0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #460 -: Май 29, 2009, 20:47:40 pm »
Здравейте момичета днес бях на преглед 9ти ден от стимулацията вече с непърпение очаквам да преключим ето и резултата:
ендометриум 9
фуликули в ляво над 15бр х 14мм
фуликули в дясно над 10бр х 18мм
Е 2 - 1024
Някои може ли да ми каже това Е2 дали е нормално ,че започнах нещо да се притеснявам?

Хайде бубе и аз да се включа  :)

Според мен всичко е ок. основните ти фоликули са 10 бр. /т.е. тези по 18 мм/. другите са още малки. Това, че естрадиола не е много висок означава, че отговаря на по-малък брой яйцеклетки /до колкото си спомням док ми е кавал че Е2 е ок. мисля 200ед. на яйцеклетка/. Според мен лично това означава, че има смисъл да продължите стимуляцията още за да нарастнат и по-малките фоликули, където също може да има яйцеклетки. те затопва следят как расте Е2 - това показва развитието на фоликулите. Но и да имаш празни фоликули не се притеснявай - и това е нормално - при стимулация е нормално да има и такива. Важното е да има качествени яйцеклетки и най-вече да се оплодят. Пожелавам ти успех и не го мисли - при добри доктори си и те си знаят работата - не се натоварвай, а се отпусни за да се получи чудото  :wink:

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
« Отговор #461 -: Май 29, 2009, 20:58:03 pm »
Благодаря ви момичета  :)
Надявам се всичко да е на ред и се оставям в ръцете на докторите.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #462 -: Май 30, 2009, 00:11:49 am »
Здравейте момичета днес бях на преглед 9ти ден от стимулацията вече с непърпение очаквам да преключим ето и резултата:
ендометриум 9
фуликули в ляво над 15бр х 14мм
фуликули в дясно над 10бр х 18мм
Е 2 - 1024
Някои може ли да ми каже това Е2 дали е нормално ,че започнах нещо да се притеснявам?

Буба, всичко е наред не се притеснявай! Е2 ще се увеличи драстично в близките 2 дни.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #463 -: Май 30, 2009, 15:04:36 pm »
Здравейте момичета  :)
Пункцията ми е за понеделник в 10ч
Днес малко се постреснах когато ми казоха ,че ще ме оставят под наблюдение няколко дни след пункцията ,но като помисля по добре така отколкото да се притесняват всички около мен в къщи.
Момичета някоя от вас била ли е под наблюдение в АГ след пункция?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #464 -: Май 30, 2009, 15:12:39 pm »
Бубе, късмет в понеделник, ще ти стискам палци!Дано всичко мине добре и да извадят хубави яйчица :crossfingers:
Моята процедура се отлага за есента :(Онзи ден  на прегледа се оказа, че имам задържан фоликул - 16мм и док не иска да почваме стимулация при това положение....както и аз де.Та така..на есен с песен :lol:

Хайде, късмет!И не се притеснявай, всичко ще мине добре! :D

П.П.Забравих да ви кажа - онзи ден като бях в АГ, имаше едно момиче, което беше там за потвърждаване на бременността :DТя не пише тук, та затова ви казвам.Това й е първи опит :D
А Ани каза, че до момента имат около 60% успеваемост :D :D :DТака че, мацки....работата е ясна.Ще има много бременелки това лято, а и цялата година :lol:
« Последна редакция: Май 30, 2009, 15:16:04 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #465 -: Май 30, 2009, 15:22:56 pm »
Благодаря ти миличка  :)
Е сега те чакат плаж ,слънце и разходки а на есен само хубави неща :D
Успех
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #466 -: Юни 01, 2009, 12:01:23 pm »
Къде сте всички? Какво става момичета? Чакам с нетърпение валеж от положителни тестове!!! И чакам с нетърпение да се разпишете в анкетата успели от инвитро икси ето тук. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3198.380;viewResults
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #467 -: Юни 01, 2009, 22:40:21 pm »
Къде сте всички? Какво става момичета? Чакам с нетърпение валеж от положителни тестове!!! И чакам с нетърпение да се разпишете в анкетата успели от инвитро икси ето тук. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3198.380;viewResults

:balk_46: участвалите, очакваме и всички успели да учасват в анкетата.

благодаря Ви д-р Александров
« Отговор #468 -: Юни 02, 2009, 13:19:01 pm »
Здравейте момичета! Не съм писала отдавна!На 01.07.09г.приключи 1-вия ми опит ин-витро с отрицателен тест за бременност на 15-ти ден от ЕТ.Разбира се след консулт с д-р Александров спрях и поддържащите лекарства.От вчера обаче имам кафяво зацапване, което спря, с изключение на леко кървене при ходене в тоалетната.Вдигнах и лека температура-37.8С.На някоя от вас случвало ли се е нещо такова.Дали се дължи на хормоналните таблетки, които забавят цикъла ми или е нещо друго ?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #469 -: Юни 02, 2009, 20:16:53 pm »
Здравейте момичета! Не съм писала отдавна!На 01.07.09г.приключи 1-вия ми опит ин-витро с отрицателен тест за бременност на 15-ти ден от ЕТ.Разбира се след консулт с д-р Александров спрях и поддържащите лекарства.От вчера обаче имам кафяво зацапване, което спря, с изключение на леко кървене при ходене в тоалетната.Вдигнах и лека температура-37.8С.На някоя от вас случвало ли се е нещо такова.Дали се дължи на хормоналните таблетки, които забавят цикъла ми или е нещо друго ?

Няма причина за притеснение, ще се възстанови цикъла до ден - два. Обикновено така се получава след стимулация. Може да е по-оскъден също, както и да е обилен пак ще бъде в рамките на нормалното.

Съжалявам за неуспеха!  :( Желая ти успех следващия опит!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #470 -: Юни 03, 2009, 10:07:26 am »
Благодаря за отговора и подкрепата! Разбира се, че ще продължим напред!Сега малко почивка през летните месеци и на есен отново ще досаждам на Александров и Ани! На всички момичета, които са в процедура пожелавам успех от цялото си сърце!Все пак сме при най-добрите лекари!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #471 -: Юни 03, 2009, 10:13:49 am »
Z_76 съжалявам за неуспеха ти, но се радвам, че си готова да продължиш и то скоро. Сега почивай и се наслаждавай на лятото, а на есен - успех и много стиснати палци  :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #472 -: Юни 03, 2009, 20:12:17 pm »
Z_76 , много съжелявам за неуспеха , но се радвам и аз като Дива , че си готова да направиш своя последен опит на есен - казвам последен , защото ще е положителен - вярвай в това ! От сърце ще ти стискам палци !  yahoo_33
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #473 -: Юни 04, 2009, 00:09:48 am »
Съжалявам Z_76 за този неуспех, на есен вече ще е успешен! Ако продължаваш обаче да поддържаш температура макар и лека дълго врем направи консулт с доктора. Успех ти желая от тук на татък!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #474 -: Юни 04, 2009, 17:32:30 pm »
Аз бях дотук. Днес си направих два теста, за съжаление отрицателни. Явно това лято ще се почива пълноценно и на есен с нови сили продължаваме.
Дано след мен някой разведри обстановката с положителни тестове.
Успех на всички.
« Отговор #475 -: Юни 04, 2009, 17:44:11 pm »
Shanni21 съжалявам за неуспеха  :( Почини си и на есен с песен както се казва ще бременееш .
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #476 -: Юни 04, 2009, 17:57:14 pm »
Шани, съжалявам мила  :( И на теб ще кажа, че се възхищавам на борбеността ви и това, че не се отказваш и на есен ще продължиш с нови сили. От сърце ти желая тогава да успееш и да гушнеш своето съкровище - същото като на аватара ти  :wink:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #477 -: Юни 07, 2009, 01:06:51 am »
Аз съм сигорна,че рано или късно всяка от нас ще успее и да прегърне най-скъпото и милона този свят. Не ми е минавала дори и мисълта да се отказвам, продължавам на пред по пътя към успех.
*
« Отговор #478 -: Юни 07, 2009, 01:38:44 am »
Верно е shanni21 .Не е успял само тоя, който се е предал пред трудностите. Успех мила! :bighug:

*
« Отговор #479 -: Юни 07, 2009, 17:20:44 pm »
Дживотинче,много се радвам за теб!Това е страхотно!Задочно те познавам,но знам колко много си изстрадала,сега се наслаждавай на щастието - ти го заслужаваш!
Късмет и лека бременност! :) :)