас само веднъж се наложи мъжа ми да идва до офиса за да ме бодне, скрихме се в WC-то :D Единственото, което ме тревожи мен е поставянето на утрогестана след трансфера. Но тогава може би ще работя до към 14-15 и след това в къщи за лекарството

*
« Отговор #683 -: Август 28, 2009, 18:46:30 pm »
Момичета, радвам се че сте толкова ентусиазирани- така и трябва да е! Пожелавам на всяка една спокойствие и успех!
Колкото до почивката по време на пороцедура, лично аз първият път ползвах отпуск, след трансфера, инжекциите сама биех вкъщи. Вторият път реших, че няма смисъл от никаква почивка и лежане, та до последно ходих на работа, накрая след пол. тест ми стана много трудно заради позивите на повръщане и умората, които усещах.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #684 -: Август 29, 2009, 18:01:46 pm »
здравейте момичета , аз първия път взех болнични за да ходя на прегледите но не съм от варна, инжекциите си ги биех сама , няма нищо страшно просто си купих най- малък размер игли ,за бебета и нищо не се усеща. Повече е страха от самото убождане ,след трансфера първата седмица лежах, втората седмица излизах по малко.За втория опит сега незнам как ще бъде.Искам да ви питам има ли момичета които са купували лекарства от румъния , ако могат да ми кажат какъв е начина и на какви цени.Късмет на всички започващи процедурата.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #685 -: Август 29, 2009, 18:36:23 pm »
Искам да ви питам има ли момичета които са купували лекарства от румъния , ако могат да ми кажат какъв е начина и на какви цени.Късмет на всички започващи процедурата.

Сиска, от Румъния е на сметка да си купиш Гонала. Ето това е темата където всичко е подробно обяснено
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26392.msg367789#msg367789
В момента цената на един Гонал според Бианка (информацията ми е отпреди 5 дни) е 24 евро.
Пожелавам ти успех в процедурата.
« Отговор #686 -: Август 30, 2009, 17:28:34 pm »
ЗДравейте
Аз се записах за лапароскопия при Д-р Александров на 10.08.09, в списъка бях последна. Казаха ми, че горе долу ще планират моята операция за края на август началато на септември. Вчера се обадих на Ани и тя ми каза че все още не е ясно кога ще ме оперират, тъй като имали някакви преговори, които се водят и не ми даде информация. Знае ли някой нещо по въпроса? Има ли някой межу вас, който също е чакащ в списъка?
Моля ви пишете! Много съм притеснена! :(

успех на всички
« Отговор #687 -: Август 30, 2009, 20:13:39 pm »
Момичета, откъдеда си намеря Прегнил, май никъде няма в момента?

[161551.gif[/img][/url]
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #688 -: Август 31, 2009, 07:43:24 am »
Миналата седмица звънях в аптека ФАРМА ПЛЮС, там ми казаха че имат прегнил. Адресът е ул.Русе 17, 052/61-74-47.

*
« Отговор #689 -: Август 31, 2009, 10:48:44 am »
Elina0102 на мен инжекциите ми ги слага мъжа ми. Сутрин и вечер  се боцкаме в къщи :)  Прегледите и изследванията са през ден, като в този ден не се боцкаш сутринта, а след прегледа док определя дозата ти.Така че в тези дни винаги може Ани да ти я сложи.При нас само веднъж се наложи мъжа ми да идва до офиса за да ме бодне, скрихме се в WC-то :D Единственото, което ме тревожи мен е поставянето на утрогестана след трансфера. Но тогава може би ще работя до към 14-15 и след това в къщи за лекарството

Малко късно с отговор, но да се включа. Лично аз реших да си взема отпуск по време на стимулациите, който обхвана малко дни след пункцията. После се върнах на работа. Александров каза, че по време на стимулацията човек трябва да е спокоен (което важи и за носенето на бебенцето де, но това е друг въпрос). Работата ми е свързана с голям стрес и работа с хора - системен администратор съм в съд ... Само да уточня - след раждането доки ме прегледа вътрешно и се установи, че нямам запушена тръба, а всичко се дължи на стреса.

За Утрогестана - в началото около три седмици го слагах вагинално, но в упътването видях, че може и да се пие. Питах Доки и той ми каза, че мога да го пия. Единственото неудобство е, че човек като го пие, става малко сънлив. Та от тогава натам започнах да го пия заедно с другите хормонални (мисля, че се казваха Естрофем).

За биенето на инжекциите - както е казала siska_shtereva, няма нищо страшно и не боли, ама никак. Важното е да се слагат бавно и да се редува дясна - лява страна в страни и малко по-долу от пъпчето, за да не посинява мястото. Ани ми показа първия път и от там насетне си ги биех сама. Само Прегнила накрая се наложи да ми го бие свеки (тя е мед.сестра), защото се слага мускулно.

И накрая - ще се самоцитирам от първата темичка:
Цитат
Като пусках темата не съм си мислила, че толкова много народ ще се включи. Тогава бях отчаяна, търсех отговори на въпроси и се страхувах. Сега определено мога да кажа, че няма защо да се страхувате и наистина трябва положително настроение и вяра, защото те малко или много спомагат за захващането на бебоците
Вярвам, че всички ще успеете  :bighug:
« Последна редакция: Август 31, 2009, 10:55:59 am от dori »
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #690 -: Август 31, 2009, 12:06:55 pm »
Момичета, ако не намерите Прегнил по аптеките , може да поръчате на този сайт http://anaboli.eu/product_info.php?id=114, но май цената ми изглежда доста надута  :?, сякаш аз като купувах през април ампулата беше около 20 лв на Брегалница ако не се лъжа.
Относно отпуската, наистина всичко е индивидуално и дали ще можете да излизате за прегледите, но ако имате тази възможност, съвета ми е да си ходите на работа през това време.Ако си стоите вкъщи още повече ще мислите, времето ще минава още по-бавно,а то каквото трябва да стане, ще стане, от мислене файда няма. Просто не спирайте да вярвате в успешния край  :blowingdust:
*
« Отговор #691 -: Август 31, 2009, 14:37:14 pm »
 Момичета, доколкото знам Прегнил е от лекарствата, които се продават само с рецепта. Оттук нататък вие си направете извод дали е редно да се продава он лайн и дали е гарантирано качеството на продукта.
 Лично аз не бих си купила такова лекарство по този начин.
*
« Отговор #692 -: Август 31, 2009, 17:22:44 pm »
Момичета, доколкото знам Прегнил е от лекарствата, които се продават само с рецепта. Оттук нататък вие си направете извод дали е редно да се продава он лайн и дали е гарантирано качеството на продукта.

За мноята процедура, Прегнила ми го купиха от Гърция без рецепта  osi_9
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #693 -: Август 31, 2009, 17:28:51 pm »
Момичета, някоя да знае какво е GLUPAP? Днес си взех изследванията-ПКК, АСАТ, АЛАТ, УРЕЯ...Всичко е в норма с изключение на гореспоменатото.Рових се из нета, но никъде нищо не пише.Дали не е кръвна захар...? Само това ми липсва  :(

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #694 -: Август 31, 2009, 17:38:26 pm »

Же, и моя прегнил ми го донесоха от Гърция без рецепта.
То и с Гонала от Румъния е същата работа. Дали ще отидеш до там или ще пишеш на Бианка да ти го изпрати по куриер...
Мен лично не ме притеснява когато става въпрос за наполовина цена оттук или за лекарство, което в БГ се намира много трудно.
Разбира се всеки има глава на раменете и си преценява.
*
« Отговор #695 -: Август 31, 2009, 17:44:40 pm »
Здравейте момичета относно Прегнила аз го бях купила юни месец от Брегалница по 17лв-бр,мисля че ако имате рецепта няма да има проблем дори да няма в наличност ще ви доставят
Успех на всички :)  
« Отговор #696 -: Август 31, 2009, 19:27:15 pm »
Има Прегнил на Брегалница.  Името на Д-р Александров върши чудеса.

[161551.gif[/img][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #697 -: Август 31, 2009, 19:31:31 pm »
Името на Д-р Александров върши чудеса.

Аааа, не само името му:) И ръцете му:)
Ще видите сега наесен:)
Пак успех от мен:)
*
« Отговор #698 -: Август 31, 2009, 20:09:44 pm »
Же, и моя прегнил ми го донесоха от Гърция без рецепта.
То и с Гонала от Румъния е същата работа.
Предполагам, си го купила от аптека, а не от магазин за фитнес аскесоари :wink:
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #699 -: Септември 01, 2009, 12:17:42 pm »
Добър ви ден, момичета.Имам една питанка - как съхранявате гонала? На опаковката пише до 25 градуса, но се чудя дали не е редно да е в хладилник? Моля за вашето мнение...