0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #420 -: Май 23, 2009, 13:47:29 pm »
dani_ j, du6ka ще успеете момичета, щом сте тук няма друг начин  :balk_602:
Дано!!!  :bighug:

« Отговор #421 -: Май 23, 2009, 13:57:43 pm »
честито на всички бременни, с пожелание за безпроблемна и лека бременност!
Моят трансфер мина успешно. Върнаха ми 2 ембриончета и сега чакам да последвам вашият пример!
Наистина месец май ще да е най-прекрасния! Много се радвам за положителните тестчета на всички момичета!
Ники, аз в четвъртък бях в АГ-то и мисля, че те видях, но не посмях да ти се обадя  :oops: Беше ми много напрегнато, чаках цели 4 часа в чакалнята, а около теб имаше два прекрасни бебока.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #422 -: Май 23, 2009, 13:58:35 pm »
Дживотинче, страшно много се радвам за теб, мила! Ти заслужаваш най-после усилията ти да бъдат възнаградени! Желая ти лека и безпроблемна бременност до края! Даваш ми надежда, че нещата може да се получат дори и при мен!
Душе, не дори, а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се случат, да знаеш!Щом си при нашия док - чудо, значи ще стане!

П.П.Момичета, моя позната, която вече има едно здраво момиченце, благодарение на нашия док, онзи ден ми каза за две нейни познати, чийто тест също е бил положителен, а те не пишат тук!Направете си сметка още колко други мами има, за които не знаем!Кураж, милички, всички ще успеем!

Шани, браво на теб, сега стискаме палци до теста, който разбира се ще е положителен!
Аз се надявам и месец юни да е като май, че аз тогава ще съм на опашката :lol:
Момичета  :bighug:
« Последна редакция: Май 23, 2009, 14:01:21 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #423 -: Май 23, 2009, 15:36:56 pm »
Дживотинче,daninaa , Лиско , честито мами !
Много се радвам за вас - лека бременност и здрави и палави бебоци :babyflips: :babyflips: :babyflips:
 За д-р Александров и екипа - нямам думи да изразя благодарността си - това са хора професионалисти и с големи сърца и на всяка от нас даряват нов живот , живот изпълнен с надежда !
Благодаря ви , че ви има !
:bighug:
« Последна редакция: Май 23, 2009, 15:38:48 pm от klem4e »
*
« Отговор #424 -: Май 23, 2009, 19:44:40 pm »
Ники, аз в четвъртък бях в АГ-то и мисля, че те видях, но не посмях да ти се обадя  :oops: Беше ми много напрегнато, чаках цели 4 часа в чакалнята, а около теб имаше два прекрасни бебока.
А ти беше с мъжа ти в чакалнята, нали? :wink: Е как няма да посмееш да се обадиш. Другия път давай по-смело :D Да, ние голям купон си спретнахме, ама така не мислех за предстоящата цветна снимка. А прекрасните бебоци са дело на док :wink:
Сега си почивай, глезоти се и съвсем скоро да ни зарадваш :D

*
« Отговор #425 -: Май 23, 2009, 20:32:05 pm »
Момичета  :) май всички сме се видели в четвъртък и аз бях там но ми стана неудобно  :wink:

*
« Отговор #426 -: Май 23, 2009, 21:15:30 pm »
Момичета  :) май всички сме се видели в четвъртък и аз бях там но ми стана неудобно  :wink:

Е, бива ли такова нещо? :wink:
Следващия път всеки да си слага бадж с ника си :D
« Последна редакция: Май 23, 2009, 21:34:21 pm от Ники »

*
« Отговор #427 -: Май 24, 2009, 18:51:30 pm »
Здрвейте момичета,

Първо едно голямо ЧЕСТОТО на всички бременелки и им желая късмет и безпроблемни 9 месеца  :D
Аз съм кандидат-пациент на тази клиника и д-р Александров - утре имам час за него  :wink:. Следя тази темичка от около 2 седмици и не мога да не изразя радостта, с която всеки път чета, че някоя от вас ще става МАМА. Боря се с проблема вече 6 години, от които 3 години в известна клиника в София - резултата е отрицателен и не само това ами след самоназначени от мен имунологични изследвания съгласувани с доц. Конова се оказа, че си има и причина, че не става .... ама кой да се сети от тези небезизвестни светила в столицата. Та сега се насочвам към ВАШИЯ доктор и се надявам бързо да стане и МОЯ доктор  :lol:
Искам да ви кажа, че аз до скоро не бях чувала за него  :oops: и неговите успехи и ще се радвам ако пуснете темичка ЗАБРЕМЕНЕЛИ от АГ Варна - с отговор на въпросите:
1. От кой път
2. Колко ембриона са върнати
3. Резултат - колко бебчета гушкате /ще гушкате/

Ако мислите, че е добра идея - давайте - така само можем да си помогнем и да направим клиниката още по-известна  :).

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
« Отговор #428 -: Май 24, 2009, 20:19:40 pm »
Искам да ви кажа, че аз до скоро не бях чувала за него  :oops: и неговите успехи и ще се радвам ако пуснете темичка ЗАБРЕМЕНЕЛИ от АГ Варна - с отговор на въпросите:
1. От кой път

Ако мислите, че е добра идея - давайте - така само можем да си помогнем и да направим клиниката още по-известна  :).
1. от първи път при д-р Александров /преди това вда пъти неуспешни в София при " свтилата/
2. един ембрион на 5 ден
2. едно прекрасно момиченце, което вече прохожда.

клинаката е много известна и има най-висока успеваемост в БГ, а за това си има и причина прекрасен екип и разбира се д-р Александров.
http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=80&Itemid=159
« Последна редакция: Май 24, 2009, 20:39:41 pm от ddnchv »

благодаря Ви д-р Александров
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #429 -: Май 24, 2009, 20:39:38 pm »
Котана, добре дошла във варненската група:)
Аз като портиерка започнах да посрещам:)
Пожелавам ти това да се окаже вашият доктор и той да сбъдне мечтите ви.

Относно пускането на тема за забременели в АГ Варна, не мисля, че е необходима нова такава и различна от вече съществуващата
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3198.msg571769#msg571769

И имам молба момичета. Нека си спестим определения като "светила/та" за доктори различни от този при когото сме в момента. Всеки лекар има заслуги и пропуски съответно но така е и със самите нас.
Надявам се да няма сърдити от думите ми, но никога не съм харесвала подобни определения за доктори, които се борят заедно с нас и за съжеление не винаги успяват.

Лично аз се въздържам да се запиша в анкетата по разбираеми причини засега, но дай Боже след 2-3 седмици да го направя. За мен ще е удоволствие.

Пожелавам ви успех:)
Лека вечер:)

*
« Отговор #430 -: Май 24, 2009, 20:42:48 pm »
Относно пускането на тема за забременели в АГ Варна, не мисля, че е необходима нова такава и различна от вече съществуващата

е да но много малко от успелите в АГ-Варна участват в анкетата, а тук в тази тема иам много забременели??????????

« Отговор #431 -: Май 24, 2009, 20:54:17 pm »
 :jump12:Ех,как се радвам,всеки път като отворя и има по още една бременелка! :DДавайте в същия дух дами!
*
« Отговор #432 -: Май 24, 2009, 20:56:25 pm »
Момичета,страшно много ви се радвам като чета темата и ми идва моментално да запаля колата и газ към АГ-Варна  :lol:
От все сърце ви пожелавам малки сладки бебоци!
Успех на бременните "варненки"!  :lol: :lol: :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #433 -: Май 24, 2009, 21:12:53 pm »

е да но много малко от успелите в АГ-Варна участват в анкетата, а тук в тази тема иам много забременели??????????
Право на избор на всяко момиче е дали да се запише в анкетата или не.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 21:14:27 pm от Lisko »
*
« Отговор #434 -: Май 24, 2009, 22:36:37 pm »
1. От кой път

1. 1-ви в АГ-Варна (от общо 3)
2. 2 броя бластоцисти на 5-ти ден
3. 2 броя (почти 3 годишни вече)
« Последна редакция: Май 24, 2009, 22:40:09 pm от cygnus »
*
« Отговор #435 -: Май 25, 2009, 14:29:48 pm »
Първо искам да честитя на Дживотинче, много много се радвам за теб миличка! :bighug:
Да ви кажа...чувствам се горда да съм част - макар и преминаваща от този страхотен човек и доктор Александров. Моля се Господ да го закриля заради огромното сърце и заради златните му ръце.Моля се семейството му да са здрави и да ни прощават, че заради нас не е с тях в много моменти и празници.
И във връзка с написаното от Лиско да споделя, че и жената на доки е много готин човек и лекар, ние с малчо сме при нея, тя е педиатър да кажа аз за тези на които тепърва им предстоят срещи с малчовците  :wink:
 И за анкетата:
1. От кой път
1.Имам 3 опита в АГ-Варна и след трите бях бременна, но износих само последната бременност 
 2.1-ви опит -два бластоциста на 5-ти ден-хвана се едно плодно сакче, 2-ри опит-два ембриона на 2-ри ден-хвана се едно ембрионче, 3-ти опит-2 бластоциста на 5-ти ден-хвана се едно ембрионче.
 3.Едно момченце
Много, много успех пожелавам и занапред на всички момичета!  :D
« Последна редакция: Май 25, 2009, 14:34:07 pm от peta »
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #436 -: Май 25, 2009, 15:56:56 pm »
Честито на Дживотинче  :D . Най-накаря се сбъдна и твоята мечта след доста перипетии и ти както и Пета ми влезнахте под кожата и сега ужасно много се радвам. Е Пета вече има резултат малчугана Гален скоро и ти ще имаш твоят резултат.

А на me4kata ще кажа ами пали колата и към Варна  :D

В крайна сметка след години наблюдение в този форум стигам до извода, че при момичета които имат дълги години проблеми и мъки в крайна сметка се озовават във Варна и в ръцете на Д-р Александров и в крайна сметка тези проблеми биват решени дори в повечето случаи с по два мънички сладички "бандита" които радват живота им след това.

Момичета много се радвам за всички ви!!!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #437 -: Май 25, 2009, 18:13:18 pm »
Момичета,страшно много ви се радвам като чета темата и ми идва моментално да запаля колата и газ към АГ-Варна  :lol:
От все сърце ви пожелавам малки сладки бебоци!
Успех на бременните "варненки"!  :lol: :lol: :lol:
ами пали я ние я запалихме преди почти две години и то, от Перник. резултата е налице. Успех.

*
« Отговор #438 -: Май 26, 2009, 00:55:43 am »
Честито на Дживотинче  :D . Най-накаря се сбъдна и твоята мечта след доста перипетии и ти както и Пета ми влезнахте под кожата и сега ужасно много се радвам. Е Пета вече има резултат малчугана Гален скоро и ти ще имаш твоят резултат.

Благодаря, сладурке, дано ме последваш в най-скоро време.

Хиляди благодарности на всички за пожеланията - Ники, Клемче, Душе, Дива 73, Елист, и всички дами, които няма да изброявам поименно, че съм голям заплес и да не пропусна някоя мацка.  :oops:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #439 -: Май 26, 2009, 09:10:24 am »
Здравейте момичета! Първо да поздравя всички успели през този месец, желая ви лека бременност. Исках да попитам - видях в сайта на Варненската клиника,че правят донорски инсеминации, някой знае ли дали правят Ин витро със сперматозоиди от донор и кой доктор работи с това(вие може би сте запознати)? Аз ходих при д-р Александров преди ок. 3 години, тогава те не правеха официално, той ми каза, че нямат криобанка. Единствено д-р Чернева правеше някакво подобие, но да не споделям опитът ми с нея по въпросът с донорството.