sixsens???Не съм те споменала никъде.Писах,за да се опитам да обясня по най-елементарния начин защо се налага лечение...Нелечението води до сраствания и стерилитет....
Извинявай, не съм те разбрала. Понеже постинга ти беше доста объркан, опитала си да цитираш нещо, но не се е получило явно. Ника си видях в началото на постинга ти. Както и да е, съжалявам за недоразумението
Но все още смятам, че изречението, което оцветих в червено, звучи обидно. Може би не си целяла това, но грозничко звучи.
Има една тема за стрептококите и ентерококите, там едно момиче, което е микробиолог надълго и нашироко обяснява за тези бактерии, а и други подобни. Прочети я, има интересни неща.
За кандидата съм съгласна с теб, там наистина резултата е положителен или отрицателен. Но за ентерококите, мога да поспоря - в изследването пише - вероятна колонизация - т.е. явно се базира точно на количествен признак.
Можех и нищо да не пиша..
Няма лошо, че си писала. Нали целта е да обменяме мнения, твоето е полезно. Но някак подигравателно ми звучи. Сега разбирам, че си визирала Елина. Но това не променя нещата, според някои изречения в поста ти, тя едва ли не е малоумна, че не се лекува
Виж, не искам да влизаме в конфликт или нещо подобно. Ни най-малко. Сигурна съм, че си целяла да помогнеш. Но знаеш, че виртуалното общуване е лишено от визуален и слухов контак, поради което е малко по-особено. Има голям риск хората да те разберат погрешно. Затова е добре да внимаваме, когато пишем нещо, да се изразяваме максимално еднозначно и недвусмислено, за да не се получават подобни ситуации. Нали знаеш, всеки си тълкува нещата, както му дойде. И аз самата в случая малко избързах, признавам и се извинявам за това.
Надявам се, че не ми се сърдиш, не тая лоши чувства. Дано ме разбра правилно
Успех!