0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #60 -: Април 17, 2009, 01:00:37 am »
:lol: Ще й дръпнеш един LIVE на Силвичка :D
Поръчвай, и закуска в леглото ще носим   :D
Само кажи какво да е цветето във вазата :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #61 -: Април 17, 2009, 09:43:04 am »
:lol: Ще й дръпнеш един LIVE на Силвичка :D
Поръчвай, и закуска в леглото ще носим   :D
Само кажи какво да е цветето във вазата :lol:

Оранжево:)))))))))))
чао от мен, отивам да снасям:)
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #62 -: Април 17, 2009, 10:20:49 am »
Успех Лиско. И на теб Силвичка - в понеделник.  :crossfingers:
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #63 -: Април 17, 2009, 11:50:54 am »
Успех момичета и ви чакаме с хубави новини  :bighug:
« Отговор #64 -: Април 17, 2009, 11:57:13 am »
Благодаря ви на всички за стиснатите палци . Зареждате ме с много положителна енергия  :bighug:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #65 -: Април 17, 2009, 12:16:03 pm »
Lisko , успех миличка- ще стискаме палци !Да не забравиш да се отчетеш - чакаме добрите новини!!!!
silvi4ka , не се шашкай от упойката- толкова е лека , че като ме ядосат в къщи си мечтая за нея.От всичките пълни упойки , които съм понесла , тази е най приятната - ще видиш ! Настрой се за снасане !
*
« Отговор #66 -: Април 17, 2009, 14:40:20 pm »
lisko,silvi4ka  изпращам Ви цялата си позитивна енергия. Искено се надявам да Ви видя щастливи и успели стискам палци и незабравяите да си сложите 4ержило и грим за да ви харесат бебоците! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :blowingdust:
:)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #67 -: Април 17, 2009, 18:26:46 pm »
:)ето ме де:))))))))
не ми се прибираше, че така хубаво си приказвахме в стаята с момичетата:)))
Имам шестица от тотото на Александров:))))))))) (6 яйцеклетки)
Чувствам се много добре и се надявам да има и трансфер:))))))))))

Силвичка...упойката е просто мечта:)))))
Падна ми се обаче анестезиолога от миналия ми опит,. а с него нямам много добри спомени:)))))Ани се намеси и ми намери вената:)После и викам, добре, че дойде, че това преспиване...и тя вика..."тъкмо щях да вадя чука":)))))))))))))))
Иска да ме преспи с чук:)))))))по лесно ставало:)

Нефертити...благодаря ти:)Аз и днес не пропуснах грима :P, Да ме харесат докторите не за друго...:))))))))))))))))

Успех момичета:)
« Последна редакция: Април 17, 2009, 18:29:19 pm от Lisko »
*
« Отговор #68 -: Април 17, 2009, 20:17:55 pm »

Имам шестица от тотото на Александров:))))))))) (6 яйцеклетки)
Чувствам се много добре и се надявам да има и трансфер:))))))))))
Браво и на двама ви, а че ще има трансфер то е ясно.Прекрасни лисета ти пожелавам!  :D
*
« Отговор #69 -: Април 17, 2009, 20:23:40 pm »
Браво Лиско, само така все хубави новини да ни носиш и така заредена да звучиш  :bighug:

Утре дали ще работи нашият доктор, че смятам да го навестя?!
« Отговор #70 -: Април 17, 2009, 20:34:12 pm »
Браво Пете чудесен резултат !Аз бях там  към 10 ч, но ти още беше в пункцията и не можах да те видя :(. Не можах да те изчакам , че мъжа ми даваше зор да ходим на пазар.После ти звънках ама ти беше изключен телефона. Радвам се че всичко е минало супер(освен намирането на вената) и при мен беше мъж ,но ми я намери бързо .
Иначе да се похваля имаме си едно ембрионче, видяхме как му пулсира сърчицето.Александров е доволен,защото не искаше да рискуваме с две.Така е било писано, слава богу че все пак си имаме едничко,всичко да мине пък си имаме и замразени пак ще опитваме ,докато стигна бройката на  Нефертити  :lol: :lol: Хайде и в тази темичка само положителни тестове и който  по колко бебчета  си пожелае,  да ги получи!   :bori_007: :bori_004:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #71 -: Април 17, 2009, 21:02:42 pm »
 :D :D :DПетенце, браво на теб!Много се радвам на хубавата новина!Дано продължиш до края само с хубави новини!
Същото важи и за останалите, хей :DСамо с хубави вести да пълните темичката :bfp: :bfp: :bfp:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #72 -: Април 17, 2009, 21:21:12 pm »
Браво Лиско, само така все хубави новини да ни носиш и така заредена да звучиш  :bighug:

Утре дали ще работи нашият доктор, че смятам да го навестя?!

Там ще е:)Залагам си главата:))))))))))

Браво Пете чудесен резултат !Аз бях там  към 10 ч, но ти още беше в пункцията и не можах да те видя :(. Не можах да те изчакам , че мъжа ми даваше зор да ходим на пазар.После ти звънках ама ти беше изключен телефона. Радвам се че всичко е минало супер(освен намирането на вената) и при мен беше мъж ,но ми я намери бързо .
Иначе да се похваля имаме си едно ембрионче, видяхме как му пулсира сърчицето.Александров е доволен,защото не искаше да рискуваме с две.Така е било писано, слава богу че все пак си имаме едничко,всичко да мине пък си имаме и замразени пак ще опитваме ,докато стигна бройката на  Нефертити  :lol: :lol: Хайде и в тази темичка само положителни тестове и който  по колко бебчета  си пожелае,  да ги получи!   :bori_007: :bori_004:
Миленка, видях аз че си ме търсила ама чак като се прибрах, че нямах батерия:))И все си мислех, че само 30-тина минути съм спала, ама добре ме е ударил чука:)час и нещо:)
Прекрасна новина:))))))Радвам се за малкото ви чудо и пак да ти пожелая лека бременност:)

Благодаря на всички ви:)
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #73 -: Април 17, 2009, 21:25:13 pm »
milenaeneva , честито ти сърчице !  :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #74 -: Април 17, 2009, 23:16:07 pm »
Миленка,честито!Браво,браво!Много,много ме зарадва!  :D
Пети,страхотен резултат!Наистина е шестица от тотото!Дано ти е на късмет!
  :D
*
« Отговор #75 -: Април 17, 2009, 23:20:09 pm »
Лисе,страхотни яйчица!Да видиш само какви лисичета ще станат от тях!
Миленче,леко бременеене!
« Отговор #76 -: Април 17, 2009, 23:28:34 pm »
Много хубави новини днес.
Милена, честито сърчице  :heartbeat:
Чакаме да видим панделки ли ще взимаме или колички  :D

Лисице, писах на ендо друго място, да не се хабя и тук  :lol: :lol: :lol:
Няма к'во да пиша освен, че си чакам новините за лисичи сърчица  :hug2: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #77 -: Април 17, 2009, 23:33:29 pm »
Лиско, супер! :balk_46: Да не те напуска късмета и от тук нататък, и все с такива чудесни новини да ни радваш. А пък аз те следвам неотлъчно, да знайш  :D.
Въпросче: Двете ампули прегнил поотделно ли трябва да се бият или могат да се смесят само в единия разтвор и да се бие наведнъж, че утре вечер трябва да си ги бия? :ask:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #78 -: Април 17, 2009, 23:36:35 pm »
:)Ако нещо ми беше направила щчх да ти кажа да си ги биеш поотделно ама айде от мен да мине:)))))))
Силвичка, смесваш ги в една и си ги или ти ги бият.
:)
« Отговор #79 -: Април 18, 2009, 00:41:58 am »
Ама с единия разтворител само ли, или и двата трябва да използвам ?Много съм досадна , нали?  :BangHead: