0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #260 -: Май 08, 2009, 18:40:58 pm »
Ох Ники, съжалявам миличка  :balk_144:
Толкова много се надявах и за теб
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #261 -: Май 08, 2009, 20:23:00 pm »
Ники, незнам какво да ти кажа - бях сигурна че ще успееш ! На ликвидацията ще имаш най- прекрасният резултат - ще видиш ! Пишо кога ще бъде тя ! Горе главата и да не се отчайваш- забранявам ! :balk_77: :bighug:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #262 -: Май 08, 2009, 20:36:34 pm »
Ники съжелявам миличка за неуспеха аз вчера разбрах чак като си тръгнахте че си ти.Не се отчайвай напред и само напред скоро ще дойде и твоя момент нали виждаш все някога ще успеем !Проблема има решение така че ще го преодолееш.Изглеждаше силно и борбено момиче и дано си такова!Успех ти желая поправката ще е успешна заслужаваш го!
« Отговор #263 -: Май 08, 2009, 21:17:41 pm »
И аз искам да дам кураж и надежда на Ники. Знам Ники, че сега каквото и да ти казваме,си разстроена. Не съм преживявала отрицателния тест, но преживях аборт в края на четвъртия месец. И пак трябваше да почнем отначало. Може би теста беше по-добрия вариант.Просто не е бил този вашият момент. Смело напред - варианти има! Няма да се предаваш!!!!! Съжелявам но и аз ще очаквам да те видя отново в темата. С усмивка и оптимизъм!
*
« Отговор #264 -: Май 09, 2009, 00:30:14 am »
Днес по "Часът на мама" една док каза: " За неуспешно нвитро можем да говорим  след третият опит, с всеки следващ опит шанса за забременяване се увеличава!" Ники третият път може да е твоя  :wink: ще те мисля и дано успееш следващата процедура, когато и да я планирате.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #265 -: Май 09, 2009, 00:45:03 am »
Ники, много съжалявам за отрицателния резултат :( Няма да се опитвам да те успокоя, защото в момент като този всички думи са излишни и неуместни!Ще ти кажа само, че ще ти стискам палци следващия път да е твоя и ще те :bighug:
Знай, че ние ще бъдем тук и ще те подкрепяме!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #266 -: Май 09, 2009, 00:45:38 am »
Благодаря ви момичета :bighug:
Да си призная вчера сериозно се сринах. Плаках, виках, тръшках се. Като че ли света свърши за мен. Но благодарение на подкрепата на много скъпи за мен дами, май ще се съвзема newsm78 Много е важно след неуспех да поплачеш на правилното рамо. Безценно е. Е, надух им главата, ама ми олекна. Малко егоистично, нооооооо ми помогна  :wink:
Вашата подкрепа също ме вдига, защото само вие може да разберете как се чувствам.
Ще си почина лятото, пък на есен ще видим какви ще ги вършим. И парички трябва да съберем, и сили, абе няма да е лесно. Ноооооо никой не ми е обещавал да е лесно в тази борба. Загубена е битка, но все си мисля че ще спечелим войната.
Прегръщам ви силно и обещавам да не мрънкам повече, поне до есента  :bighug:

*
« Отговор #267 -: Май 09, 2009, 01:17:49 am »
Ники съжалявам :(
така се надявах да си в отбора на бременелките,
След моя неуспешен 2 опит плаках цяла нощ, заспах на разсънване, мислех, че е края, ноооо не беше, дойде и тоя светъл час, в който разбрах, че не това е края. Незнам дали въобще сега искаш да четеш такива неща, но ми се искаше да ти го напиша. :bighug:
*
« Отговор #268 -: Май 09, 2009, 13:10:35 pm »
Ники, мило, много съжалявам! Знам много добре как се чувстваш.
Но.........знам също, че ти си силно момиче и съвсем скоро ще вдигнеш гордо главица и септември ще е ТВОЯТ опит. Стискам палци за това!

Аз вече съм в отбора на трансферираните и започва дългото и мъчително чакане.
Успех на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #269 -: Май 09, 2009, 14:16:06 pm »
Аз вече съм в отбора на трансферираните и започва дългото и мъчително чакане.
Успех на всички!

Аааа, Джи, не е нито дълго, нито мъчително. Когато навън е така слънчево и приятелите ти са около теб, и когато знаеш и вярваш какво те чака дори няма да ти се прави тест на 22.05:)))))))) :wink: :wink: :P
Мила, пожелавам ти спокойни дни до теста а после безкраен повод за щастие и радост:)
« Последна редакция: Май 09, 2009, 14:17:51 pm от Lisko »
*
« Отговор #270 -: Май 09, 2009, 14:18:08 pm »
Дживотинче, стискам всичките си палци :D
Ако се чувстваш добре, използвай хубавото време за разходки и приятни мисли. Ей сега ще отлети времето до полежителния тест :D

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #271 -: Май 09, 2009, 14:21:01 pm »
Благодаря ви момичета :bighug:
Да си призная вчера сериозно се сринах. Плаках, виках, тръшках се. Като че ли света свърши за мен. Но благодарение на подкрепата на много скъпи за мен дами, май ще се съвзема newsm78 Много е важно след неуспех да поплачеш на правилното рамо. Безценно е. Е, надух им главата, ама ми олекна. Малко егоистично, нооооооо ми помогна  :wink:
Вашата подкрепа също ме вдига, защото само вие може да разберете как се чувствам.
Ще си почина лятото, пък на есен ще видим какви ще ги вършим. И парички трябва да съберем, и сили, абе няма да е лесно. Ноооооо никой не ми е обещавал да е лесно в тази борба. Загубена е битка, но все си мисля че ще спечелим войната.
Прегръщам ви силно и обещавам да не мрънкам повече, поне до есента  :bighug:

Аз се чудя що така ми беше станала голяма главата като се прибрах??? 8O
Ники, обичам те много и си ми много скъпа приятелко.
Това разочарование беше последно.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #272 -: Май 09, 2009, 14:31:24 pm »
 Момичета, незнам дали е уместно да си задам точно тук въпроса, но можете ли да ми кажете дали д-р Александров и екипа му работят и през лятото ? На мен ми предстоят още много изследвания - като за начало провалената ЦС поради липса на места в графика за 7 и 8 май се отлага сега за юни месец, а после искам да правим и фоликулометрии (имам такива на др. места, но според Александров не е сигурно, че са достоверни). Ако се установи липса с ОВУ - ще трябва да пия лекарства и пак да ме следят за спукване на фоликул ... Та да не се проточвам много с писанията, но мислите ли че всичко това ще остане за есента или ще мога да си действам и лятото по въпроса ?
 Мерси на всички ви, че сте така задружни, загрижени и отзичиви ! С помощта на АГ Варна всички ще успеем ( Ники - не го забравяй и ти ). Такъв стимул са ми успехите ви. Радвам ви се и очаквам с вас, всяка хубава вест !
 Целувки и много, много слънце в душите ви !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #273 -: Май 09, 2009, 14:37:18 pm »
Момичета, незнам дали е уместно да си задам точно тук въпроса, но можете ли да ми кажете дали д-р Александров и екипа му работят и през лятото ? На мен ми предстоят още много изследвания - като за начало провалената ЦС поради липса на места в графика за 7 и 8 май се отлага сега за юни месец, а после искам да правим и фоликулометрии (имам такива на др. места, но според Александров не е сигурно, че са достоверни). Ако се установи липса с ОВУ - ще трябва да пия лекарства и пак да ме следят за спукване на фоликул ... Та да не се проточвам много с писанията, но мислите ли че всичко това ще остане за есента или ще мога да си действам и лятото по въпроса ?
 Мерси на всички ви, че сте така задружни, загрижени и отзичиви ! С помощта на АГ Варна всички ще успеем ( Ники - не го забравяй и ти ). Такъв стимул са ми успехите ви. Радвам ви се и очаквам с вас, всяка хубава вест !
 Целувки и много, много слънце в душите ви !!!
Гардже, не правят стимулации лятото, но си работят.
В края на май приключват процедурите за да могат до средата/края на юни да са свършили с трансферите.После се занимават само с лапароскопии, ако има раждания и разни други неща:). Започват отново през септември. Най-добре е да Говориш с Александров за да видиш какво той ще ти каже:)
Пожелавам ти успех:)
« Последна редакция: Май 09, 2009, 15:08:07 pm от Lisko »
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #274 -: Май 09, 2009, 14:58:18 pm »
В края на май приключват за да могат до средата/края на юни да са приключили.После се занимават само с лапароскопии, ако има раждания. Започват отново през септември. Най-добре е да Говориш с Александров за да видиш какво той ще ти каже:)
Ей това ако е вярно много ме радва. И на мен ми предстоят няколко месеца на следене на овулацията и евентуално малко Клостил, та ако може да не прекъсваме за лятото ще е супер.
Джи, успех, мила! Вярвам, че това е твоят опит!  :bighug:

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #275 -: Май 09, 2009, 15:17:21 pm »
В края на май приключват за да могат до средата/края на юни да са приключили.После се занимават само с лапароскопии, ако има раждания. Започват отново през септември. Най-добре е да Говориш с Александров за да видиш какво той ще ти каже:)
Ей това ако е вярно много ме радва. И на мен ми предстоят няколко месеца на следене на овулацията и евентуално малко Клостил, та ако може да не прекъсваме за лятото ще е супер.
Джи, успех, мила! Вярвам, че това е твоят опит!  :bighug:

Вярно е!  :) Така че и двете с Гарджето се успокойте спират само със стимулациите и инвитрото, но прегледите си продължават. Е естествено по някое време през август излизат и отпуска лекарите и се спира и с прегледите, нали и те трябва да си починат милите.

И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БРЕМЕНЕЛКИ :D МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТЧЕТА СЪМ ИЗПУСНАЛА, НО ВСЕ ПАК МНОГО ЛЕКИ БРЕМЕНОСТТИ И СЛАДКИ МИГОВЕ! :balk_21:

А на момичетата които продължават в борбата пожелавам много, много успех следващият път не се отказвайте и не се отчайвайте знайте че сте във възможно най-добрите ръце на най-добрите лекари и най-вече в ръцете на д-р Александров! Момичета :balk_21:

« Последна редакция: Май 09, 2009, 15:26:54 pm от Starlet »
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #276 -: Май 09, 2009, 16:04:41 pm »
Ей, ама сте страшно готини!  :bighug:
След такива пожелания няма начин да не успея!
Целувам ви всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #277 -: Май 09, 2009, 21:55:49 pm »
Момичета, утре ще поръчвам Pregnyl 5000 от Гърция.Имам позната там, която ще ми купи.Струва около 10-тина евро.Ще го получа до 2 седмици.Ако някой иска да му купя, нека ми пише на лични!
Успех на всички!
« Последна редакция: Май 09, 2009, 21:57:43 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #278 -: Май 10, 2009, 01:46:53 am »
Сиксенс, 2 x 5000 ти трябва, надявам се ме разбра днес :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #279 -: Май 10, 2009, 02:08:31 am »
Сиксенс, 2 x 5000 ти трябва, надявам се ме разбра днес :)
Дааа, разбрах те :D :balk_21:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!