0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #480 -: Юни 09, 2009, 03:13:33 am »
Ей, дами, къде сте? То вярно, че процедурите приключват вече, ама драскайте по някой ред. Много ни опустяла темичката, а има толкова неща за споделяне.

Мили момичета Шани и Z_76, вдигнете гордо главици, не се отчайвайте и знайте, че скоро и на вашата улица ще изгрее слънцето.:bighug:

Меци73, специално ти благодаря за пожеланията - да ти се връщат в най-скоро време!  :bfp: osi_9
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #481 -: Юни 09, 2009, 17:21:07 pm »
Момичета искам да попитам нещичко. :ask: Колко е минималния период (почивката така да се каже)между две ин витро процедури? В главата ми се върти нещо като 1 месец, но не съм много сигорна сигорна, а може би зависи от това колко бързо се възстановява МЦ. :?
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #482 -: Юни 09, 2009, 21:29:12 pm »
Момичета искам да попитам нещичко. :ask: Колко е минималния период (почивката така да се каже)между две ин витро процедури? В главата ми се върти нещо като 1 месец, но не съм много сигорна сигорна, а може би зависи от това колко бързо се възстановява МЦ. :?
Мисля, че няма конкретен период. Зависи как се възстановява организма ти.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #483 -: Юни 10, 2009, 01:20:51 am »
Момичета,имате ли представа кога ще почива д-р Александров през лятото?

« Отговор #484 -: Юни 10, 2009, 01:35:13 am »
Мисля , че за всеки организъм е различно. На мен сега ми е трети МЦ след ИКСИ и не съм се възстановила... за съжаление.
*
« Отговор #485 -: Юни 10, 2009, 02:26:02 am »
В какъв смисъл питаш? Д-р Александров почти през цялото лято е в АГ, но само за лапароскопии и планирани раждания (доколкото знам), колкото за инвитро вече почти приключиха сезона и започват отново в началото на септември. Предполагам, че може да си вземе и няколко дни отпуск, но това може да го каже само той.
Желая ти успех!
Момичетата вече са ти отговорили - по принцип от 1 до 3 месеца, но наистина е индивидуално.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #486 -: Юни 10, 2009, 13:17:13 pm »
В какъв смисъл питаш? Д-р Александров почти през цялото лято е в АГ, но само за лапароскопии и планирани раждания (доколкото знам), колкото за инвитро вече почти приключиха сезона и започват отново в началото на септември. Предполагам, че може да си вземе и няколко дни отпуск, но това може да го каже само той.
Желая ти успех!

Благодаря!
Желая кураж и късмет на всички в темата!

*
« Отговор #487 -: Юни 10, 2009, 14:08:07 pm »
Здравейте и от мен.Снощи сложих прегнила и утре съм на пункция.Каква е вероятността да се спука фоликул при стимулиран цикъл.Вчера в 18 часа ми беше последния цитротид.Малко се претеснявам.
*
« Отговор #488 -: Юни 10, 2009, 14:27:43 pm »
Ох аз съм за другата темичка, но се обърках нещо.Сори и успех на всички и от тази темичка :D
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #489 -: Юни 10, 2009, 20:16:41 pm »
Здравейте и от мен.Снощи сложих прегнила и утре съм на пункция.Каква е вероятността да се спука фоликул при стимулиран цикъл.Вчера в 18 часа ми беше последния цитротид.Малко се претеснявам.

Няма да се спука. Нали прегнила точно таймира овулацията.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #490 -: Юни 13, 2009, 18:44:59 pm »
Къде сте бе момичета  :),дайте малко съвети от лечен опит днес ми е 8 ден след трансфера и имам много леко кафяво зацапване  :(
Увеличих Утрогестана на 3х3 + нош па 3х2 това ми каза д-ра да правя ако получа зацапване.При някоя от вас имало ли е зацапване ,защото при мен пъвите два пъти със зацапването и след ден МЦ?
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #491 -: Юни 13, 2009, 18:53:37 pm »
Бубе стискам палци да е имплантирането ! Знам че е имплантирането !!! Не се тревожи - чела съм на много момичета около 7-8 ден след трансфера да има зацапване и после след още 6-7 дена +++ !
Стискам палци ! Вярвай, усмихвай се и почивай !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #492 -: Юни 13, 2009, 19:14:54 pm »
Дано и аз се моля да е това.Но въпреки всичко си се стреснах де.А и може би това чакане вече ми изостря нервите незнам.Благодаря ти миличка
« Отговор #493 -: Юни 13, 2009, 21:41:44 pm »
Здравейте момичета,може ли някой да ми каже дали докито приема пациенти все още ,само за консултация става на въпрос не за прегледи или инвитро?
 Успех на всички момичета който чакат дните до тесчето да минат бързо и да има две чертички,желая ви го от сърце.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #494 -: Юни 13, 2009, 21:55:04 pm »
Здравейте момичета,може ли някой да ми каже дали докито приема пациенти все още ,само за консултация става на въпрос не за прегледи или инвитро?

Здравей Искра.
Ако става въпрос за д-р Александров, да. Или се обаждаш на Ани за час или отиваш към 9 и чакаш докато те приеме.

Буба, едва ли някой може със сигурност да ти отговори, но се надявам да е еднократно зацапването и да имаш повод да пишеш след няколко дни с усмивка в темата.
Аз също имах зацапване от 6 до 8 ден и теста ми след това беше положителен.
Не се вглеждай прекалено (знам, че е трудно) и успех:)
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #495 -: Юни 14, 2009, 21:22:23 pm »
BUBA12 аз направих тест на 6 ден след трансфер беше + и на 8 и 10 ден имах зъцъпвания. Сега съм в 30 г.с., само не се панирай изчакай си теста.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #496 -: Юни 16, 2009, 10:51:32 am »
Момичета крайно време е да споделя и аз безкрайната си благодарност и радост, за която някои заподозряха още в началото с появяването ми преди година тук във Варненската тема, е не беше точно така, защото появяването ми беше свързано с първият опит който направихме при д-р Александров, който за съжаление беше неуспешен. Вторият обаче е успешен и след 8 години чакане, мъки, 3 операции и много сменени лекари и липса на диагноза най-накрая невероятният ни Доктор откри проблема ни и макар да дава шанс за естестевно забременяване, ние решихме да тръгнем по пътя на асистираната защото времето вече напредва. Накратко вторият опит е успешен ще си имаме момченце благодарение на Д-р Александров и целият екип на АГ Варна. Целувки и прегръдки на всички и много успехи. Незнам как с думи да изразя това което чувствам вече толкова месеци още от началото ми идваше да крещя от радост, и този импулс не изчезва с времето, а става все по силен.  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #497 -: Юни 16, 2009, 11:07:19 am »

Крещи, Старлет, а аз ще крещя заедно с теб  :cheerleader:
Толкова много се радвам, че прочетох това,
което исках, че направо ...  :hug2:
Думи нямам  :dance2: Силно те прегръщам и с
нетърпение ще чакам новината
за твоята звездичка  :heartbeat: :babyboy:
Целувам те и стискам палци да няма проблеми до края  :flower: :rainbow:
« Последна редакция: Юни 16, 2009, 11:13:23 am от Black_rose »
*
« Отговор #498 -: Юни 16, 2009, 11:13:26 am »
Старлет това е прекрасна новина!!! Честито миличка  :bighug: :balk_46: Леко бременеене и най-сетне да гушнеш твоето малко съкровище!!! :balk_21:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #499 -: Юни 16, 2009, 11:30:29 am »
Леле Старлетче, толкова много ме развълнува тази новина.  :dance2:Ама кък мълчиш и нищо не казваш.  :D Браво миличка, честито  :bighug: Наслаждавай се на бремеността си и нека да е лека докрая. Браво на нашия доктор, че дари най голямото щастие на още едно изстрадало семейство. Браво, браво, браво. Ох, много се радвам  :bighug:
Господи, благодаря ти!!!