0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #380 -: Май 21, 2009, 17:13:24 pm »
Дании,честито и от мен. Много се радвам и ти жилая лека и безпроблемна бременност :D. Аз започнах стимулацията днес и наистина такива хубави новини ни хдъхват много кураж и увереност а това е много важно.

Успех на всички момичета :) 
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #381 -: Май 21, 2009, 21:54:01 pm »
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания благодаря ви и за подкрепата и за насоките който ми давахте за всичко ви благодаря!А нашия доктор е наистина супер нямам думи да изразя и благодарноста си към него защото той е човека който прави нашите мечти да се сбъдват!Прегръщам ви всички и успех на начинаещите !Утре очакваме още хубави новини дъжд от положителни резултати пак започва да вали!
*
« Отговор #382 -: Май 21, 2009, 21:59:50 pm »
Момичета ето го резултата и от мен положителен тест за бременост с две хубави ярки чертички.
Честита радост и леки месеци до края!  :D
Браво, браво на всички ви и на нашия док най-вече!  :D
*
« Отговор #383 -: Май 21, 2009, 22:32:32 pm »
честито на всички бременни. желая лека и безпроблемна, леко раждане и прекраси дечица. ние също сме нинали по този път, за жалост и поради незнание сме обиколили деветте кръга на ада докато открием д-р Александров - Лекарля и Човека. вярвайте му той не греши. ние сме пътувати стотоци километри за неговото мнение, процедури и по време на бременността. той сбдна нешата мечта след 9 години лутане и плащане. Дълбок поклон.
Апелирам отново към всички бременни участвайте в анкетата "Анкета- бременни от IVF/ICSI", а то другите са по активни и излиза, че някои други доктори са по-добри от нашия, което на практика не е вярно. прочетете темите и ще се убедите.

благодаря Ви д-р Александров
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #384 -: Май 22, 2009, 00:54:57 am »
Момичета искам да ви попитам ако сте наясно да разясните следния въпрос какъв е шанса при трансфер на два бластоцида на пети ден да се хванат и двата ембриона и ако има момичета забременели с близнаци и трансфера е бил с тези параметри моля да споделят как са се чувствали в началото и после в края на бремеността си?
*
« Отговор #385 -: Май 22, 2009, 01:06:35 am »
Момичета искам да ви попитам ако сте наясно да разясните следния въпрос какъв е шанса при трансфер на два бластоцида на пети ден да се хванат и двата ембриона и ако има момичета забременели с близнаци и трансфера е бил с тези параметри моля да споделят как са се чувствали в началото и после в края на бремеността си?
Доста е голям шансът, затова се връщат не повече от два.
*
« Отговор #386 -: Май 22, 2009, 01:07:39 am »
Шанса е много голям!
« Последна редакция: Май 22, 2009, 01:13:09 am от cygnus »
*
« Отговор #387 -: Май 22, 2009, 02:27:44 am »
Дани, честито! Пожелавам ти лека бременност и успешен финал  :bighug:

« Отговор #388 -: Май 22, 2009, 11:44:12 am »
Момичета, безкрайно съм щастлива да ви споделя, че и ние вчера видяхме едно малко туптящо сърчице. Толкова се развълнувах, че  забравих да питам док хилядите въпроси, които си бях подготвила.
Дани, честито ти две чертички!
Лиско, честито и на теб!С д-р Александров ще намерите най-доброто решение за да стигнеш до щастливия край.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #389 -: Май 22, 2009, 12:16:34 pm »
 :D :D :D Браво на прекрасния доктор Александров!Честито на всички печеливши!Леки и успешни бременности до финала!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #390 -: Май 22, 2009, 12:56:33 pm »
Апелирам отново към всички бременни участвайте в анкетата "Анкета- бременни от IVF/ICSI", а то другите са по активни и излиза, че някои други доктори са по-добри от нашия, което на практика не е вярно. прочетете темите и ще се убедите.

Хайде момичета подкрепям с две ръце този постинг, наистина има много момичета които споделят че успеха ги е сполетял, а в анкетата не се записват
Успех на всички в процедура и скоро още много положителни тестове.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #391 -: Май 22, 2009, 19:23:58 pm »
Moni76, честито и леки месеци до финала, когато ще гушнеш твоето така чакано бебе!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #392 -: Май 22, 2009, 19:29:26 pm »
Момичета помогнете ми да разчета резултата от изследването си днес направих кръвен тест в Бургас в лаборатория Лина и резултата е 4742.2IU/L а в зачатие на заглавната резултатите са дадени в mIU/ml и направо съм шокирана моля разяснете ми!
*
« Отговор #393 -: Май 22, 2009, 19:36:24 pm »
Кой ден ти е от трансфера?
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #394 -: Май 22, 2009, 19:43:53 pm »
15 ДЕН
*
« Отговор #395 -: Май 22, 2009, 19:58:53 pm »
Момичета помогнете ми да разчета резултата от изследването си днес направих кръвен тест в Бургас в лаборатория Лина и резултата е 4742.2IU/L а в зачатие на заглавната резултатите са дадени в mIU/ml и направо съм шокирана моля разяснете ми!
ами бременна си

благодаря Ви д-р Александров
*
« Отговор #396 -: Май 22, 2009, 20:14:00 pm »
Изчакай прегледа, само можем да гадаем ние дали са едно или две :)
*
« Отговор #397 -: Май 22, 2009, 22:49:57 pm »
4742.2IU/L - на мен този резлутат ми прилича на двуплодна бременност но и съвет от мен изчакай си търпеливо прегледа. Резучтата ти показва че си бременна, а за останалото преглед!  :wink:
*
« Отговор #398 -: Май 22, 2009, 23:31:08 pm »
Традициите са за това, да се спазват, нали?!? :wink:

Ами - днес ми беше теста - две чертички и ЧХГ 637(ден 15-ти).
Чудото ме споходи!  :D
Дори не ми достигат думи да изразя щастието си, още го осмислям!
Благодаря на д-р Александров и целия екип!

Успех на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #399 -: Май 22, 2009, 23:35:27 pm »
Браво Дживотинче!Страхотна новина!Леко бременеене!Ей този  нашия доктор Александров супер е бе !Как да не го обичаш! :D :D