0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #900 -: Септември 14, 2009, 10:00:04 am »
Десииии стискам силно палци мила  :D но не е ли раничко за тест ? ох дано ни зарадваш в началото на седмицата  :D  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #901 -: Септември 14, 2009, 10:07:12 am »
ами не знам, може и да е рано, но док каза че ако държа да си направя кръвен, мога на 10-ти ден, а иначе те казват уринарен на 15-ти, а нали се сещаш как ме тресат нервите  osi_7 , така че ще пусна аз един кръвен днес пък ще видим каква ще я къдря за по нататък
« Отговор #902 -: Септември 14, 2009, 10:20:57 am »
dessi-kk , успех мила, чакаме те с хубавите новини, значи на теб се пада честта да откриеш сезона на двучертичковите тестове :D А аз по едно време се бях заблудила, че съм аз, но така съм по-спокойна, като знам, че има кой да ни поведе  :)Стискам силно плаците и се моля за хубав резултат, сигурна съм, че ще ни зарадваш  :)
« Последна редакция: Септември 14, 2009, 10:23:31 am от *sunny* »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #903 -: Септември 14, 2009, 10:27:09 am »
Успех Деси:)
Нали знаеш, чудеса се случват не само по Коледа:)

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #904 -: Септември 14, 2009, 10:45:39 am »
Деси-КК стиснати палци и от мен :))
Чакаме новините  :bfp:

« Отговор #905 -: Септември 14, 2009, 11:12:37 am »
Деси, успех и от мен.
Стискам силно палци   :bfp: 
Благодаря за писалката   :thankyousign:
« Отговор #906 -: Септември 14, 2009, 11:13:16 am »
съжалявам, съобщението се публикува 2 пъти, поради проблем с нета
« Последна редакция: Септември 14, 2009, 11:15:32 am от my_luck »
« Отговор #907 -: Септември 14, 2009, 11:30:18 am »
Здравейте момичета! От преди седмица, две редовно чета, но не съм писала. Вероятно с някой сме се виждали по коридорите на АГ Варна. И аз съм една от вас, вчера , на 13 бях на пункция. Ще включвам обратното броене надявам се след няколко дни. Включвам се да споделя, че Гонал купих от Румъния - последните дози на 8 септември. Цената му е 23 евро на доза 75 UI, Цитротид не можах да намеря. При 62 лева цена във Варна - няма място за колебание - става дума за около 500 лева икономия. Гориво от Варна отколо 30 лева и винетка - 3 евро. Откъдето и да погледнеш си заслужава. УСПЕХ на всички! Стискам палци и вярвам в екипа и във Вас, разбира се :D
*
« Отговор #908 -: Септември 14, 2009, 11:30:50 am »
всички мнения на потребители могат да се редактират в рамките на два часа след публикуването им
моля, възползвайте се от тази възможност, за да не предоставите друга опция на модераторите
хубава вечер и успешни процедури

Това е от предната страница. Явно никой не му е обърнал внимание.
Моля, ползвайте бутона за редакция! Следващи мнения, публикувани едно след друго, в рамките на два часа, ще бъдат редактирани от модератор.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #909 -: Септември 14, 2009, 11:32:07 am »
Радолина, от кой град в Румъния взе Гонала ? Това с уговорка с Бианка ли стана или директно тръгна и намери лекарството на свободна продажба ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #910 -: Септември 14, 2009, 11:35:06 am »
Сега по темата  :D : отивам да пусна един кръвен тест, днес ми е 10 ден след ЕТ, стискайте палци, след обед ще кажа резултата
Деси, стискам много силно,миличка! Хайде на късмет да е! Дано, дано, дано да ни зарадваш! Прегръщам те!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #911 -: Септември 14, 2009, 11:37:35 am »
Гардже,предполагам че става въпрос за Мангалия,но нека все пак Радолина каже.
Радолнка успех ти желая-тук ще броим заедно с теб  :) Как мина пункцията,дано си се представила добре с яйчицата  :D Гнала в Букурещ излиза по 43лв ампулата<но там пътя идва малко повечко.А Цитротида и аз не го намерих и ще го взема от тук>

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #912 -: Септември 14, 2009, 11:40:41 am »
офффф, резултата - утре след 2 ч., винаги досега са ми излизали същия ден, точно днес човека незнам си кой си бил заминал вече,
*

crow

• 2670
« Отговор #913 -: Септември 14, 2009, 11:44:18 am »
Деси, късмет утре :) Незнам как ще издържиш дотогава, но пък знам, че ще е +++, така че усмихвай си се :)
Момичета, позволявам си да пиша в темичката, макар да не съм в процедура. Обаче психически се подготвям за такава, защото по всичко личи, че и аз натам отивам  :? Затова и живо се интересувам от къде си набавяте лекарствата и как процедирате, за да не ми дойде като вряла вода из невиделица (така ли се пише това чудо  :lol:) ...
Целувки и успех на всички ви !!! Вашият успех е много, много важен за мен ! Давате ми крила, че изход винаги има :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #914 -: Септември 14, 2009, 11:49:32 am »
Май нещо не се справям с писането :D
Нещо не излиза! Втори опит: От Мангалия е Гонала, просто имам телефон на ПУРСАНТЕ - така се казва аптеката. Обадих се 2-3 дни по рано, записаха ме и така.....
Извадиха 6 яйцеклетки, на мен ми е втори опит, този път беше съвсем различно от предния - нямам болки на практика, и днес съм на работа...
*

crow

• 2670
« Отговор #915 -: Септември 14, 2009, 11:52:59 am »
Радолина, извинявай, че пак ще питам, но .. би ли написала на кой телефон там звъниш и на какъв език се разбирате ? Опиши моля те малко подробности :)
Мерси :)
« Отговор #916 -: Септември 14, 2009, 11:56:05 am »
За Бианка чувам от момичетата във форума! Не съм се свързвала с нея. Цитротид обаче там нямат! Обърнах цяла Мангалия. Аз го купих от аптеката на ул. Русе.
Имат количества, нямаше проблем! Днес ще звъня на д-р Александров, да разбера как е положението с яйцеклетките и малко ми и притеснено....

Говорихме на английски - обясних, че се обаждам от България и че имам нужда от Гонал F. И двата пъти ми отговориха, че имат в наличност и ме попитаха кога точно ще отида. Записаха ми името, телефона, и на уговорената дата бях там. Съветвам ви ако не говорите добре английски - не рискувайте. Аз помолих моя приятелка - те в Румъния също не са полиглоти Very Happy
Телефони имам от едно момиче от пролетната сесия.
Аптека ПУРСАНТЕ, Мангалия - 0040241757511 - това е!
За по сигурно, преди да тръгна в уговорения ден, се обаждахме пак, за да потвърдим. Абе нямаше проблеми..... Платих в евро.
« Последна редакция: Септември 14, 2009, 12:14:08 pm от Елфи »
*
« Отговор #917 -: Септември 14, 2009, 13:20:27 pm »
Радолинка , успех миличка чакаме положителен резултат :)стискам палци.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #918 -: Септември 14, 2009, 13:40:55 pm »
Момичета, имам една молба. Моля ви пишете за лекарствата в тази тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26392.msg615598#msg615598
Така ще е полезна за много други хора защото не всеки чете темата за АГ Варна.

Радолина, успех и дано след 2 седмици се похвалиш с най-хубавата вест:)

« Отговор #919 -: Септември 14, 2009, 13:44:42 pm »
Дано да съм била полезна! Ако мога да помогна с нещо - давайте!
Благодаря BUBA! Благодаря на всички за подкрепата! Грижете се за духа и тятото си! И не забравяйте, че лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим!
Ще се радвам и ще се надявам на добри новини от всички в групата!
Лиско, здравей! Толкова си красива! Радвах ти се много в репортажа....
А що се отнася до темата за лекарствата - още съм съвсем нова тук и трудно се ориентирам! Ако можеш да кажеш как да го преместя в този линк - кажи ми