0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #520 -: Юни 19, 2009, 06:30:27 am »
здравейте сладури,може и ве4е да не ме помните но ви желая много радост и касмет и само положителни тест4ета!аз ве4е съм софия в 31г.с реших да си раждам бебетата  вмаи4ин дом  при доктор Дяволов надявам се да остискам още малко за да са ми по дебели бебоците сега са на по 1500-1550-1600кг ! стискаите ми палци целувки и се пазете! :blowingdust:
:)
*
« Отговор #521 -: Юни 19, 2009, 10:16:17 am »
Успешен финал, Нефертити и дано скоро гушкаш и се радваш на своите мишлета, а те засега да си постоят още малко в мама!  :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #522 -: Юни 19, 2009, 10:16:56 am »
nefertiti777, стискаме палци за големи бебчета и непременно да пишеш !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #523 -: Юни 19, 2009, 11:13:16 am »
nefertiti777, успех мила, всичко ще е наред!
Ще дойда да те видя непременно, прегръдки и се пази!

Старлет, прекасна новина,  лека бременност до края!
Още малко, то не останало :D
« Последна редакция: Юни 19, 2009, 11:21:47 am от Nadyn »
*
« Отговор #524 -: Юни 19, 2009, 11:14:00 am »
Старлетче, мила много се радвам за теб  :bighug: Ама как си устискала толкова време да не се издадеш, аз не издържах и дни преди теста си разгласих  :wink: Ама ние с теб май по едно и също време си бременеем,ти в София ли ще раждаш? Пожелавам оставащият период от бремеността да е лек, хормонките да не ти играят лоши шеги  :wink: и не на последно място едно здраво и красиво бебенце.

Нефертити777 с теб сме и чакаме прекрасните новини  :bighug: тъй като нямаш линийка сега в коя седмица си?

Успешна и спокойна бременност на всички с положителни резултати!

Кураж, вяра и успех на всички момичета, които ще се доверят на невероятния екип на АГ Варна  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #525 -: Юни 19, 2009, 12:01:03 pm »
 Ей Нефертити разбира се че те помня макар че от дълго време не си писала (падаше си по чистенето в началото на бременноста стига да не бъркам нещо и ти се карах мъничко заради това  :lol:) Успех мила и леко и бързо да мине всичко. Още малко остана постискай.
 Денди да горе долу бяхме по едно и също време аз може би малко преди теб. И аз съм като Нефертити в 31 седмица. За раждането още не съм решила къде точно ще раждам дали във Варна или в родният ми град, знам само че за сега няма де е в София иначе ЖК посещавам при нас в града и веднъж месечно се срещаме с д-р Александров за преглед. Много ми се иска да раждам във Варна, но ми е доста далече и това ме притеснява. Ще видим накрая какво ще излезне имам още малко време.Успех и на теб и леко раждане и възстановяване ти желая.
 Гардже и трите ми снимки си бяха наред, тоест не показваха нередности никакви, изследванията ми всичките бяха също наред и това че имах оперативна намеса преди това два пъти наведе до извода за тази диагноза, която както казах и се потвърди донякъде от лапарото. Е казвам донякъде защото все пак доктора очакваше че ще е съсипан изцяло, но се оказа частично и затова даде надежда за естествено забременяване.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #526 -: Юни 20, 2009, 12:07:03 pm »
Здравете момичета, аз от доста време не съм писала, но сега се завръщам отново :D.
Чета ви постоянно и много ми е хубаво като гледам добрите новини и новите положителни тестове.Вчера бях при моя док. д-р Ковачев и се разбрахме да започваме пак есента.Искам обаче да споделя нещо с вас и ако някоя от вас е била в подобно пологжение да ми даде съвет как да постъпя.
Направих си имунологични и генетични изследвания НК клетките ми са 28%, знаете това е доста, имам и генетична предразположеност към тромбофилия.
Знаете отношението на лекарите в АГ-то към тези както ги нарекоха "екзотични" изследвания.Искам да ми се направят вливания, защото естествено тярся решение на моя проблев във всички и искам да пробвам всичко, което може да е било пречка за моя неуспех.
Въпроса ми е правили ли са на някоя от вас вливания на имуноверин или интралипид в АГ и как се стигна до това?
Късмет на всички!!!
*
« Отговор #527 -: Юни 20, 2009, 12:54:11 pm »
Tais, говори с доки и Анито да ти ги направи. Но трябва да си купиш имуновенина предварително и да си уточнила колко инфузии и по колко с имунолога си.
Успех!
« Последна редакция: Юни 20, 2009, 13:00:48 pm от cygnus »
« Отговор #528 -: Юни 20, 2009, 16:24:59 pm »
Здравейте и от мен.Аз от доста време следя вашата тема а ето че сега идва и моят ред да се включа.През октомври започвам стимулация по къс протокол а до тогава ще вземам Regulon.Искам да ви питам за иследванията които са задължителни преди процедурата кога се правят дали след края на противозачатъчните или може и преди това че да са готови.Ани ми обясни но аз пак не съм разбрала точно.Поздравявам всички ви и ви желая хубав ден.
*
« Отговор #529 -: Юни 20, 2009, 20:35:04 pm »
нефертити,то не останало много до стещата с малките човечета!
лека раждане и ще чакаме добри новини!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #530 -: Юни 20, 2009, 23:36:47 pm »
Надя, добре е да пуснеш изследванията 2-3 дни преди да ти свършат противозачатъчните. Повечето стават за 1 ден, изключение правят хламидиите и микробиологията, доколкото си спомням, те отнемат около 3 дни. Също и кръвната група, ако не си я изследвала. Половите хормони е ясно, че са на 3-ти ден от МЦ. Така че тях трябва да ги пуснеш месеца преди процедурата. А ако имаш по-стари, но не повече от 6 месеца, можеш да приложиш тях. Това ми го каза Ани. Аз ги подготвях края на май месец, така че инфото е прясно :lol: Но се наложи да отложим, така че някои пак ще ги правя есента :lol:

П.П. По принцип, изследванията е добре да се направят в тяхната лаборатория или в такава, с която имат договор, понеже такива са изискванията. Но това често е свързано с доста разходи, ако не си от града. Така че, няма проблем там да пуснеш само тези, които стават за 1 ден, когато отиваш за започване на стимулацията, а другите - където ти е удобно.
« Последна редакция: Юни 20, 2009, 23:45:11 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #531 -: Юни 21, 2009, 03:37:58 am »
sixsens благодаря ти за отговора сега май ми стана ясно.Ако има нещо друго ще питам пак.Аз не съм от Варна но ще гледам да ги правя там то така или иначе пари ще се дават но поне да знам че е сигурно.Успех за есента и на двете ни.И пак благодаря.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #532 -: Юни 21, 2009, 16:30:41 pm »
sixsens благодаря ти за отговора сега май ми стана ясно.Ако има нещо друго ще питам пак.Аз не съм от Варна но ще гледам да ги правя там то така или иначе пари ще се дават но поне да знам че е сигурно.Успех за есента и на двете ни.И пак благодаря.
Благодаря! Може да се засечем там :D
Не се притеснявай да питаш, насреща съм :) Аз също не съм от Варна и изследванията си ги направих в Бургас, док каза, че няма проблем. Струваха ми около 200 лв за двамата, без да броя цветна снимка, защото аз имам 2 лапароскопии.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #533 -: Юни 21, 2009, 20:41:18 pm »
Запазвам си правото за въпросчета че то от толкова четене последно време тотално се обърках.Аз съм от Разград но предпочитам иследванията да ги направя във Варна че много им нямам доверие на нашите.
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #534 -: Юни 26, 2009, 14:45:34 pm »
Tais аз също съм със завишени НК клетки и антифолипидни антитела и много добре разбирам притесненията ти. Моят лекар също е д-р Ковачев и съм безкрайно доволна от всичко, което той и д-р Александров направиха за мен - бременна съм в 31 г.с., но вярвай страховете ми все още не са свършили!
Много време се влачих с изследванията си и си говорих и с двамата за вливанията - не правихме, слагах си само фраксипарин и все още пия аспирин протект. Накрая реших да им се доверя и това е. Не знам при теб имало ли е предишни  неуспешни бремености, ако е имало такива доки със сигурност ще отчете факта и ще ти предложи най-доброто. Повярвай му и бъди спокойна! Желая ти хубаво лято и после успешна процедура!
*
« Отговор #535 -: Юни 26, 2009, 20:23:08 pm »
Tais аз също съм със завишени НК клетки и антифолипидни антитела и много добре разбирам притесненията ти. Моят лекар също е д-р Ковачев и съм безкрайно доволна от всичко, което той и д-р Александров направиха за мен - бременна съм в 31 г.с., но вярвай страховете ми все още не са свършили!
Много време се влачих с изследванията си и си говорих и с двамата за вливанията - не правихме, слагах си само фраксипарин и все още пия аспирин протект. Накрая реших да им се доверя и това е. Не знам при теб имало ли е предишни  неуспешни бремености, ако е имало такива доки със сигурност ще отчете факта и ще ти предложи най-доброто. Повярвай му и бъди спокойна! Желая ти хубаво лято и после успешна процедура!
Миличка  :)първо да ти пожелая една много хубава и лека бременност.Не мисли за нищо негативно и се наслаждавай на тези хубави летни дни.
Аз има същия проблем твоите НК клетки колко бяха завишени?
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #536 -: Юни 27, 2009, 01:25:16 am »
Буба моите бяха 19% или нещо такова,сега не ми се търсят изследванията.
Дано завършим всичко благополучно! Това желая на всички вече бременни от тази тема, а на влизащите в роцедури от септември - само тестове с по две черти!
*
« Отговор #537 -: Юни 27, 2009, 19:39:08 pm »
Благодаря за пожеланията и информацията Аудифен на есен ще му мисля сега се старая да си поизчистя главата от тежки мисли и да се порадвам на лятото!
Това, което ме питаш - не досега не съм имала бременности или поне не съм разбрала, явно с тези НК клетки 28% нищо не иска да се захване, ако въобще са били толкова високи и преди години, доколкото разбирам те варират.Мисля все пак да помоля д-р Ковачев да ми направи вливания, но все още чакам от д-р Конова отговор с точните дози и пр.
Желая ти лека бременност и едно хубаво и здраво бебче!
« Отговор #538 -: Юли 02, 2009, 01:01:34 am »
Момичета искам да ви питам знаете ли дали д-р Александров и д-р Ковачев гледат сериозно и взимат под внимание резултатите от имунологичните изследвания. Аз също си ги самоназначих след един неуспешен инвитро опит и сега си чакам резултатите и препоръки от доц.Конова, но въпросът ми е ако има някакъв проблем те изобщо взимат ли го под внимание и не се ли дразнят, че на своя глава си правим изследвания, в други клиники без те да са ни искали такива?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #539 -: Юли 02, 2009, 02:26:23 am »
Момичета искам да ви питам знаете ли дали д-р Александров и д-р Ковачев гледат сериозно и взимат под внимание резултатите от имунологичните изследвания. Аз също си ги самоназначих след един неуспешен инвитро опит и сега си чакам резултатите и препоръки от доц.Конова, но въпросът ми е ако има някакъв проблем те изобщо взимат ли го под внимание и не се ли дразнят, че на своя глава си правим изследвания, в други клиники без те да са ни искали такива?

Не ги вземат на сериозно и поне моето мнение от разговорите ми с д-р Александров е, че за него това са хвърлени на вятъра пари. Сега...подчертавам, така си мисля аз, и съшо мисля, че ако има наистина сериозен имунологичен или генетичен проблем, няма как да не го вземат под внимание.
Имало е случаи когато и на мен ми е казвал с по-остър тон да спра да се чудя какво да си самоназнача:) Но за съшото на другия ден се е шегувал.
Сега вече не са толкова натоварени и спокойно можете да обсъдите резултатите от изследванията.

Успех и дано всичко е наред:)