0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #820 -: Септември 09, 2009, 16:25:11 pm »
Pezevengite,  new_birthday честит рожден ден. Пожелавам ти най-сърдечно това което искаш - догодина да сте най-малко трима.Успех, мила и  весел празник!

« Отговор #821 -: Септември 09, 2009, 16:58:41 pm »
pezevengite   :hbirth:, с най-искрени пожелания за  :babyflips: в най-скоро време!
« Отговор #822 -: Септември 09, 2009, 17:55:54 pm »
Дано този месец  е един от най-щастливите ни.  :wink:
dess_dess , ще бъде, ще бъде, нали виждаш каква групичка сме се събрали тук  :D

sixsens , и аз смятам, че трябва да се обадиш на док, имаш нужда от неговото успокоение, сигурна съм, че той ще успее да те накара да се почустваш по-добре :) Мисля, че е рано да се притесняваш, с настъпването на цикъла се пукат и стари фоликулчета, ако са останали /лично Ани ме е уверявала/, и все пак като се чуеш с Александров ще ти е по-спокойно, сигурна съм  :) Пожелавам ти успех, и старт на 17ти  :D

pezevengite, честит рожден ден, пожелавам ти най-най-хубавата година, в която ще се сбъднат най-съкровените ти желания  :bfp1: preggo :babyflips:  :D
Успех и весел празник и от мен!

Здравей Tais , успех ти желая, сигурна съм, че всички в тази темичка сме тук за последно :), след няколко седмици ще се местим в темичките на бъдещите майчета  :D
Filadelfia мила, наистина внасяш много настроение в темичката ни  :D Ние с теб вървим горе-долу заедно, на мен днес ми е трети ден от стимулацията, но и мен ме викат в петък и вече нямам търпение :) Сега малко се притесних, че мен пък този път нищо не ме боли, предният път бях по дълъг протокол - от декапептила ме болеше глава, после и мен ме боляха малко яйчниците в началото, а сега нищо, дали правя всичко както трябва /нали този път сама бия инжекциите/, какво ли става, дали ми действа стимулацията, ох, пак започнах с моите притеснения :? Сещам се, че предния път като бях споменала на док, че ме болят яйчниците, той каза, че ме боляли, защото работят, а сега нищо, чувствам се както всеки друг ден, дали всичко е наред, ох...ще видим в петък, извинявам се, че ви занимавам отново, просто исках да споделя с някой :oops: 
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #823 -: Септември 09, 2009, 18:07:05 pm »
:)Момичета, сигурна съм, че есенната група ще засрами всички други преди това:)
Няма начин да не е така, защото ужасно много хора се надяваме и вярваме заедно с вас:)
Понякога, когато ходя в болницата и видя пълния коридор и чакалня, и някое момиче с тъжно или изплашено лице, ми се иска да и кажа, да се усмихне и да вдигне високо глава.
Не се чудете ако някой ви го каже. Аз ще съм:)):):)

Много от вас не познавам лично но съм една от вас.
Злати, всичко ще е наред, малко остана и не позволявай тъмното да е по-голямата половина от дните ти:):)
Успех момичета.
*
« Отговор #824 -: Септември 09, 2009, 22:12:29 pm »
Злати, не се вкарвай в никакви филми, защото ще ти дърпам ушите като те видя  :D. Обади се и най-добре се виж с д-р Александров. Всичко ще е наред, заедно сме на старта  :wink:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #825 -: Септември 10, 2009, 00:11:25 am »
Ох, момичета, много ви обичам да знаете! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21:
Като се видим из коридорите по стимулациите, ще ви намачкам едно хубаво всичките, че после като сте бременни няма да мога от коремите ви :lol: :lol: :lol: Една само няма да я мачкам, че тя вече е много бременна....ама като роди, децата й ще го отнесат :lol: :lol: :lol:
Благодаря ви за подкрепата и пожеланията, добре че сте вие!
Обадих се на док, обясних му ситуацията и той каза, че няма нужда да ходя по-рано. Каза да си отида, когато ми дойде. Не звучеше обезпокоен, така че и аз се успокоих. Смятам, че ако се притесняваше, че наистина е фоликул, щеше да ме извика, нали? Абе каквото такова, с фоликул, без фоликул, на 17-ти почвам и това е! Ха, няма да се цепя от групата я! Дала съм заявка аз, да ги нямаме такива :lol:

Pezevengite, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти желанието ти да се сбъдне :D:happy_birthday_1:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #826 -: Септември 11, 2009, 13:12:49 pm »
sixsens, спомена че си от бургас и аз съм от бургас , радвам се че си се разбрала с алкесандров , не се притеснявай всичко ще бъде наред и ще започнеш процедурата.Аз се видях с него във вторник и се разбрахме като съм готова с лекарствата и си оправя отпуската да му се обадя и да я почваме.Мисля да задействам за лекарствата от румъния , писах на бианка чакам отговор .Момичета какви изследвания се пускаха преди процедурата и може ли си ги направя в лаборатория в бургас.Александров ми каза че този път ще бъда по къс протокол .Успех на всички , ще ви стискам палци , вярвайте че финала ще е щастлив.Когато правих първия си опит миналата година само четях тук какво си пишат момичетата , а сега вече и аз се включих , по спокойна съм като обменяме опит , вие сте наистина страхотни .Толкова много позитивизъм и доброта ,БЛАГОДАРЯ.
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #827 -: Септември 11, 2009, 14:06:34 pm »
Siska, пожлавам ти този опит да ти е последния :D За изследванията: мен ме накараха да пусна само СПИН, ВАСЕРМАН, ХЕПАТИТ В и С за мен и за съпруга ми, т.к. те са със срок от 6 месеца. Хормони на 3-ти ден на съм пускала, т.к. при мен положението е сложно-цикъла ми е на 3 месеца.Задължително искат и ПКК, асат, алат, кръвна захар и копие на всички други изследвания като цветна снимка, спермограма, епикризи от операции, лапароскопии ако има правени такива.  Желателно е изследванията да се правят в тяхната лаборатория/поне така пише/Аз пуснах хепатитите и васермана, в лаборатория близка до местоработата ми, за което съжалявам много-платих 172 лв за двама ни  8O.Просто онемях от ужас като ми казаха цената. Както и да е, вината е наша...
Да дам отчет за себе си сега. Днес, на 6-ти ден от стимулацията бях на преглед и положението при мен не е хубаво.Оказа се, че яйчниците ми реагират слабо и док увеличи дозата на гонала.В неделя съм пак на преглед.Стискайте ми палци момичета,  osi_1да са тръгнали фоликулчетата ми, защото днес малко се скапах... :( Казвам малко, т.к. при първия ми опит въпреки че бях по дълъг протокол положението беше същото, но след това всичките тръгнаха да нарастват. Доктор Александров даже се притесни да не получа хиперстимулация. Дано и сега нещата се оправят. Дано!

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #828 -: Септември 11, 2009, 14:11:34 pm »
Филаделфия, дано миличка, дано господ чуе молитвите ни и ни помогне.
Сиска радвам се, че и ти се включаваш в темичката ни и в групичката ни за септември. Дано да успеем момичета  :D

« Отговор #829 -: Септември 11, 2009, 14:57:27 pm »
Филаделфия не се скапвай бе мила-сигурна съм че щом док е променил дозата всичко ще влезе в релси.А и сама казваш че при предния ти опит са тръгнали добре накрая.Всичко ще се оправи с коригиране на дозата  :bighug:
Сиска добре дошла в групичката  :bighug: Филаделфия ти е изброила изследванията-аз само ще добавя Хламидия//Фибриноген(Даже незнам какво е това)//Кръвна Урея//Микробиология на вл.секрет//Аз също те съветвам да си ги пуснеш там-по-евтино ще ти излезе>А и наистина предпочитат да са от тяхната лаборатория.Успех  :D
И аз днес бях в АГ-тази седмица май всеки ден бях там.Взех си резултата от микробиологията и сега живот и здраве май чак за инжекциите ще ходя  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #830 -: Септември 11, 2009, 15:15:03 pm »
Siska, хламидии и микробиология на нас не ни искаха, т.к. първия ни опит беше януари и голяма част от изследванията ни ги признаха. Искаха само копия от резултатите.Хубаво е да питаш Ани.Тя най-добре ще ти каже какво е необходимо.В крайна сметка изследванията струват пари и ако може да си спестиш тези разходи би било добре дошло.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #831 -: Септември 11, 2009, 21:40:10 pm »
Siska, добре дошла, мила! Тук наистина си на правилното място :D
Що се касае до изследванията, по принцип по закон ги задължават да са направени в тяхна лаборатория или в такава, с която имат договор. Реално обаче, пациентките на клиниката са от цялата страна и е практически невъзможно тя да има договори с всички лаборатории в БГ. Затова приемат и от други лаборатории, когато е трудно да са от тяхната. На мен лично док ми каза, че мога и в Бургас да си ги пусна, за да не се разхождам. За него повечето от изследванията са формалност. Тези, които имат отношение към процедурата пряко, той си ги е проверил, както се казва. Така че, моите още май, когато щях да почвам ги направих в Бургас - в Лина. Сега повторих само микробиологията, ПКК, кр. захар. Спин, Васерман и Хепатитите не ги повтарям. Те не са изтекли още.

Филаделфия, кураж миличка, знаеш, че си в най-добрите ръце! Док ще направи най-доброто за теб! Стискам ти палци!
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 21:41:45 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #832 -: Септември 11, 2009, 23:20:33 pm »
Ох, момичета, много ви обичам да знаете! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21:
Като се видим из коридорите по стимулациите, ще ви намачкам едно хубаво всичките, че после като сте бременни няма да мога от коремите ви :lol: :lol: :lol: Една само няма да я мачкам, че тя вече е много бременна....ама като роди, децата й ще го отнесат :lol: :lol: :lol:
Благодаря ви за подкрепата и пожеланията, добре че сте вие!
Обадих се на док, обясних му ситуацията и той каза, че няма нужда да ходя по-рано. Каза да си отида, когато ми дойде. Не звучеше обезпокоен, така че и аз се успокоих. Смятам, че ако се притесняваше, че наистина е фоликул, щеше да ме извика, нали? Абе каквото такова, с фоликул, без фоликул, на 17-ти почвам и това е! Ха, няма да се цепя от групата я! Дала съм заявка аз, да ги нямаме такива :lol:

Pezevengite, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти желанието ти да се сбъдне :D:happy_birthday_1:

Само да си се отцепила ,кой ще не повдига духа :) :) :)
Чакам хубави новини и то много :)
:bighug:
*
« Отговор #833 -: Септември 11, 2009, 23:26:53 pm »
Филаделфия, миличка не се притеснявай всичко ще е на ред  :) колкото и да е трудно накрая ще сладко :)или сладки :) :) Успех
*
« Отговор #834 -: Септември 11, 2009, 23:29:25 pm »
Сиска добре дошла и от мен  :)Успех миличка ще стискам палци.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #835 -: Септември 11, 2009, 23:34:20 pm »
Бубееее,  :bighug: :bighug: :bighug:
Няма да се отказвам хич! Аз съм нагла като конска муха :lol: От мене умиране има, отърване няма! :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #836 -: Септември 11, 2009, 23:40:07 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
С нахалсто към прогрес казали хората нали знаеш :) :) :),но не важи за теб радвам се че си толкова позитивно настроена това е добър знак че ще напълним тази темичка с  :bfp: :bfp: :bfp:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #837 -: Септември 11, 2009, 23:47:30 pm »
 :D :D :D :D :D :D Аз ако наистина бях толкова нахална, колкото се изкарвам :lol:, наистина щях да съм прогресирала :lol:, не да съм безработна поради стерилитет :wink: Ама се обучавам на наглост, де! То доброзорлен се налага! :D

А що се касае за положителните тестчета - ни най-малки съмнения нямам, че ще наводним темата, направо ще преливаме!

Хмммм, уж съм положително настроена, ама май само вас успявам да убедя. Себе си нещо не успявам - особено като след тъпия фоликул днес изкочи и лека колонизация на ентерококи :x Единственото, което ме успокоява е, че миналия път, когато щяхме да започваме, пак имах, но док каза, че това нищо не е и няма проблем. Даже изрично ми забрани да пия каквито и да било лекарства повече :lol: Нали знаете какво му е мнението на него за микробиологиите :lol: :lol: :lol: Затова и не му се обадих. като отида в четвъртък, той ще каже какво да правим.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #838 -: Септември 12, 2009, 07:17:59 am »
sixsens  :lol: мила да знаеш че не си единствената-вчера и аз си взех резултата от микробиологията и се оказа че и аз съм се сдобила с Ентерококи-за пръв път ми е.Качих се да питам Анито и тя каза че няма да се лекува нищо-нямало нужда.Малко ще се отклоня от темата но искам да споделя по повод мнението но д-р Александров за микробиологиите.Преди около два месеца при направена микробиология ми откриха Кандида в малко количество и Стрептококи в умерено количество-без оплаквания.Естествено веднага ми написаха една подобамаща рецепта със силни антибиотици.Понеже предстоеше преглед при д-р Александров реших да не пия нищо и да се посъветвам с него.И както Сиксенс отбеляза ето какво му беше мнението-освен че ми забрани да пия каквито и да било хапчета по повод резултата ,а и ми отвори една от дебелите му книги и ми показа че в умерено количество тези бактерии трябва да са си там  :) И така нищо не пих тогава.И по интересното е че на вчерашната микробиология нямаше и следа от Кандината и Стрептококите без абсолютно никакво лечение  :D :D :DТака че......прав е човека  :D
А за тоя Ентерокок май не му е там мястото,но щом казват че няма проблем аз им вярвам :D
Извинявам се ако пооспамих темата :oops:
За положителните тестове изобщо не се съмнявайте че ще валят тази есен :PАма изоообщо грам съмнение не искам да усещам в тази темичка  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #839 -: Септември 12, 2009, 08:46:38 am »
Добро утро, момичета.Да дам и аз мнение относно микробиологията :) Миналата година преди опита ни ин витро пусках микробиология при мояата АГ. Излезнаха ентерококи, стафилококи, дифтероиди и кандида без никакви оплаквания от моя страна.Два дни след това пуснах микробиология в Аг лаборатория  и там не излезнаха никакви бактерии от гореспоменатите, но излезна е.коли.Тогава все още не познавах д-р Александров. Доверих се на моята АГ и започнах лечение с ципрофлоксацин, за което на следващ етап Александров много ми се накара :DКаза че това лечение само би ми навредило на опита.
И още нещо... след трансфера ми при първия опит всяка сутрин започвах деня с чаша фреш(портокал и грейпфрут)Вчера чета обаче, че цитрусовите плодове не се препоръчват по време на ин витро, т.к. голямото съдържание на витамин С пречело на имплантацията.  8O не знам дали наистина е така, но този опит ще карам без цитруси.