0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #40 -: Април 13, 2009, 12:28:11 pm »
Деси, не се притеснявай не пречи че спираш декапептила.Аз по същият начин го спрях
защото Е2 ми беше високо, на другият месец го започнах отново.

dess_dess от доста време няма Прегнил на Българсият пазар,някой писа че го има в Турция.При мойта процедура си бих 5000 прегнил и 6500 оветрил ,при мен се налагаше по-висока доза.Оветрила се намира по-лесно.

Усех на всички момичета
« Отговор #41 -: Април 13, 2009, 16:09:54 pm »
благодаря момичета, поне за това се успокоих и успех на всички
« Отговор #42 -: Април 13, 2009, 16:29:30 pm »
Здравейте момичета :))
Аз, си продължавам с регулончето, купих си всички лекарства от списъка, който Ани ми даде, но никъде не мога да намеря единствено, този Прегнил 5000Е, дори и на Брегалница го няма?
Помагайте откъде да го намеря, ако някой има в повече или знае откъде моля, нека да ми пише, тук или на лични ... моля Ви помагайте да го намеря, че нямам много време, в противен случай, ще трябва да купя овитрела, който също незнам, дали се намира, пък и  е доста по-скъп.
дес-дес, явно не си обърнала внимание на моето съобщение, постнах ти линк на онлайн магазин за лекарства където има прегнил  http://www.ivfmeds.com/, имат и телефони а можеш да се информираш и по е-мейл, трябва просто да им пуснеш рецепта по факса, плащаш с карта и след няколко дена прегнила ти пристига. сайта е на английски ако не можеш да се оправиш мога да помогна и дори аз да се свържа с тях. Успех мила, стискам палци на всички!
« Отговор #43 -: Април 13, 2009, 16:51:26 pm »
Привет! Имам си 4 фоликулчета от ляво и 5 от дясно и си продължавам със същата доза. В четвъртък пак ще ги гледаме. :D. Ако всичко е на ред пункцията ми ще е в неделя, на Великден, да видим какви борци ще измътя  :lol:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #44 -: Април 13, 2009, 19:46:08 pm »
И аз да си минапо реда днес направихме всички необходими изследвания за мен и съпруга и почнах да си впръсквам синарела .На 21.04 ще ходя на преглед на естрадиола и евентуално ако дай боже всичко е наред да започна гонала.Успех на всички.И между другото днес се запознах с Лиско много слънчево и приятно момиче и се видях с Миленка една от нашите бременелки.А Силви днес не я видях ама то ние рано бяхме там и после слязохме долу в кафето с Лиско и Миленка.
« Отговор #45 -: Април 13, 2009, 22:55:42 pm »
Здравейте и от мен момичета ,да дам отчет и аз.Днес започнах с пурегон 300Е на ден ,ще съм по къс протокол-10дни .Дано тоя път ми е за последно.

daninaa аз бях там към 9,30 и може би за това не те видях.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #46 -: Април 13, 2009, 23:20:45 pm »
:):):)Кики, но аз може би те видях:)ама не съм сигурна:)

А за Дани и за Миленка ...втората избяга и отказа на доктора да я прегледа преди петъка:):):)А Дани го стъписа на вратата на асансьора:)))))И той по едно време започна да се чуди за какво е учил:)))))))))))))
А и беше в прекрасно настроение:)
Убедена съм, че днешния ни прекрасен ден и смях беше за добро:):):)

Пожелавам успех на всички ви:)
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #47 -: Април 13, 2009, 23:23:57 pm »
Лиско Миленка ме шашна преди това че осем дни много нисък щял да ми стане естрадиола и аз побързах да питам.Да питам аз че не се знае знае ли се. :D
« Отговор #48 -: Април 14, 2009, 00:41:04 am »
Иииииииии, яд ме е че съм изпуснала купона днес :wink:, бях там към 12.30, но явно сте си тръгнали по-рано.Наистина док беше в страхотно настроение. В четвъртък съм на преглед в 10 часа, някоя ако е също тогава, да свирка  :D.
Момичета, имам си 9 фоликула, от тук нататък може ли да се увеличава броя им или вече само ще си растат, щото 9 бр. ми се струват малко, а :ask: Док каза ще всичко е наред, ама сякаш не ми звучеше много убедителен  :?.
Кики, успешна и последна процедура ти желая  :crossfingers:
*
« Отговор #49 -: Април 14, 2009, 01:14:59 am »
Аз засега се отписвам от посещенията си в АГ-то /само на 22.04. ще отида за влагалищен секрет и прогестерон/, но ще продължавам да ви чета и да ви стискам палци  :) Успешни процедури, момичета  :bighug:
« Отговор #50 -: Април 15, 2009, 16:43:18 pm »
Ехо........ момичета къде сте?Защо ви няма 2ри ден? Silvi4ka как ще са малко 9 фоликулчета бе ,мила?Бройката е добре ,по важно е да са качествени .

Аз да ви питам нещо-мога ли да намеря прегнил 5000Е 2ампули,някъде във Варна?!
Че ще ми трябва за другата седмица (тоя път ще съм с прегнил).
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #51 -: Април 15, 2009, 18:06:50 pm »
Аз, си го купих вчера от аптеката на Брегалница. Паролата е, че си при д-р Александров в АГ Варна.
Телефонът на аптеката е 634 863, можеш да позвъниш първо по телефона и да си запазиш, ако ги имат, все още в наличност. Цената е 18.00 лева на ампула, те са всъщност две, но едното е сух разтвор.
късмет

*
« Отговор #52 -: Април 15, 2009, 18:36:48 pm »
  :balk_40: :bfp1: preggo Успех ви желая мацки,а и незабравяите 4е по Великден се мътят наи хубавите яи4ица!
:)
« Отговор #53 -: Април 16, 2009, 15:15:16 pm »
Здравейте, мацки! Къде се покрихте всички  :). Ами аз днес бях на преглед , всичко е наред и пункцийката ми е в понеделник. Хайде, някоя няма ли да снася с мен, за кураж, щото си умирам от страх  osi_12 osi_14 osi_15. Знам , че няма нищо страшно, ама като всяко нещо което е за първи път..., просто изтръпвам при мисълта за упойка.
*
« Отговор #54 -: Април 16, 2009, 15:24:25 pm »
... просто изтръпвам при мисълта за упойка.

Докато се усетиш и ще заспиш блажено :wink:
Успех Силвичка! :crossfingers: :balk_40:
« Отговор #55 -: Април 16, 2009, 15:26:59 pm »
Силвичка няма нищо страшно от упойката.И аз така се бях стреснала заради пункцията ,но всичко мина супер леко!Приспаха ме за секунда и после чак в стаята ме събудиха!Даже бях умряла от глад и веднага си хапнах! :lol:
Пожелавам ти да снесеш най-хубавите яйцица,то няма как други на Великден!  :balk_35: :balk_35:

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #56 -: Април 16, 2009, 19:47:22 pm »
Успех Силви всичко ще наред пожелавам ти отлични резулати и всичко да мине леко и безпроблемно.Стискам ти палци не се притеснявай!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #57 -: Април 16, 2009, 19:50:04 pm »
Хайде да се включа вече и аз в тази темичка!След 2 цикъла започвам процедура при д-р Александров.За сега само ще следя, а после вече и ще пиша!На всички пожелавам късмет и дано е за последно preggo
Момичета, вярвам, че ще огрее слънцето и за нас и скоро ще се радваме на бебоците си!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #58 -: Април 16, 2009, 23:44:38 pm »
Успех, Силвичка !
Упойката е най-хубавото нещо от цялата работа.  :lol:
Удряш един здрав сън и като се събудиш всичко е свършило  :D
Нормално е да си притеснена, стискам палци всичко да мине бързо и леко  :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #59 -: Април 16, 2009, 23:50:58 pm »
Аз откога чакам този момент...да поспя малко на спокойствие:))))))
Най-накрая дойде и моят ден:)
Вени, музика да си искам ли не разбрах? :P

Силвичка, успех и ако в понеделник ми е трансфера ще мина да ти дам кураж на живо:)))))))))))