Здравейте момичета
, виждам, че тук настроението е добро
, така и трябва де, няма да се даваме
sixsens, голям слдур си
, вие с
Филаделфия винаги успявате да ме заредите с положителна емоция и вяра
, а такива душици като вас, няма как да не бъдат наградени с успех
За съжаление не мога да взема отношение за ентерококите, но щом док смята, че не са опасни, значи трябва да му вярваме
За изследванията да кажа - на нас този път ни искаха почти всичко,(спин, васерман, хепатитите и хламидия за двамата и LH, FSH, Prolactin, Estradiol, ПКК, фибриноген, СУЕ, АСАТ, АЛАТ, урея само за мен), предният опит ни беше октомври и старите ни изследвания не важаха, те самите не ги искаха, но нали на тях им ги изискват и няма как.
Филаделфия, и аз предния път хапвах доста цитруси, и най-вече ананас, понеже бях чела, че е добре за имплантацията
Това за витамин С не го знаех, но независимо дали е вярно, май ще избягвам портоклаите
за всеки случай
Успех на утрешния преглед, сигурна съм, че утре Александров ще ти каже, че фоликулчетата са тръгнали да нарастват добре и ще бъдеш по-спокойна За кафето предният път питах доктора, той ми каза, че нямало проблем и няколко пъти ми повтрои да продължа да си живея както преди трансфер
my_luck , добре дошла, за пислаката не се притесняай, говори с Ани, тя ще ти даде, предният път точно заради писалката купувахме 2х900Е, че иначе нямаше от къде да се намери, но след края на процедурата, я дадох на Ани, понеже вече нямах нужда от нея, този път купувах по малко единици и писалка ми даде Ани
За Пурегона да ти кажа, в Марешки 900 Е са 693,70 лв. , последно и в аптека Фарма ми казаха толкова, в Манолова е 714лв, успех ти пожелавам и хубаво настроение
Сега да споделя, при мен нещата вървят много добре по думите на док
, в понеделник отново съм на преглед, дано пак ме зарадва
Малко бях притеснена последният път като писах, но след прегледа се чувствам много по-спокойна и уверена
Това е от мен момичета, малко дългао стана пак, за което се извинявам, дано имате нерви да ме изчетете
Отново искам да пожелая успех на всички, много усмивки и хубави емоции
Ако не се лъжа, с
Филаделфия вървим най-напред, значи на нас се пада честта и отговорността да открием сезона на положителните тестчета
Вярвам, че ще е така, а и няма как иначе да е щом и
Лиско наминава да хвърли някое друго вирусче