Дано този месец е един от най-щастливите ни.
dess_dess , ще бъде, ще бъде, нали виждаш каква групичка сме се събрали тук
sixsens , и аз смятам, че трябва да се обадиш на док, имаш нужда от неговото успокоение, сигурна съм, че той ще успее да те накара да се почустваш по-добре
Мисля, че е рано да се притесняваш, с настъпването на цикъла се пукат и стари фоликулчета, ако са останали /лично Ани ме е уверявала/, и все пак като се чуеш с Александров ще ти е по-спокойно, сигурна съм
Пожелавам ти успех, и старт на 17ти
pezevengite, честит рожден ден, пожелавам ти най-най-хубавата година, в която ще се сбъднат най-съкровените ти желания
Успех и весел празник и от мен!
Здравей
Tais , успех ти желая, сигурна съм, че всички в тази темичка сме тук за последно
, след няколко седмици ще се местим в темичките на бъдещите майчета
Filadelfia мила, наистина внасяш много настроение в темичката ни
Ние с теб вървим горе-долу заедно, на мен днес ми е трети ден от стимулацията, но и мен ме викат в петък и вече нямам търпение
Сега малко се притесних, че мен пък този път нищо не ме боли, предният път бях по дълъг протокол - от декапептила ме болеше глава, после и мен ме боляха малко яйчниците в началото, а сега нищо, дали правя всичко както трябва /нали този път сама бия инжекциите/, какво ли става, дали ми действа стимулацията, ох, пак започнах с моите притеснения
Сещам се, че предния път като бях споменала на док, че ме болят яйчниците, той каза, че ме боляли, защото работят, а сега нищо, чувствам се както всеки друг ден, дали всичко е наред, ох...ще видим в петък, извинявам се, че ви занимавам отново, просто исках да споделя с някой