0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #660 -: Август 22, 2009, 15:22:55 pm »
Оооо, Бубеееее! Радвам се да те "видя" отново! Бях се притеснила, че се изгуби нещо :) Този път ще успееш, всички ще успеем!
Наистина се заформихме супер група :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #661 -: Август 22, 2009, 16:58:15 pm »
Благодаря за поздравите, пожелавам ви да усетите това безмерно щастие и нека моите сълзи от радост да  споходят всички ви. Плаках когато изкараха моята мечта Габриела и думите на анестезиолога бяха: "За пръв път виждам такова нещо- жена да пла4е по време на секцио, бебето IVF ли е?"

За д-р Александров.... какво да кажа... едно голямо БЛАГОДАРЯ! Благодарна съм на Господ, че го срещнах преди 4 години и през всичкото това време направи много за мен! Не бих могла с нищо да му се отблагодаря, той ни даде много!

Вярвайте! Чудесата се случват с много надежда и вяра  :bighug:
« Отговор #662 -: Август 22, 2009, 17:07:25 pm »
Мила Дени настръхнах докато четях..... Прегръщам те силно-теб и малката Габи  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #663 -: Август 22, 2009, 19:36:42 pm »
Честито и от мен, Dendy!
Пожелавам прекрасни слънчеви дни на теб, малкото бебче и цялото ти семейство.
Нека над вас винаги грее дъга, да ти дарява сигурност и топлина!
А нашия д-р Александров е просто велик, вие сте още едно доказателство за неговия професионализъм, човечност и приятелство. Поздравления и целувки за малката Габи.

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #664 -: Август 23, 2009, 20:56:40 pm »
Оооо, Бубеееее! Радвам се да те "видя" отново! Бях се притеснила, че се изгуби нещо :) Този път ще успееш, всички ще успеем!
Наистина се заформихме супер група :lol:
Групичката е страхотна :)
И да е успешна за всички.
Успех и на теб знам че всичко ще е на ред и ще успеем.
Прегръдки :) :) :)
*
« Отговор #665 -: Август 23, 2009, 21:02:01 pm »
Благодаря за поздравите, пожелавам ви да усетите това безмерно щастие и нека моите сълзи от радост да  споходят всички ви. Плаках когато изкараха моята мечта Габриела и думите на анестезиолога бяха: "За пръв път виждам такова нещо- жена да пла4е по време на секцио, бебето IVF ли е?"

За д-р Александров.... какво да кажа... едно голямо БЛАГОДАРЯ! Благодарна съм на Господ, че го срещнах преди 4 години и през всичкото това време направи много за мен! Не бих могла с нищо да му се отблагодаря, той ни даде много!

Вярвайте! Чудесата се случват с много надежда и вяра  :bighug:
Честито миличка пиша и очите ми се пълня със сълзи...от радост. Вярвам че всички в тази борба ще успеем като теб.
Гушкай малката Габи и се наслаждавай на тези дъгоочаквани мигове :)
*
« Отговор #666 -: Август 24, 2009, 10:37:22 am »
Момичета някой има ли актуална информация за Прегнил 5000 и Оргалутран.
Проверявах в Марешки и Лисичкова, нямаше ги в наличност, както и на склад. Цени също не можаха да ми дадат  :? Не можаха да ми кажат и до колко време евентуално биха ги доставили, ако ги поръчам  :?
Тия дни мисля да отида до Брегалница, за да проверя дали ги има и евентуално какви са цените. А може и направо да ги купя, че знам ли дали ще ги намеря после  :?

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #667 -: Август 24, 2009, 10:54:24 am »
Ели, аз прегнила си го купих именно от Брегалница Прегнил 1500Е на цена 10 лева, това беше м. април тази година. казваш просто, че опита си ще го правиш в АГ-варна, това е паролата :))
Оргалутрана заедно с пурегона и др. по списъка ми ги намериха от някакъв склад и не знам нищо повече
успех!

*
« Отговор #668 -: Август 24, 2009, 11:21:45 am »
Ааааа къде бил ключа за бараката  :wink: Имало и парола  :wink:
Благодаря много dess_dess  :bighug:
*
« Отговор #669 -: Август 24, 2009, 12:54:58 pm »
Здравейте и от мен  :), и аз се включвам в септемврийската групичка. Желая много късмет и успех на всички! На мен ще ми е първи опит, при д-р Александров съм, с тубарен фактор.

Ели, относно лекарствата - опитай в аптека Pharma Plus. Намира се на ул. Русе 17. Тел. е: 052 / 617447. Аз от там съм си заявила всичко. Към тази аптека ме насочи Ани. Знам, че утре очакват зареждане. Cetrotide излиза към 66лв. ампулата. Казаха, че и Orgalutran има, но излиза по-скъпо. Имат и Pregnil ( но пак е с парола  :wink: ). Доста заредени са - аз се спрях на Гонал-Ф - писалка.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #670 -: Август 24, 2009, 14:24:48 pm »
Здравейте, момичета.Честито на Dandy и от мен.Сърцето ми се пълни с вяра и надежда, когато чета за добрия край от битката :)Да ви е жива и здрава рожбичката и много радост да донесе в живота ви.
  Аз от много време не съм писала, бях си дала почивка, но ето че есента наближава и с нови сили продължаваме напред. Подготвяме се за втори опит ин витро, надвам се това да е последният. Искрено желая успех на всички вас момичета.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #671 -: Август 24, 2009, 14:26:48 pm »
Ехааааа, много се радвам на групата, но повече ще се радвам да ви няма тука след есента:))))))))))
Една по една в другия подфорум:)

Успех на всички ви желая. Ще се моля за това.
*
« Отговор #672 -: Август 24, 2009, 20:24:48 pm »
Ехааааа, много се радвам на групата, но повече ще се радвам да ви няма тука след есента:))))))))))

И аз да се присъединя към пожеланията на Лис.
Момичета, вярвам, че борбата ще е успешна и скоро ще сте в мамешкия подфорум. Искрено ви го желая!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #673 -: Август 24, 2009, 23:44:12 pm »

И аз да се присъединя към пожеланията на Лис.
Момичета, вярвам, че борбата ще е успешна и скоро ще сте в мамешкия подфорум. Искрено ви го желая!
Стягайте се, защото скоро идваме и ние при вас :lol: Ще ви задръстим форума :lol:

Благодаря за пожеланията, вярвам, че ще успеем, особено когато толкова много прекрасни жени като вас ни пращат своята положителна енергия и вяра! Благодаря ви, момичета!
 :bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #674 -: Август 26, 2009, 11:02:54 am »
Стискам палци на есенната и зимната групичка.
Пожелавам ви да изпитате щастието от всичко около бременността, придружени с неразположенията около нея  :bighug:
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #675 -: Август 27, 2009, 22:21:03 pm »
Добър вечер и от мен момичета.Желая на всички ни само положителни тестчета и сълзи от радост.Аз днес си взех резултатите от изследванията и макар да не са много добри (FSH-то ми е 23.6) на 17 септември съм на пункция на кистата и започвам стимулация.Не са ми много големи шансовете за успех но аз все пак вярвам.Толкова път извървях да стигна  до тук,че нищо не може да ме спре да опитам.Пожелавам успешни процедури на всички.
« Отговор #676 -: Август 27, 2009, 22:50:52 pm »
Добра да е и твойта вечер, Наде! Хайде действай за лекуването на кистата и лека стимулация със идеален финал, две чертички на теста за бременност и поне едно сладко бебче. Успех...

[161551.gif[/img][/url]
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #677 -: Август 28, 2009, 12:17:46 pm »
момичета, аз малко не по темата но .. тези от вас, искам да Ви попитам, тези от вас, които работят и ще имат процедура през септември,  ще ползвате ли отпуска болничен  и т.н? Въобще наложително ли е, или си е индивидуално. Питам, защото нали, се почва едно чакане пред кабинета на доки, когато се следи стимулацията, а  аз, лично не мога да отсъствам от работа по няколко часа на ден и затова и питам ...

*
« Отговор #678 -: Август 28, 2009, 12:32:55 pm »
Деси, преди няколко дни мислих по този въпрос. Та смятам по време на процедурата,  да вземам болничен. Ако не още в началото, то поне няколко дни след като започна стимулацията, когато прегледите зачестят.
И след трансфера също. Аз така съм решила. Лекарите казват, че може да изпълняваме ежедневните си  задължения, но аз за себе си съм решила друго. При всичкия този стрес на работното място, а не.  Аз съм много емоционална и ми стига един да ми вдигне кръвното, а идиоти колкото щеш.
Отпуска също имам много за ползване, шефа ми е разбран човек и няма да ми откаже, особено за това.

А като стана въпрос, болничен за процедурата издава ли се? Доколкото си спомням имаше нещо, но не съм сигурна  :? Иначе съм говорила с личната, каза че няма проблем тя да ми даде

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #679 -: Август 28, 2009, 13:19:09 pm »
Ели, тъйкато и аз, точно така съм решила да направя, помислих да се посъветвам  и тук с Вас. Доколкото разбрах при д-р Александров не дават болнични, трябвало да се разчита на личното джипи. А аз, и в работата си имам проблем по отношение на болничните и отпуските ... и ... ??? направо незнам.Но моята работа е свързана с моног ходене, много хора, нерви и аз, също съм доста чувствителна и много емоциална  и точно сега (независимо, че при нас ще е донорско инвитро)не ми се иска да хабя нерви ...