0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #940 -: Септември 16, 2009, 18:26:08 pm »
хе хе ,че за къде сме ние без вас-жените!!??? последно миналия месец във Варна са отчели около 62-64% успеваемост! Ама близките няколко месеца ние ще я вдигнем на 80% ,нали!!!??

Това е леко преувеличено:) От къде имаш тази статистика?
В сайта на клиниката данните са други. По - надоло са но пак са високи:)
http://invitro-varna.com/index.php?m=404&lang=1

Аз ви пожелавам успех и дано няма неуспешна процедура до края на годината:)

Злати...много ше съм доволна ако петък си в АГ-то:) :wink:
« Последна редакция: Септември 16, 2009, 19:24:32 pm от Lisko »
« Отговор #941 -: Септември 16, 2009, 19:58:47 pm »
Браво, Рачо, ето вижте дами - един истински мъж. Вярвам, че ще имате успешна процедура с половинката и тест със две чертички. Късмет!
И аз оставам старта за петък, засега. Можем да направим среща в коридора, трябва само да си слоим баджове с никовете. Успех на всички! :P :P :balk_64: :balk_602:

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #942 -: Септември 16, 2009, 20:21:48 pm »
 :goodluck: :goodluck: :goodluck::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
на всички започнали или сега започващи процедура

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #943 -: Септември 16, 2009, 20:22:27 pm »

:D :D :D И ти ли ще си там? Много искам да се видим, че ми домъчня вече за теб! Пък и съм обещала да ви намачкам с лисковците :lol:

Миме, срещата нали знаеш, че е уговорена.... :lol: Хайде фен клуба пак се събира :D :D :D :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #944 -: Септември 16, 2009, 20:25:25 pm »
Момичета утре докато си пиете кафето ми стиснете палци пункцията на кистата да мине леко и да не се отложи старта.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #945 -: Септември 16, 2009, 20:29:02 pm »

:D :D :D И ти ли ще си там? Много искам да се видим, че ми домъчня вече за теб! Пък и съм обещала да ви намачкам с лисковците :lol:

Миме, срещата нали знаеш, че е уговорена.... :lol: Хайде фен клуба пак се събира :D :D :D :D
Злати, там ще съм за да си пусна изследвания и после на преглед:)Така, че ще се видим:):):)
« Отговор #946 -: Септември 16, 2009, 21:08:04 pm »
Стискаме, палци, Наде, късмет! :balk_103: :balk_103:
« Последна редакция: Септември 16, 2009, 21:12:14 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #947 -: Септември 16, 2009, 21:16:44 pm »
Наде, отсега започвам да стискам палците! Ще видиш, че всичко ще е наред. Успех!

Петенце, супер, тъкмо ще науча пресни-пресни новини за малките лисиченца!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #948 -: Септември 16, 2009, 21:20:00 pm »
Момичета утре докато си пиете кафето ми стиснете палци пункцията на кистата да мине леко и да не се отложи старта.
Наде стискам палци :)всичко ще е на ред не се притеснявай късмет.
« Отговор #949 -: Септември 16, 2009, 21:46:15 pm »
Благодаря ви за подкрепата.Като се върна ще пиша как е минало.
*
« Отговор #950 -: Септември 17, 2009, 07:30:34 am »
Много ме радва тази тема  :D. Всички са толкова положително настроени и това е много важно за крайните резултати  :).

« Отговор #951 -: Септември 17, 2009, 09:55:30 am »
Надеее с теб сме и стискаме палцииии  :bighug:
Момичета вие среща из коридорите ли уреждате...... :D ако трябва и аз да си измисля причина за преглед  :wink:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #952 -: Септември 17, 2009, 09:59:32 am »
Ели, утре сутринта планираме, засега, да видим при  Sixsens как ще е ситуацията. Тя е шефа...

Dani_ j, при теб как вървят нещата, кога започваш, надявам се да се присъединиш към нашта групичка, трябва ни твоето настроение и позитивизъм./ Дано си бременна вече, тогава приемаме отказ
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 10:35:37 am от Елфи »

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #953 -: Септември 17, 2009, 11:16:08 am »
Хм, тука срещички, туй-онуй ...  :)

Аз утре ще пропусна, но от 22-23 ще кръстосвам коридорите на АГ-то  :D
Имам още 2 противозачатъчни и съм в очакване вече  :D

Вече се сдобих с 20те Гонала  :D.
12 от тях купих от Фарма плюс на цена 61,66, а 8 ми продаде едно момиче, на което мнооооого благодаря  :bighug:

Лиси, много ти благодаря и на теб за съдействието  :balk_21:
Ще те нагушкам и намачкам ушите като се видим :D

Та да ви разправям нещо  :lol: Понеже не съм виждала как изглежда Гонала, и че в кутийката има игли  :oops:, викам на аптекарката да ми даде от най-тъничките, а тя вика че имало в комплекта.
И като излязохме от аптеката отварям аз и първо виждам дебелата игла и се облещих 8O  :lol: Ама като видях мъничката се успокоих  :lol:

Момичета, много се радвам че сме заедно и че се подкрепяме  :D
Успех и много стиснати палци  :D :bighug:
*
« Отговор #954 -: Септември 17, 2009, 12:23:43 pm »
Успех и от мен на всички  ви! И аз стискам палци! вярно е че малко попрекалих с цифрите :oops: ама поне 58% стигнаха! А и това е за да ви амбицирам вие да сте рекордьорките в статистиката!!!!
п.п. и ние, и ние също!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #955 -: Септември 17, 2009, 13:41:11 pm »
Ели, утре сутринта планираме, засега, да видим при  Sixsens как ще е ситуацията. Тя е шефа...

Dani_ j, при теб как вървят нещата, кога започваш, надявам се да се присъединиш към нашта групичка, трябва ни твоето настроение и позитивизъм./ Дано си бременна вече, тогава приемаме отказ

И аз незнам как вървят нещата  :D. Имам всички признаци и очаквам всеки момент да ми дойде и да палим и ние към Варна. А ако се окажа бременна, ще сложа табелка "пророк" на кабинета на доктора  :lol:

« Отговор #956 -: Септември 17, 2009, 18:42:51 pm »
Не че ми е до писане сега но ви обещах.Днес в АГто беше много натоварено с Александров дори не можахме да говорим.Прегледа ме д-р Ковачев и нищо хубаво не видя.Кистата ми е до голям кръвоносен съд и пунктирането и ще е много рисковано за мен а и с моите коремни операций има отасност и от други усложнения.Въобще красота от където и да го погледнеш.Уте ще ме прегледа проф.Козовски и негова ще е тежката присъда.Сега не мога дори и да мисля трезво имам чувството че света ми се срина ако се случват чудеса аз уте ще имам нужда от едно.Желая на всички ви успех,дано и аз имам шанс да продължа в борбата.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #957 -: Септември 17, 2009, 18:47:34 pm »
Наде, силно се надявам всичко да се подреди и тежката дума да е по-мила от днешната .. С теб сме ! Моля се за всяка една от вас ! Искам скоро всички да сме с коремчета и да забравим този род проблеми ... Каквото и да ти кажа, няма да се успокоиш, но утре знам, че ще е по-светло и ще има начин гадната киста да се разкара !!!   :bighug:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #958 -: Септември 17, 2009, 20:01:31 pm »
Наде, съжалявам, че днешния ден ти е донесъл разочарование и мъка! Но утре е нов ден и нова надежда! Стискам палци утрешната "присъда" да е по-лека и не само да продължиш борбата, а и да я спечелиш! :bighug: :crossfingers:

Момичета, днес лелята дойде, така че утре в 8:00 часа съм на ринга :lol:
Който ще идва от фенклуба да носи по една червена роза, че да се познаем! :lol: Така се уговорихме с pezevengite! Миме, аз не знам защо мене ме натресе за шеф :D, ама щом казваш :lol:

Ели и тебе те чакаме да се включиш скоро!
Дани, ти по-добре хич недей ми идва, нали се разбрахме, че ще си бременна :lol:

Прегръщам ви всички! Нямам търпение да се видим утре с фенките :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #959 -: Септември 17, 2009, 20:17:47 pm »
 :P :P :PВсъщност, Златинка /Sixsens/ беше малко по-категорична, отколкото трябваше. Може и карамфил. Абе, Злати, къде е умът ти, осем часа стана, къде ще търдят момичетата цветя. Ако някой не може да намери  китка достатъчно е да се усмихва чаровно и да гледа дяволито. Чувството за взаимност няма да остане скрито. Аз ще ви позная и намеренията ви ще разгадая! :P :P :P
Наде, може би утре ще се запознаем. С теб сме, забрави притесненията си, утрешния ден ще е много по-успешен от днешния. Борбата ти продължава и часът на срещата с двете чертички наближава. Всички ще успеем...
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 20:23:00 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]