0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #400 -: Май 22, 2009, 23:36:05 pm »
Джи-и-и-и, честито !!! Браво на целия екип на АГ Варна , както и на теб, мила Джи !!! 
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #401 -: Май 22, 2009, 23:43:07 pm »
Джия, браво!
Ей, тая тема много късметлийска!
Успех!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #402 -: Май 22, 2009, 23:47:15 pm »
Традициите са за това, да се спазват, нали?!? :wink:

Ами - днес ми беше теста - две чертички и ЧХГ 637(ден 15-ти).
Чудото ме споходи!  :D
Дори не ми достигат думи да изразя щастието си, още го осмислям!
Благодаря на д-р Александров и целия екип!

Успех на всички!
Дживотинче, честито, мила!Много се радвам! :bighug:Лека и безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебе/та на финала!
Направо ми пълните душата с тези хубави новини, момичета!
Браво на нашия док и екипа му, браво!!!!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #403 -: Май 22, 2009, 23:48:51 pm »
Честито Дживотинче! Спокойни девет месеца и сладък, здрав бебок /а зощо не и два/ накрая.
Браво на екипа на АГ-Варна и на страхотния д-р Александров.

« Отговор #404 -: Май 23, 2009, 00:00:54 am »
Момичета помогнете ми да разчета резултата от изследването си днес направих кръвен тест в Бургас в лаборатория Лина и резултата е 4742.2IU/L а в зачатие на заглавната резултатите са дадени в mIU/ml и направо съм шокирана моля разяснете ми!
Дани, супер, не се шашкай, виж какво намерих в нета
Нормални стойности на ЧХГ:
На 5 седмици: 20-7000 iu/l
На 6 седмици: 1000-56000 iu/l
На 7-8 седмици: 7500-230000 iu/l

Така че виждаш, всичко е нормално  :D
Дживотинче, честито!!! Желая ти спокойна и лека бременност  :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #405 -: Май 23, 2009, 00:06:27 am »
Аз от известно време искам да напиша това ама сега след новината на Джи ще споделя.
Да ви кажа...чувствам се горда да съм част - макар и преминаваща от този страхотен човек и доктор Александров. Моля се Господ да го закриля заради огромното сърце и заради златните му ръце.Моля се семейството му да са здрави и да ни прощават, че заради нас не е с тях в много моменти и празници.

Благодаря на Господ, че попаднах на правилното място:)
Благодаря ти Докторе за всичко което правиш.

Сега...да не забравям защо влязох:)
Джи, стомаха ми се беше свил , че изчезна нещо напоследък:))
Честито:)Пожелавам ти една прекрасна и спокойна бременност:)
Безкрайно много се радвам:)
« Последна редакция: Май 23, 2009, 00:37:25 am от Lisko »
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #406 -: Май 23, 2009, 00:09:24 am »
Първо честито на Дживотинче да е жива и здрава и да си отгледа хубаво бебче или там каквото господ е казал радвам се много темата е супер късметлииска вали не ами вали дъжд от положителни резултати.Силви благодаря ти много малко ме успкои че съм си глътнала граматиката незнам защо доста се страхувам от двуплодна бременост ама каквото ми е писано в крайна сметка господ е решил да ги прати ако е така !И много се радвам че темата е толкова положителна защото аз я пуснах новата и много се притеснявах за резултатите да не би нещо да ви разочаровам но сега се радвам че в онази вечер седях до късно и я пуснах радвам се много!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #407 -: Май 23, 2009, 00:29:28 am »
Честито на всички бременни. Нека темата се изпълни с положителни тестове и много бебета.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #408 -: Май 23, 2009, 00:33:10 am »
Аз от известно време искам да напиша това ама сега след новината на Джи ще споделя.
Да ви кажа...чувствам се горда да съм част - макар и преминаваща от този страхотен човек и доктор Александров. Моля се Господ да го закриля заради огромното сърце и заради златните му ръце.Моля се семейството му да са здрави и да ни прощават, че заради нас не е с тях в много моменти и празници.

Благодаря на Господ, че попаднах на правилното место:)
:good_post: :good_post: по-добре не би могло и да се напише.
честито Дживотинче
« Последна редакция: Май 23, 2009, 00:34:42 am от ddnchv »

благодаря Ви д-р Александров
*
« Отговор #409 -: Май 23, 2009, 00:33:55 am »
Дживотинчеееееееееее, честитооооооооооооооо :bighug:
Не те познавам лично, но това не пречи да те харесвам :wink: Пожелавам ти лека бременност и на финала здрав и прекарсен бебок :D

« Отговор #410 -: Май 23, 2009, 00:41:35 am »

Краси, мила, много, много се радвам.....направо......абе нямам думи,знаеш  :lol:
Време беше, откога чакаме този пост.....всичко най-хубаво ти желая.
Лека и без проблеми да е бременността ти. Само позитивни емоции и много настроение !
целувки
*
« Отговор #411 -: Май 23, 2009, 02:41:15 am »
Благодаря на всички за пожеланията! Страхотни сте! Седя си пред компютъра и се усмихвам "умно"  :D! Толкова сте мили, не знам как да ви благодаря за подкрепата и пожеланията.
Обичам Ви и Ви желая страшно много успехи във всяко начинание!

Колкото до Док - както казваха момичета преди нас - той е нашето СЛЪНЦЕ. Благодаря на Бога, че го има него и целия екип на АГ-Варна. И благодаря на Бог, че го срещнах и че той не се отказа от мен. (Само Док си знае колко ме е търпял  :oops:)
Прекланям се пред вас!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #412 -: Май 23, 2009, 02:42:58 am »
Краси 4естито и от мен!!Сега се пази много ! и ти добре ме опипа по корем4ето така 4е ще са поне 2бебока :))))! лека и безпроблемна бременност ти желая!
:)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #413 -: Май 23, 2009, 03:31:50 am »

Не бих могла до кажа по-добре!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #414 -: Май 23, 2009, 03:43:28 am »
Честито на всички разплакани от щастие момичета!Пожелавам ви леки 9 месеца и здрави бебета.
Красиии  :bighug: :balk_21:

*
« Отговор #415 -: Май 23, 2009, 08:46:34 am »
Лисе, много точно казано. :) Аз лично също съм много горда и щастлива, че го познавам, защото такива хора се срещат едно на милиард, не на милион.
Дживотинче, страхотен резултат ! Честито!  :)
« Последна редакция: Май 23, 2009, 08:49:02 am от cygnus »
*
« Отговор #416 -: Май 23, 2009, 09:12:34 am »

Няма да мога да го напиша по-добре! Аз самата все още не съм успяла, но за мен това е моя доктор и това е екипа, който ще сбъдне мечтата ми. Няма да забравя колко бях притеснена при първия преглед и как след срещата си тръгнах почти летяща  :D. Все едно любов от пръв поглед  :lol:. И интересното е, че и мъжа ми, който обикновено си мълчи и не изказва мнение, тогава каза - това е нашия човек, той ще направи децата ни  :D.

*
« Отговор #417 -: Май 23, 2009, 10:22:42 am »
Дживотинче, страшно много се радвам за теб, мила! Ти заслужаваш най-после усилията ти да бъдат възнаградени! Желая ти лека и безпроблемна бременност до края! Даваш ми надежда, че нещата може да се получат дори и при мен!

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #418 -: Май 23, 2009, 10:38:41 am »
Честито на поредното успяло момиче  :balk_46:, Дживотинче лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче/та/ на финала :bighug:
dani_ j, du6ka ще успеете момичета, щом сте тук няма друг начин  :balk_602:
Господи, благодаря ти!!!
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #419 -: Май 23, 2009, 12:37:16 pm »
 Красе,само тука не съм ти честитила.Дано да изравниш с мен резултата.Ти знаеш колко се радвам.
  Благодаря че ми показа кой е истинския ЧОВЕК и ЛЕКАР.
  Ние ще сме ти винаги благодарни д-р Александров!!!!
  Стискам палци за всички