0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #540 -: Юли 02, 2009, 03:25:22 am »

пиша тези редове с риск отново да получа BAN / ddnchv беше банван поради различно мнение / но ка ще се приемат сериозно тези генетични изследвания, като хората нямят видими външни изменения - чусвителността на методите определящи кариотипа се виждат в болшинството от случаите и без генетичен анализ. относно имунологичние " проблеми" прочетете малко в нета и ще разберете, че си давате парите за обогатяване на 'доктори" и клиники. тези вливания на имуновенини и подобни почти не се прилагат по света за преодоляване на стерилитета - просто си харчите парите, безполезно за съжаление.
« Последна редакция: Юли 02, 2009, 03:27:50 am от user.Co »
« Отговор #541 -: Юли 02, 2009, 11:17:53 am »
Лиско, благодаря ти.

user.Co може и да си права,пишеш в друг постинг, че си генетик и очевидно мнението ти е професионално, не виждам причина да получиш BAN, но след неуспешния ми опит, при който според моя лекар съм имала най-големи шансове за успех от цялата група момичета които по това време бяха в процедура,с перфектни ембриони и т.н., а при мен дори не е настъпила имплантация, аз просто  се поддадох на общата истерия за търсене на причината, макар че док ми каза, че не е задължително да има такава. и така се озовах в Плевен... А какво е твоето мнение за тези прословути НК клетки, ако искаш ми пиши на лични за да не "оспамваме":))) темата
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #542 -: Юли 03, 2009, 09:36:27 am »
Момичета понеже стана дума за имунологични и това, че в АГ Варна те не се зачитат много, искам да ви попитам някоя от вас говорила ли е с екипа в АГ за изследването на антиспермални антитела ? Аз си пуснах такива на своя глава в Лаборекспрес и резултатът е 57,88, при реф. ст-сти 0-60. По-скоро съм на горната граница и това ме тревожи. Ще се радвам, ако някой е говорил с д-рите специално за това изследване и сподели ..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #543 -: Юли 03, 2009, 12:41:15 pm »
Простете, че се намесвам ама ми стана интересно, бившия ddnchv от написаното по-горе излиза че е генетик, в друга тема беше май агроном, та се питам дали не е специалист по всичко дето раздава ъкъл по всички въпроси :ask:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #544 -: Юли 03, 2009, 13:22:23 pm »
И аз, малко съм учудена  8O, т.к генетика има само в окръжните градове а, Перник някак си не се връзва. Отделно от това, аз съм с Кариотип 47ХХХ, при който, няма никакви, ама абсолютно никакви външни белези, т.с без този цитогенетичен анализ, няма как да се разбере, че съм носител на 3 ХХХ хромозоми 8O

*
« Отговор #545 -: Юли 03, 2009, 13:29:30 pm »
Простете, че се намесвам ама ми стана интересно, бившия ddnchv от написаното по-горе излиза че е генетик, в друга тема беше май агроном, та се питам дали не е специалист по всичко дето раздава ъкъл по всички въпроси :ask:
В интернет пространството всеки може да пише каквото си пожелае и ние няма как да разберем дали отговаря на истината.
 Затова пък, всяка от вас посещава  съвсем реален лекар с диплома за такъв. След като сте му се доверили, следвайте съветите му и не се влияйте от писаниците на анонимни лица.
 Желая на всички успешни процедури!
« Последна редакция: Юли 03, 2009, 14:17:15 pm от Елфи »
*
« Отговор #546 -: Юли 03, 2009, 14:09:59 pm »
Благодаря ти Елфи за загрижеността, просто наблегнах на някой несъответстия които забелязах иначе всеки има глава да разсъждава, аз лично отсявам това което ми е ценно.
« Отговор #547 -: Юли 03, 2009, 14:41:38 pm »
shanoar,доколкото ми е известно агрономите също се занимават с генетика и селекция.Разбира се тя няма нищо общо с медицинската генетика,но понятията,с които боравят са общи,така че мисля,че автора на поста е твърде възможно да има представа за това,което говори.Съгласна съм и с това,че всеки има право да изрази мнение,но наш е избора дали ще повярваме или ще следваме съветите на лекарите си.От опита,който имам мисля,че истината е някъде по средата-да търсим информация в нета,но решаващо при вземането на решения при нашето лечение да бъде мнението на доктора.В този смисъл искам да кажа,че не е нужно да настръхваме срещу всеки,който изрази мнение.Наш е избора дали ще му повярваме,а пък какво пречи да го споделим и с доктора си.
Искрено желая успех на всички!
*
« Отговор #548 -: Юли 03, 2009, 14:52:48 pm »
Аз пък съжалявам, че изобщо писах нещо, най-добре изтрийте поста ми и забравете, че съм писала. В безмислени спорове не ми се влиза. Хубав ден
*
« Отговор #549 -: Юли 11, 2009, 17:48:16 pm »
Здравейте момичета! Май най-после съм но точното място.Искам да споделя нещо.От скоро съм пациентка на Д-р Александров.Правих ЦС,по негово настояване но той не беше на работа по това време и я прави Д-р Ковачев,всички бяха много внимателни и мили.След като я разчете съвета му беше ново лапаро/аз вече имам едно за махане на киста и сраствания на двата яйчника но на друго място/или направо ин витро.Но целия септември им е зает.Сега чакам нова среща с Д-р Александров за последни уточнения.
Стескам палци на всички ви.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #550 -: Юли 11, 2009, 18:37:42 pm »
Добре дошла siesta:hello: Да - на точното място си. И при точния доктор osi_9. От цялото си сърце ти желая много, ама много скоро да видиш заветните две чертички и да осъществиш мечтата си да имаш рожба. Ще стане - вярвай! :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #551 -: Юли 11, 2009, 22:28:21 pm »
Мерси!Всички трябва да успеем в тази мечта.
« Отговор #552 -: Юли 14, 2009, 20:46:08 pm »
Момичета,някоя от вас знае ли кога ще почиват в клиниката?Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите!
*
« Отговор #553 -: Юли 14, 2009, 20:52:40 pm »
Да не работят изобщо или да не правят ин витро процедури?
« Отговор #554 -: Юли 14, 2009, 21:06:58 pm »
Ин витро процедури знам,че не правят лятото.Интересува ме кога ще излизат в отпуск и няма да работят изобщо.
*
« Отговор #555 -: Юли 14, 2009, 23:10:57 pm »
до колкото аз знам до 20.07.имат записани за ЦС. Аз имам уговорка да се чуя с Ани за да запиша час за края на месеца с Д.р Александров. Надявам се да са на работа до тогава.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #556 -: Юли 24, 2009, 21:45:32 pm »
Ехо, "бременните от д-р Александров" :lol: какво става ще има ли срещичка другата седмица. Давайте да се уговоряме къде да се виждаме и как да изненадаме Алекса - приятно, разбира се :D. Ако има бременни от другите доктори  :lol: нека и те се присъединят
Господи, благодаря ти!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #557 -: Юли 24, 2009, 21:56:18 pm »
Засега аз съм на линия за сряда:)
Немога да кажа час все още защото прегледа ми зависи от нещо хубаво и приятно, което ще споделя ако се осъществи:)
Така, че до понеделник вечер се надявам да зная и кога ще съм в болницата:)
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #558 -: Юли 24, 2009, 21:58:45 pm »
Предложение  № 1 :
                - Да го изенадаме преди обяд заради жегите , за часът ще си кажете мнението всичките мнението !
                - Например изненадата да е бонбони и още нещо и още нещо - хайде момичета давайте съвети ......

Лиско , сряда на преглед ли си ?

« Последна редакция: Юли 24, 2009, 22:03:23 pm от klem4e »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #559 -: Юли 24, 2009, 22:23:15 pm »
Лиско , сряда на преглед ли си ?

Мдааа:)
Нали ще разбулим тайната за пола на бебетата:))))))