Здравейте момичета, Христос возкресе
Дано този великден ни донесе много радост, двойна радост и двойно повече бебоци
)
и да си знаете, аз ви следвам по петите ...
странното при мене е, че ние всъщност сме две. Неотдавна, Клемче публикува моята история, тука във темичката и а ето сега, вече сме на път да Ви настигнем ... аз, и донорката ми.
Всъщност, тя ще се подлага на стимулация, пункция, а най-сладката част от всичко трансфера е за мен. Но сега и двете сме на регулонче, утре ни е последното хапче.
Макар, че не аз, съм стимулираната се страхувам много, дори двойно за нея ...
Притеснявам се, как ще ипонесе стимуацията, притеснява ме пункцията, много ми етревожно, и неспокойно, защото ... не съм аз, но аз и не мога, просто нямам този резерв от яйцеклетки, изчерпал се е незнам как.
Но както и да е, аз няма да ви занимавам с персоната си сега, искам само да попитам някои неща.
В този пакет консумативи който се взема от Брегалница, има ли игли и спринцовки, защото аз, за стимулацията закупих Пурегон 50Е
и на протокола и пише да се бие сутрин в 09.00 ч . 100 и вечер в 21.00 часа 200, предполагам единици?
На самите ампули т.с на опаковката им пише, че се бият мускулно или подкожно, последно,
как да се бият? Вие, сами ли си ги поставяхте и как, ако може, да ми обясните?
Ние, сме по къс протокол 10 дни и на 12 ден е отбелязано пункция, тя
сутрин ли се прави или е различно? и .. когато ходехте за УЗИ прегледи, първо часове при Ани, ли си записвахте ... много въпроси и досадно ама ... надявам се, да ме изтърпите и мен
)
Късмет на всички ни ...