0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #340 -: Май 18, 2009, 19:04:43 pm »
Жени, последен и успешен опит ти желая  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Шани, днес докато чаках във фоайето на 7-мия етаж видях едно момиче с мъжа си да се качва в асансьора с едни торби и си викам сигурно е била на пункция, беше към 13.30 часа, може би си била ти :D, хайде чакаме добрите новини  :D
А ето и новините от мен - имаме си 1 бебче с туптящо сърчице  :heartbeat: . Само който го е изживял знае как се чувствам, неописуемо е с думи... Пожелавам го на всяка една от вас, която е тръгнала по този нелесен, но така вълнуващ път - да стане мама  :D.
Щях да питам док какво е станало с другите 2 ембриончета, по какъв начин съм ги изхвърлила , като не съм имала кървене досега  :ask:, ама направо загубих ума и дума. Продължавам с естрофема и утрогестана , ама за аспирина забравих също да питам  :balk_149:. Да го продължавам ли и него ?
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #341 -: Май 18, 2009, 19:36:48 pm »
Браво Силви прекрасна новина честито бебче с  тупкащо сърчице.Сега задачата му е да расте и да е живо и здраво .Поздравления!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #342 -: Май 18, 2009, 19:48:50 pm »
Силвичка, честито сърчице, чувството е неописуемо наистина - наслаждавай му се  :)
Аспирина си го пий докато ти е изписан, особено щом нямаш кървене, няма причина да го спираш по-рано.
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #343 -: Май 18, 2009, 20:37:10 pm »
Силве, честито тупкащо сърчице
Жени
« Последна редакция: Май 18, 2009, 20:49:19 pm от Black_rose »
*
« Отговор #344 -: Май 18, 2009, 23:05:04 pm »
Силве, честито ти туптящо сърчице! Стискам палци до края всичко с него да е безпроблемно!
Жени, аз вероятно ще бъда и с номер след твоя, тъй като все не намирам време да отида да си подам документите, но за сега по-важното от всичко е това, че продължаваме... по един или друг начин.
А когато му дойде времето много силно ще ти стискам палци за успешен финал! Прегръщам те!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #345 -: Май 18, 2009, 23:17:02 pm »
Силве, страхотно:)
Пожелавам ти оттук нататък всичко да е много спокойно и само с усмивка на лицето:)

Душе, да дойда да ти помогна :wink:
Ей, откога съм ги застискала тези пръсти, чак се изкривиха ама няма отказване:)
*
« Отговор #346 -: Май 18, 2009, 23:25:00 pm »
Силве,честито тупкащо сърчице!Лека и безпроблемна бременост и здраво бебче на финала!
Жени,късмет и много стиснати палци!
*
« Отговор #347 -: Май 19, 2009, 01:13:11 am »
Честито ти сърчице, Силве! Лека и безпроблемна и всичко най-хубаво!

Дийпче, къде си мила? Дано скоро да ни се похвалиш!

Успех на всички останали!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #348 -: Май 19, 2009, 01:21:25 am »
Силве, честито  :heartbeat: , а на финала едно прекрасно здраво и красиво  :babyflips:

Жени, Душе, да знаете как се радвам, че продължавате!Този път ще стане, ще видите!
 :bighug: ви и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

П.П.Момичета, на 25.05. ще ходя до Румъния.Ако някоя от вас има нужда от някое лекарство, да ми пише на лични!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #349 -: Май 19, 2009, 01:37:31 am »

А ето и новините от мен - имаме си 1 бебче с туптящо сърчице 

Поздравления! :D

*
« Отговор #350 -: Май 19, 2009, 10:56:31 am »
Силве, честито и много се радвам за теб. Пожелавам ти девет месеца да се насладиш на това щастие и за Коледа едно хубаво бебче. Много спокойствие!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #351 -: Май 19, 2009, 12:31:06 pm »
Честито МОМИЧЕТА  :D. Желая ви най-сладките и безпроблемни 9 месеца :balk_21: и сладки бебчета на финал (те всички бебчета са сладки :D)

На всички момичета в процедура да последват скоро с резултати успелите!!!  :balk_21:

А на всички които очакват своето щастие от следващият път просто ще кажа не се съмнявайте, горе главата следващият път на есен ще е вашият  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #352 -: Май 19, 2009, 13:37:26 pm »
Силви, браво на теб! Това, което си видяла е било наистина неописуемо. Вчера се представих отлично. Бройката е 18 яйцеклетки. Най-вероятно наистина съм била аз, защото към 13 и 30 си тръгнахме с мъжа ми. Сега започва чакането до трансфера и после живот и здраве още 15 дни.
« Отговор #353 -: Май 19, 2009, 14:10:03 pm »
Благодаря ви , момичета :grouphug2: :balk_104:
Шани, страхотна бройка , стискам палци да се оплодят всичките и всичко да е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #354 -: Май 19, 2009, 22:59:25 pm »
Браво Шани бройката е хубава и най вероятно трансфера ще е на пети ден защото има повече ембриони успех и всичките на 100% да се оплодят!
*
« Отговор #355 -: Май 20, 2009, 10:59:59 am »
Честито, Силви :D само хубави мигове от тук нататък. Лека бременност и здраво бебче на финала :D
Шани, браво за яйчицата. Още малко и си ги прибирай на топло :D
daninaa, чакаме хубави вести от теб, от Дживотинче също :wink:

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #356 -: Май 20, 2009, 12:12:06 pm »
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала във форума.Първо да честитя на момичетата, видели положителен тест и тупкащи сърчица.А на останалите желая сили, вяра и сбъдване на мечтата възможно най-скоро.Аз съм с тубарен стерилитет- един неуспешен опит ин витро, който приключи на 14.02 с ЧХГ 4.08 при референтни 0-5.След почивката, която съм си дала ще се захващаме с втория опит. Искам да ви попитам, как мога да кандидатствам по фонда.За целта ми трябва епикриза от одобрена от фонда клиника. Имам час за преглед , но е за догодина.Това значи, че тази година не мога да си подам документите :(.Правилно разсъждавам, нали?

*
« Отговор #357 -: Май 20, 2009, 12:15:29 pm »
Честито Силвичка  лека и безпроблемна бременност. Много се радвам и моето сърце подскача като видя такава хубава новина. Прегръдки :D
*
« Отговор #358 -: Май 20, 2009, 12:30:57 pm »
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала във форума.Първо да честитя на момичетата, видели положителен тест и тупкащи сърчица.А на останалите желая сили, вяра и сбъдване на мечтата възможно най-скоро.Аз съм с тубарен стерилитет- един неуспешен опит ин витро, който приключи на 14.02 с ЧХГ 4.08 при референтни 0-5.След почивката, която съм си дала ще се захващаме с втория опит. Искам да ви попитам, как мога да кандидатствам по фонда.За целта ми трябва епикриза от одобрена от фонда клиника. Имам час за преглед , но е за догодина.Това значи, че тази година не мога да си подам документите :(.Правилно разсъждавам, нали?

Права си миличка от клиниката където си решила да правиш 2 ри опит трябва да ти подготвят епикризата така ,че ако си решила да кандидатстваш ще трябва да изчакаш .Точно за това аз ги подадох от друга клиника и сега чакам отговор . Междувременно сега започвам 3ти опит в клиниката която искам да направя ивитрото и ще си плащам.Надявам се 3тия ми опит да е успешен и да не се наложи да използвам фонда.Каквото и решение да вземеш успех.Поздрави
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #359 -: Май 20, 2009, 13:11:13 pm »
BUBA12, благодаря за отговора.Май и ние натам се ориентираме.Ще стартираме втория опит есента, ако разбира се док.Александров каже,че съм готова за това.Ще си плащаме и ние. Надявам се опита да е успешен и да не стигаме до фонда. В съседната тема имаше отзиви, че най-вероятно и АГ Варна ще работят по фонда.Дано да е така и да го приемат до есента.Успех ти желая.Дано да е последния ти опит.