0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #320 -: Май 14, 2009, 22:31:53 pm »
Кики, много съжелявам.
« Отговор #321 -: Май 14, 2009, 23:01:07 pm »
Мони ЧЕСТИТО много се радвам за теб, дано всички те последваме  :D с   :bfp1::cloud9: :bighug: Хубаво е когато има толкова много добри новини.
Кики съжелявам, но със сигорност ще дойде и твоят щастлив моментна. Имай вяра, Бог не те е забравил.  osi_9
*
« Отговор #322 -: Май 14, 2009, 23:07:58 pm »
Мони, честито. Лека бременност и на финала здрав бебок :D

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #323 -: Май 15, 2009, 16:33:52 pm »
Честито на момичетата с положителни тестчета, специално на Лиско :)) много се радвам за теб, честито и безпроблемни и много, много щастливи 9 месеца ти желая Пети :))и от друга страна много съжалявам за онези от Вас, които отпаднах този път, т.к и аз, самата съм една от Вас, но споко, няма да се отчайваме, на есен с песен ще стартираме.
В тази връзка искам да попитам, от 01 септември ли започват да работят след лятната отпуска?
И документите, които бяхме представили останаха сега при тях, наесен нови ли подготвяме? Питам най-вече за ЦС, за да знам, дали сега да си взема моята от картона, който ми бяха направили в АГ-то?

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #324 -: Май 15, 2009, 16:53:19 pm »
Деси, благодаря ти от сърце:) Аз знам и вярвам, че и ти ще ме последваш и ти го пожелавам:)
Да, започват в началото на септември но кой точно незнам. Нови изследвания ще са необходими но не всички. Цветна снимка според мен няма да е необходимо да се прави наново.
Рано е още, но на всички неуспели искам да пожелая едно спокойно  хубаво лято.Съберете сили и наесен пак ще се с вас защото мечтите се сбъдват.
*
« Отговор #325 -: Май 15, 2009, 18:33:41 pm »
и от друга страна много съжалявам за онези от Вас, които отпаднах този път, т.к и аз, самата съм една от Вас, но споко, няма да се отчайваме, на есен с песен ще стартираме.
Браво, много се зарадвах да прочета, че се подготвяш отново да си на  "бойното поле" . :bighug: Есента ще е твоят печеливш сезон,сигурна съм в това!  :D
  На въпросите Лиско вече ти е отговорила.  :D
« Отговор #326 -: Май 16, 2009, 10:44:11 am »
Здравейте момичета,Мони ЧЕСТИТО!!!Пожелавам ти леки и безоблачни 9 месеца,а на финала - здраво бебче.

С мен нещата не са розови -отново.И петият ми опит завърши с неуспех.Явно Господ ме е забравил или пък такава ми е съдбата.Е това е от мен.

Пожелавам на всички момичета успех и просто късмета да не ги изоставя!!!
кики съжалявам много за тебе, мисля че миналото лято бяхме в една стая за лапароскопията, тогава ми разказа за твоите три неуспешни опита, сега разбирам че и петият ти е неуспешен, вярвам че няма да се откажеш. Моят 1-ви опит също вчера приключи неуспешно. Тогава на лапароскопията ми откриха хидросалпингс на двете тръби, но махнаха само лявата и постоянно си мислих за тая токсична течност за която ти ми каза тогава, явно и при мен я има в останалата ми дясна тръба, съжалявам много че не им казах да ми махнат и двете, все се надявах да стане поне с дясната по естествен път но уви..., лошото е че и инвитро пак не стана... но пак ще опитвам, само не знам дали не трябва да ми махнат и другата тръба :( , което значи нова лапароскопия, пак чакане, друг опит, много нерви и пари, но пък като си помисля каква е алтернативата просто не мога да се откажа, надявам се и ти да не се откажеш
« Отговор #327 -: Май 16, 2009, 18:55:34 pm »
Деси, съжалявам за неуспеха ти ..... Разбира се , че няма отказване .Желая ти много късмет оттук нататък  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 и скоро да станеш една щастлива мама  :bighug:
« Отговор #328 -: Май 17, 2009, 12:30:44 pm »
Благодаря ти Силве! Как ще се откажа, наистина се чувствам много зле в момента, но мисълта че никога няма да имам мое дете изобщо не мога да я приема. Така че ще опитвам докато мога. Тук има момичета с по три и повече опита и не се отказват, та аз на първия ли още ще се предавам  :D,
« Отговор #329 -: Май 17, 2009, 16:46:40 pm »
Утре ми е пункцията и нещо започна да ме дострашава. До сега чаках с нетърпение да ми свърши стимулацията, а сега се притеснявам :(. Дано ми подейства добре упойката,че ще ми е за първи път.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #330 -: Май 17, 2009, 17:00:05 pm »
Спокойно Шани ще ти подейства и няма нищо страшно защото нищо няма да усетиш.И аз бях много притеснена тогава направо треперех като лист но сега вече мога да кажа че нямаше нищо страшно.Успех ти желая и много много яйчица да снесеш утре .Споко !
*
« Отговор #331 -: Май 17, 2009, 17:36:32 pm »
Утре ми е пункцията и нещо започна да ме дострашава. Дано ми подейства добре упойката,че ще ми е за първи път.
Ще ти подейства, че и за още ще питаш  :lol:. Майтапа на страна ама това май е най-приятната част от цялата процедура, заспиваш си блаженно   :sleeping: и след известно време се събуждаш все едно след приятна дрямка. :D
 Успех утре и да напълниш кошничката с хубави яйчица!  :D  :balk_40:

Така че ще опитвам докато мога. 
Ето в тези думи е скрита истината! Никакво отказване!  :bighug:
« Последна редакция: Май 17, 2009, 17:40:11 pm от peta »
« Отговор #332 -: Май 18, 2009, 00:13:38 am »
Ох, благодаря ви момичета, добре  че ви има :bighug: :D. Надявам се всичко да мине благополучно, да е така като казвате и да снеса най-здравите и хубави яйца :balk_35:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #333 -: Май 18, 2009, 01:23:17 am »
Шани, успех утре!Сигурна съм, че ще се справиш страхотно!

Деси, съжалявам, мила, за неуспеха ти!На мен също ми предстои първи опит и много ме е страх от неуспех!Ама гледам да мисля положително.Мисли и ти така!Ще станем мами, няма начин!

Кики, ужасно съжалявам да разбера тази лоша новина, миличка!Нямам думи, с които да те успокоя!Просто трябва да вярваш, че ще спечелиш войната и да не се отказваш!Искрено се надявам следващия опит да е твоя!!!

Дес-дес, ужасно се радвам, че пак си на фронта!Този път ще стане, ще видиш!

Момичета  :bighug: Толкова сте ми мили всички и така се моля да се срещнем възможно най-скоро в една друга тема :D
Обичам ви! :balk_21:
« Последна редакция: Май 18, 2009, 01:26:06 am от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #334 -: Май 18, 2009, 11:20:35 am »
Успех на всички, момичета! Знам, че ще успеете. Вярвайте в това!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #335 -: Май 18, 2009, 13:47:49 pm »
Така че ще опитвам докато мога. Тук има момичета с по три и повече опита и не се отказват, та аз на първия ли още ще се предавам  :D,

Ооооооо, никакво предаване!
Поне още 1 път ще пробвате.
На мен явно всеки следващ ми е предпоследен.
След 3-ят казах, че 4-ят ще е последен.
След 4-ят казах, че 5-ят ще е окончателно последен, но
ето сега се надявам, че ще имаме още един шанс!
Така, че горе главата и смело напред!
Успех!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #336 -: Май 18, 2009, 17:07:07 pm »
...След 4-ят казах, че 5-ят ще е окончателно последен, но

:D :D :D Еха,Жени!Нямаш си представа колко ме зарадва тази новина!Успех! :goodluck:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #337 -: Май 18, 2009, 17:40:06 pm »

:D :D :D Еха,Жени!Нямаш си представа колко ме зарадва тази новина!Успех! :goodluck:

Дааааа, това е новото при мен.
Решихме да подадем документи за финансиране от Фонда.
Нищо, че ще бъда № 2000 и нагоре.
*
« Отговор #338 -: Май 18, 2009, 17:44:43 pm »
Браво, Жени! :balk_21:
На всички момичета - успех! yahoo_17
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #339 -: Май 18, 2009, 17:46:38 pm »

Дааааа, това е новото при мен.
Решихме да подадем документи за финансиране от Фонда.
Нищо, че ще бъда № 2000 и нагоре.

:))))Прекрасна новина:)
Много се радвам Жени, да знаеш:)