0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #500 -: Юни 16, 2009, 11:32:53 am »
Е, престраши се най-после да го изплюеш камъчето, че и аз се уморих да стискам да не се изтърва някъде.
Честито официално вече :)
*
« Отговор #501 -: Юни 16, 2009, 11:46:17 am »
Честито Старлетче!Лека и безпроблемна бременност!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #502 -: Юни 16, 2009, 11:50:01 am »
Старлет - честито и тук :) Желая ти радостта ти да става все по-голяма и когато скоро я гушнеш да ескалира още повече ! Много спокойна бременност, хубави мигове, усмивки и само поводи за радост за теб и всички около теб !

П.П: Би ли споделила какъв се оказа - неоткриваемия проблем при вас? Извинявай, ако си го писала някъде, а съм пропуснала...
« Последна редакция: Юни 16, 2009, 11:51:55 am от garga »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #503 -: Юни 16, 2009, 12:15:47 pm »
Накратко вторият опит е успешен ще си имаме момченце благодарение на Д-р Александров и целият екип на АГ Варна.
Ееее, най-накрая да ти честитя вече официално, няма смъсъл да ти казвам колко много се радвам, защото предполагам че знаеш.  :D
 Лека до края и скоро да гушкаш малкия си юнак!  :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #504 -: Юни 16, 2009, 12:21:56 pm »
Честити сини гащи,Старлет!Лека и безпроблемна до края! :flower:

Честита бременност и на останалите успели ! :goodluck:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #505 -: Юни 16, 2009, 12:28:29 pm »
Честито Старлет! Спокойна бременност и здраво бебче!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #506 -: Юни 16, 2009, 12:45:03 pm »
Честито Старлет! Много се радвам да чуя такава новина! Пожелавам ти всичко да е наред до края и да изживееш най-хубавия миг за една майка, да прегърне и целуне жива и здрава чаканата си рожба! Успех и прегръдки! :D
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #507 -: Юни 16, 2009, 14:12:47 pm »
СКАРЛЕТЧЕ , ЧЕСТИТО !Много се радвам , лека и безпроблемна бременност ти желая !
Ама този тази наш доктор беее , ей и екипът му - нямам думи да им благодаря !
Да са живи и здрави , и да продължават да даряват щастие 
:bighug: :grouphug2:
« Последна редакция: Юни 16, 2009, 14:15:12 pm от klem4e »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #508 -: Юни 16, 2009, 15:00:54 pm »
 :balk_47:Старлет, честито:)
Пожелавам ти спокойна бременност до края и още много красиви мигове:)
*
« Отговор #509 -: Юни 16, 2009, 15:01:45 pm »
Честито Старлет! Новината е страхотна. Пожелавам ти безпроблемна бременост.

« Отговор #510 -: Юни 16, 2009, 18:32:59 pm »
Здравейте момичета.Надявам се да ме приемете във тази темичка на сбъднати мечти, защото вярвам че тази тема винаги ще се пълни с момичета споделящи благодарността си от екипа на д-р Александров.За мен е още рано да коментирам инвитро процедурата тъй като сега ми предстои лапаро за отстраняване на тръбата  :? но ще ми е от полза да следя вашите стъпки към успеха.А и се надявам септември и аз да се включа в процедура  :D
Старлет честито  :) лека и незабравима бременност ти желая
На всички успели момичета желая лека и безпроблемна бременност,а на тези които очакват тепърва своето чудо- успех момичета   :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #511 -: Юни 16, 2009, 19:07:35 pm »
Starlet ЧЕСТИТО, пожелавам ти най-прекрсните мигове от тук нататък.

благодаря Ви д-р Александров
*
« Отговор #512 -: Юни 16, 2009, 19:41:35 pm »
Starlet ,Честито и от мен.Много любов и радост.
*
« Отговор #513 -: Юни 16, 2009, 20:18:41 pm »
Накратко вторият опит е успешен ще си имаме момченце благодарение на Д-р Александров и целият екип на АГ Варна. Целувки и прегръдки на всички и много успехи. Незнам как с думи да изразя това което чувствам вече толкова месеци още от началото ми идваше да крещя от радост, и този импулс не изчезва с времето, а става все по силен.  :balk_21:
Ех, ти, сладурке - честито ти юначе! Ама как си се спотайвала досега  :wink: Прегръщам те, желая ти лека и безпроблемна бременност до края и .....крещи, миличка, крещи, такава радост трябва да се знае!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #514 -: Юни 16, 2009, 21:05:01 pm »
Честито и от мен миличка здраво бебче на финала ти желая   :D :D :D
*
« Отговор #515 -: Юни 17, 2009, 14:36:01 pm »
Starlet,
Честито!!!!
Хубава,щастлива и безпроблемна бременност!

:bori_003:     :bori_002:      :bori_006: 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #516 -: Юни 17, 2009, 16:57:15 pm »
Старлет,страхотна новина  :cheerleader: ЧЕСТИТО!!!!!!До срещата с малкия юнак- само спокойствие и красиви мигове ти желая  :D
« Отговор #517 -: Юни 17, 2009, 17:18:06 pm »
Starlet честита ти прекрасна новина  :cheerleader: :cheerleader: Пожелавам ти най-леките и щастливи месеци до края на бременността, а накрая едно живо и здраво малко сладко момченце  :bori_004: yahoo_17 yahoo_17 Викай, крещи, нека целият свят разбере за твоето щастие, защото по-голямо от него няма  :sunshine: :sunshine:
Момичета аз ви чета редовно и да знаете, че стискам палци на всяка една от вас скоро да изживее своя вълшебен миг и да напише с големи букви същата прекрасна новина  yahoo_17 yahoo_17 А на вече успелите момичета пожелавам само прекрасни мигове оттук нататък и големи усмивки  :sunshine: :sunshine:
Да са живи и здрави д-р Александров и екипът на АГ Варна, които дават вяра, кураж,щастие  и сбъдват мечтите на толкова много хора  :balk_47: :balk_47:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #518 -: Юни 18, 2009, 11:44:46 am »
:bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: Момичета немога да ви опиша как сладко ме разплакахте от радост и колко много се радвам на прекрасните и добри думи. Пожелавам това щастие на всички, всички, всички смели и неуспели момичета. Не споделих по-рано (това за да се оправдая) защото имах тежки първи месеци и проблеми около бременността и колкото и да не съм суеверна в такива тежки моменти на незнание човек се побърква явно  :oops:. Вече съм почти в осми месец и за сега всичко е наред. Дано така си остане и до края.
 Джи много ми костваше да си мълча и да се спотайвам наистина  :)
 Сигнусче, Пета благодаря ви сладурки, че ме изтърпяхте с безумното ми искане за строга тайна  :oops: :)
 Гардже при нас проблема най-вероятно е частично увреден по време на операцията от извънматочна бременност фимбриален апарат, макар че след това има 2 спонтанни забременявания в рамките на 4 години и макар, че по време на лапарото се оказа че не е напълно унищожен а само увреден. А другият вариант е просто невъзможност за бременност тъй като пак по време на лапарото се видя че всичко в корема ми беше оплетено на възел и срастнало (матка черва бяха оплетени на топка) така или иначе ние решихме да не чакаме още години за да се мъчим естествено и пристъпихме към второто инвитро. Защото след първото аз най-накрая се реших да направя прословутото лапаро при д-р Александров невероятен е още вечерта бях на крак и можех да правя каквото си искам. След лапарото доктора даде много голям шанс за естествено забременяване, но есента ние бяхме отново на линия за втори опит, който вече беше успешен. И при първият имаше положителен тест но бременноста не прогресира. Та така там някъде е нашият проблем, защото всичко друго което за толкова години сме изследвали си е наред, хормони, имунологични, генетични, мъжки фактор, 3 цветни снимки показващи проходимост на тръбата и т.н. абе почти всичко за което може човек да се сети. Само д-р Александров след като му разказах всичко на две на три и като погледна снимките директно отсече че най-вероятно проблема е увреден фимбриален апарат. Направо ми висна ченето, много бързо и правилно му сече мисълта на този невероятен човек. Посъветва ни да пристъпим към лапаро, аз нали съм си вироголава отказах от страх (имам много болезнен опит с хирургичните намеси) доктора малко ми се разсърди, че му нямам достатъчно доверие (ама съвсем мъничко ми се разсърди) и след неуспеха на първият опит вече ме понатисна за лапарото. Оказа се прав както винаги нямах проблеми, бързо възстановяване и диагнозата се потвърди, както и шанса за естествено забременяване се увеличи (макар да не изчакахме да проверим със сигурност). Е да не прекалявам с дължината на постинга че съм си словоохотлива по принцип  :oops: :)
 elina0102 Добре дошла желая ти скоро да ме последваш, повярвай така ще е. С радост ще помагам с каквото мога. Успех и на теб и на всички!!!  :balk_21: :balk_21:
« Последна редакция: Юни 18, 2009, 11:51:55 am от Starlet »
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #519 -: Юни 18, 2009, 14:53:17 pm »
Старлет-че, интересно ми е да разбера - по направените ЦС ли се предположи за увреден фимбриален апарат ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.