0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #860 -: Септември 13, 2009, 10:41:03 am »
Елина, не се притеснявай за зацапването. Аз вече свършвам логеста, някъде към средата на цикъла ми зацапа, съвсеем лекичко. Вчера на 19то хапченце пак. Ако само това е проблема, значи минаваш леко, на мен ми се гади отвратително и чувствам корем си постоянно пълен. Освен това ме боли главата и ми се сменя често настроението. Ха, оплаках се тука. Имате всички от мене  наслука!
Ти кога заповаш Елина? Аз след няколко дена съм на ринга... :)

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #861 -: Септември 13, 2009, 11:33:13 am »
pezevengite    :) Благодаря за успокоението. Но да ти кажа и аз имам глявоболие и гадене от време на време,но си мислех че е от внушение и притеснение-ама май ще се окаже че е от Логеста.Абе ще изтърпим няма как  :)И щом казваш че и зацапването е нормално.. :D Иначе аз ще пия последното хапче на 23ти и до три дни доколкото разбрах трябва да ми дойде,и после живот и здраве запобвам с Гонала  :D
Успех ти пожелавам  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #862 -: Септември 13, 2009, 11:34:14 am »
Благодаря ви за подкрепата  :), че аз само се чудя тука за какво да се паникьосам  :lol:
Само да кажа, че при мен не изтече докато вадех иглата, а в самото начало, докато избутвах спринцовката, за да излезе въздуха, и за това си мисля, че са повечко, но щом казвате няма да се поддавам на черни мисли  :) Че аз веднага започнах с моите филми, да не взема да овулирам преждевременно заради тия няколко капки  :lol:
Елина, и  аз моите лекарства ги съхранявам в хладилника, най-отдолу, където стоят зеленчуците  :) За зацапването, не ми се е случвало, но мисля, че няма повод за притеснение, и все пак винаги можеш да звъннеш на Ани или на доктора да попиташ  :wink: Успех ти желая!
pezevengite, успешна процедура и на теб  :)
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #863 -: Септември 13, 2009, 11:49:21 am »
Момичета, аз бях до тук. Явно и вярата, и оптимизмът не ми помагат.Днес прекратихме стимулацията поради лош отговор на яйчниците.Оказа се, че въпреки по-голямата доза гонал, яйчниците ми категорично отказват  да реагират. Въпреки поликистозата ми, нещата не се развиха както трябва.
Бих била благодарна , ако знаете какво се прави в такиви случаи.Какви изследвания да пусна? Все трябва да има причниа за моя проблем. А аз все си мислих, че щом съм с тубарен фактор, щом имам две спонтанни забременявани(извънматочни обаче) ин витрото при мен ще е успешно. Рева и се чудя с какво съм го заслужила.
За инжекцията преди преглед сте прави, че не бива да слагате, но поради моя случай док каза да я сложа тая сутрин.
Ели, не аз а мъжа ми слагаше инжекциите.
Момичета, желая ви УСПЕХ.Ще се зарадвам истински, когато прочета хубави новини от вас.
Чувствам се безсилна, отивам да се нарева, място не мога да си намеря osi_7

« Отговор #864 -: Септември 13, 2009, 12:04:07 pm »
Ехх Филии  :? сериозно ли би мила  :? какво значи не отговарят-изобщо или по-бавно  :? Съвсем ли е изключено да се продължи?Ти на какви дози беше?Ех това е много гадно да се приключи опита в началото  :?

*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #865 -: Септември 13, 2009, 12:29:14 pm »
 Има само един фоликул, който е нарастнал значително, другите едва-едва.Според д-р Александров няма смисъл да продължаваме, т.к. стимулацията ще стане много дълга, а резултата най-вероятно няма да е задоволителен.Ще бъда на регулон някой друг месец и тогава ще пробваме отново с по-големи начални дози.
Първите 5 дни бях на 150 единици гонал, следващите 2 на 225.Това е.

« Отговор #866 -: Септември 13, 2009, 12:33:09 pm »
Ох Филаделфия, много мъчно ми стана, толкова надежда имах за теб и бях сигурна, че днес новините ще са добри :( Незнам какво да ти кажа наистина, освен да не се отказваш и да се опиташ да продължиш напред с все повече вяра, макар да знам, че е много трудно :?
Какво мисли Александров по въпроса? Какви са следващите стъпки? Мила, поплачи си, ще ти поолекне малко :(

« Отговор #867 -: Септември 13, 2009, 12:34:09 pm »
Съжалявам миличка  :? Вярвам че е за добро  :? По-добре че док е решил да спрете сега,отколкото както каза да е дълга процедурата и накрая незадоволителна  :?
Не се натъжавай прекалено(макар че ти е трудно  :?) аз вярвам че за всяко нещо си има причина и щом не е трябвало сега, значи е за по-добро по-късно във времето.
Прегръщам те  :bighug:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #868 -: Септември 13, 2009, 13:51:21 pm »
Филаделфия, миличка, не знам какво да ти кажа...По-добре нищо да не казвам, само ще те гушна виртуално и ще ти пожелая силички да продължиш! Поплачи си сега едно хубаво, та да ти олекне поне мъничко и после горе главицата!

Оф, ми не е честно така да става пък! Защо трябва толкова да страдаме и през такива мъки да минаваме? Тези дето не искат дечица от раз забременяват и после се чудят какво да правят, а ние....
Спирам, че не искам да ви натъжавам.

Филаделфия, още веднъж, миличка - кураж. Доки ще направи всичко възможно следващия път, сигурна съм!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #869 -: Септември 13, 2009, 14:00:35 pm »
Момичета вярвайте на д-р Александров докрай му се доверете и спазвайте много стриктно каквото казва. Повярвайте ми знае какво прави и има случай когато има смисъл да се продължи и кога да се спре.Филаделфия всичко е било за хубаво няма смисъл да тровите организма повече но следващия път като започнете с високите дози от начало всичко ще е наред надявам се поплачи си да ти олекне но в никакъв случай не се отказвай следвай съветите на Алекса успех няма начин да няма.Успешен завършек и леки процедури на всички от есената групичка!
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #870 -: Септември 13, 2009, 15:32:55 pm »
 Благодаря ви, момичета. Аз в никакъв случай няма да се предам :D Битката е загубена, но ще спечеля войната. Имам прекрасен съпруг, който ме разбира и подкрепя във всяко едно отношение. С такъв човек до себе си се чувствам силна и знам, че щастието ни е близко и ще успеем да го уловим.Просто този път късметът ми изневери. Поплаках си, па се съвзех и реших да направя нещо през тези 2-3 месеца до следващия опит. Най-вероятно ще посетя ендокринолог по отношение на ПКЯ, ще се храня здравословно, ще избягвам въглехидратите и така...Времето ще мине и отново ще съм в темичката.Надявам се обаче всикчи записани тук сега, да сте се преместили в темата на бременелките. Желая ви го искрено момичета.Само така, ще ми дадете кураж занапред... Така, че моля ви не ме разочаровайте. Страхотни сте, всички :bighug:

« Отговор #871 -: Септември 13, 2009, 17:57:03 pm »
здравеите искам да ви попитам когато си по кас протокол и те викат на 2 ден от цикала за преглед кога ще бади следващиа преглед и когато се пускат иследваниата трябвали да бада жадна и гладна.Извинявам се за глупавиа вапрос но ще ми е за парви пат
« Отговор #872 -: Септември 13, 2009, 18:04:03 pm »
Мен ме викаха на 5тия ден, по схема е на 6ти, така че зависи доктора какво ще ти каже. За повечето изследвания не е изискване да си гладна и жадна, но понеже има кръвна захар, пкк, така че - да  :)
« Отговор #873 -: Септември 13, 2009, 18:06:40 pm »
Благодаря ти много
*
« Отговор #874 -: Септември 13, 2009, 18:16:01 pm »
здравейте, момичета! аз съм нова в този форум и имам нужда от помощ. предстоят ми процедури  и в момента имам хиляди въпроси в главата си. ще почвам с противозачатъчни в края на месеца и след това е стимулацията. ани от аг-то обаче ми каза, че май в румъния вече не могат да се закупят по-евтини лекарства. ако бъркам темата, насочете ме къде да пиша.
на вас кой ви бие инжекциите? гледам схемата по протокола ми и пише за гонала сутрин и вечер
« Отговор #875 -: Септември 13, 2009, 18:34:28 pm »
pisss добре дошла аз за съжаление не мога да ти отговоря на въпроса но и за мен ще е полезна информацията защото и аз още нищо не съм си купила.
« Отговор #876 -: Септември 13, 2009, 19:17:29 pm »
Pisss, Надя, миналата неделя  си купих Гонал и Оргалутран от Румъния. Цените им са съответно 25 и 39 евро.
Филаделфия, съжалявам миличка. Помни, че след нощта винаги идва ден, а след мрака изгрява слънце. А може би при теб ще изгреят две малки слънчица...
 :bori_014: :bori_003: :bighug:

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #877 -: Септември 13, 2009, 19:36:43 pm »
Разликата в цените им е страшна сега се порових малко.Аз още незнам на какво ще бъда но ако реша да отида до Румъния ще питам каква е процедурата там със закупуването им.Аз на 17 съм в АГ-то и след това ще видя каква ще я къдря.
« Отговор #878 -: Септември 13, 2009, 19:46:27 pm »
Надя, не се притеснявай да питаш за каквото и да е.
За останалото - д-р Александров ще го свърши. А и аз мисля да ходя в АГ-то около 17, може би ще се видим.

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #879 -: Септември 13, 2009, 20:03:55 pm »
Може стига да не съм в упойка :lol: че тази моя киста нещя да се махне сама.