0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #620 -: Август 02, 2009, 14:09:24 pm »
Здравеите мацки!искам да ви помоля да пиете по една бири4ка и заради нас,днес нашите тризнаци стават на 1 месец!желая ви приятна слън4ева събота!целувки здраве и касмет на вси4ки! :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:

Ей, как се радвам Нефертити... Като се сетя, че бяхме заедно на твоя трансфер а сега  бебоците вече правят месечинка.  :rainbow: :pacifier: :pacifier: :pacifier:

А аз дори не съмразбрала, кога си родила.  :oops:

Сорииии за спама, обещавам , че няма повече
  :D :D

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #621 -: Август 05, 2009, 15:34:54 pm »
Здравейте момичета,след кратка пауза се завръщам отново.Мисля да се присъединя към есенната групичка и дано ни споходи същия късмет като момичетата от пролетта.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #622 -: Август 05, 2009, 19:36:40 pm »
Мили момичета , много се радвам че подхождате към опитите си наесен с такъв оптимизъм !
Аз вярвам и искренно ви пожелавам всички вие да станете майки , а и щом като сте при нашият доктор - успехът ви е в кърпа вързан .
Прегръщам ви всичките  :bighug:

Нефертити , кога пораснахте , как минава времето - да сте живи и здрави и все така послушни !!! :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #623 -: Август 05, 2009, 21:42:18 pm »
:)Така като смятам, наесен още ще си се движа нормално:)

Та отвреме навреме може да ви засичам на 7 етаж.
Не допускайте лоши мисли и бъдете убедени в успеха на процедурите си.

Много ще се моля за  вас да знаете:)
*
« Отговор #624 -: Август 05, 2009, 21:54:07 pm »
Здравейте момичета.Силно се надявах,че ще мога де се включа в септемврийската групичка,но Док ме съветва да изчакам. Така че аз се заформям чак за декември или януари,но пък нова година нов късмет.Ще ви чета обаче редовно и силно ще ви стискам палци да се представите блестящо  :) :bighug:
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #625 -: Август 06, 2009, 00:27:16 am »
здравейте момичета и аз скоро ще се вида с док и ще решим за кога ще действаме дали октомври или януари .Той все ме съветва да изчакам още малко.Успех на всички ще ви стискам палци и нека вярваме че чудото ще се случи и с нас
« Отговор #626 -: Август 06, 2009, 14:33:51 pm »
ЗДравейте мили момичета
някой може ли да ми помогне относно записване на час при доктор Александров. Звъння на 052613805 но никой не отговаря. аз съм за оперативна лапароскопия на тръбите. благодаря
*
« Отговор #627 -: Август 06, 2009, 14:40:20 pm »
Обади се на Анито да те запише, ще ти пратя тела й на лични, макар че го има и на официалния им сайт: http://www.invitro-varna.com
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #628 -: Август 06, 2009, 18:32:49 pm »
В отпуск са, затова не ти вдигат. Днес бях там и нямаше никой, дока дойде да ме прегледа само.
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #629 -: Август 06, 2009, 23:42:55 pm »
Днес говорих с д-р Александров, в понеделник ме вика на сондаж и да ми види яйчниците :? Попрочетох тук-там за тази манипулация за какво става въпрос, че не бях наясно.
Каза да се обадя и на Ани, й да й кажа, вика - малко по-настоятелно, че не си вдига телефона, няколко дни сме я пуснали в отпуск.
Аз не съм й звъняла още, чудя се кога да го направя, уж да не я притеснявам, ама ... :?
*
« Отговор #630 -: Август 07, 2009, 00:33:29 am »
Ели, успех миличка :D
Сондажа минава като преглед, не се притеснявай.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #631 -: Август 07, 2009, 10:35:45 am »
А доктор Александров, не  е ли и той, самият в отпуска? Аз, вчера бях там сутринта, но навсякъде беше заключено, исках да поговорим за процедурата ни, че сега е по-спокойно но ....

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #632 -: Август 07, 2009, 10:38:36 am »
Деси в отпуск са всички до към 15 август със сигурност. Ходят само по предварителна уговорка и за планираните операции.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #633 -: Август 07, 2009, 10:57:01 am »
аха, ясно аз, не исках да го притеснявам по телефона  и затова реших, че ако е там ще го прихвана  и ще го поразпитам ... но, то пък не останало много време до 15 август окей, тогава ще го намеря и притесня .... пак
Ти как си Лисе?

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #634 -: Август 07, 2009, 11:37:30 am »
Ти как си Лисе?

Благодаря добре:)
Мързелувам си:)
Засега всичко е наред:) И нямам оплаквания:)
*
« Отговор #635 -: Август 07, 2009, 22:33:20 pm »
Искам да попитам раждалите със секцио при д-р Александров ,колко време след операцията ви прегледаха и това д-ра ли го направи или ходихте при друг гинеколог.Не успях нищо да го попитам след раждането а сега ми е неудобно да го безпокоя.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #636 -: Август 08, 2009, 00:36:23 am »
Искам да попитам раждалите със секцио при д-р Александров ,колко време след операцията ви прегледаха и това д-ра ли го направи или ходихте при друг гинеколог.Не успях нищо да го попитам след раждането а сега ми е неудобно да го безпокоя.
На мен за след нормално раждане ми кажа ,че ще се чуем септември.
Аз родих на 22 май.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #637 -: Август 16, 2009, 11:37:29 am »
Момичета, супер групичка сте заформили за есента  :D. Желая ви само положителни емоции през цялата процедура ,мислете позитивно и за миг не се съмнявайте в успешния финал, няма как да е друг  щом сте при нашия док  :balk_602:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #638 -: Август 17, 2009, 13:46:12 pm »
Момичета, искам да ви съобщя страхотната новина, че днес в 12, 00 ч. Денди стана мама на най - прекрасната Габриела - 3, 150 кг., 50 см.   :cheerleader: Да им е жива и здрава дългоочакваната рожба и много, много да ги радва.   :bighug: Тя отдавна не е писала тук, но съм сигурна, че всички я познавате и помните.  :D И тя и бебка са добре, явно нашия док наистина е цар на секциото  :wink:
Моля ви някой от вас да пусне отделна темичка за Денди, защото аз не мога. Предварително ви благодаря.
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #639 -: Август 17, 2009, 18:50:12 pm »
Страхотна новина!Честито на мама Денди!