0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #200 -: Май 06, 2009, 12:00:07 pm »
Успех на всички чакащи, много ви се радвам, така положително сте насторени всички, че няма как и резултатът накрая да не е такъв!  :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #201 -: Май 06, 2009, 12:05:55 pm »
:)Дани, лек трансфер утре и после за чакането ние ще помагаме:))))))))

Благодаря ви за пожеланията, нали не сте забравили, че съм обещала да ги изпълня:)
После да няма тън-мън:))))))))
Честит празник на всички именници:)
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #202 -: Май 06, 2009, 12:09:06 pm »
Лисе страхотен човек си благодаря за всичко голяма енергия блика от теб за което те поздравявам!Много е хубаво че има такива хора като теб за да започнат и такива като мен да мислят и гледат на нещата позитивно.
« Отговор #203 -: Май 06, 2009, 12:14:40 pm »
 Здравейте сладури,аз непиша във вашата темичка но редовно я чета и направо ви се възхищавам на положителната енергия която блика от всяка едан от вас,със нетърпение вече чакам да почнете с тестчетата и да се хвалите.Успех на всички ви и силни прегръдки.  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #204 -: Май 06, 2009, 13:03:39 pm »
Дани, успешен трансфер.Ей, май утре се очертава много съдбоносен ден, тестчета и трансфери се очакват! Хайде утре на среща в АГ то на всички чакащи,в процедури и бременни, да правим навалица,да стреснем Александров и Ани! :lol: :lol:
Момичета чакаме положителните тестчета , да попълним темата! :bfp1: yahoo_17

*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #205 -: Май 06, 2009, 13:55:12 pm »
Здравейте, момичета! Чета темичката отдавна и много се радвам за всички вас. Дано и занапред нашият док и ние с него да продължаваме да се радваме на много успехи.
Мислех, че скоро и аз ще се присъединя към вас, но с док решихме засега да отложиме.
Исках да ви питам, някоя от вас знае ли дали док ще работи днес? Имахме уговорка за утре, но ми се ще да мина днес ако е там, че утре да не излизам от работа.
Ааааа, Честит празник на всички и най-вече на именниците!  :balk_7:

*
« Отговор #206 -: Май 06, 2009, 18:56:52 pm »
Честито на всички именници. Дани, успешен трансфер и от мен.И само положителни тестове утре. :)
« Отговор #207 -: Май 07, 2009, 01:29:22 am »
Дани,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко утре да мине леко и безпроблемно  :D.
« Отговор #208 -: Май 07, 2009, 12:42:13 pm »
Момичета, имам честа да открия новия сезон на положителните тестчета в нашата темичка  :D. Днес, в 7.50 часа сутринта , на 15-ти ден от ЕТ си направих теста и видях нещо, което никога досега не бях виждала -  :bfp1: . Много се вълнувам и едва сдържам сълзите си...Все още ми трябва време да го осъзная напълно. Утре сутринта ще направя и кръвен, че днес не мога да мръдна от офиса.

Много ви обичкам и чакам с нетърпение да ме последвате  :grouphug2:

*
« Отговор #209 -: Май 07, 2009, 12:44:59 pm »
Момичета, имам честа да открия новия сезон на положителните тестчета в нашата темичка  :D. Днес, в 7.50 часа сутринта , на 15-ти ден от ЕТ си направих теста и видях нещо, което никога досега не бях виждала -  :bfp1: . Много се вълнувам и едва сдържам сълзите си...Все още ми трябва време да го осъзная напълно. Утре сутринта ще направя и кръвен, че днес не мога да мръдна от офиса.

Много ви обичкам и чакам с нетърпение да ме последвате  :grouphug2:

Силвеее,Честито миличка :DМного се радвам за тебе :DСега се пази много и повярвай че всичко това ти се случва защото си едно много добро и позитивно момиче :DПрегръщам те сииилно и ти се радвам от цялото си сърце :D :bighug: :bighug:
*
« Отговор #210 -: Май 07, 2009, 12:52:45 pm »
Е, страхотно Силве! Честито!

Много хубаво откриваш сезона - сега е ред на Лисето и останалите девойки, после съм аз.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #211 -: Май 07, 2009, 13:15:24 pm »
Хайде заваля дъжда от положителните тестчета  :cheerleader: Честито Силвичка! Лека и безпроблемна бременност ти желая. Сигурна съм, че и другите момичета ще те последват.
Току що се връщам от АГ - то. Пак е пълно, ама нека - че тоз сезон явно е мноооооого успешен. Потърсих Данина във 2 - ра стая, но я нямаше. Исках да й стисна ръката преди трансфера и да й дам кураж. Правя го мислено. Както и на трите момичета, които чакаха там.
Знам, че не му е мястото тук, но няма как да не ви се похваля колко много ме зарадва док днес -чакаме ... момиченце  :bori_007:
« Последна редакция: Май 07, 2009, 14:01:24 pm от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #212 -: Май 07, 2009, 13:45:34 pm »
Здравейте момичета чета ви редовни, сега настъпи  момента и аз да се присъединя към вас. Имам една неуспешна инсеминация и в момента пробваме с първото инвитро. От утре започвам със стимулацията и благодарение на вас съм много положително настроена към всичко което ми предстои. Силве едно голямо  ЧЕСТИТО от мен. Дано всички се похвалим с подобен резултат.
*
« Отговор #213 -: Май 07, 2009, 13:50:02 pm »
Чудесна новина, Силве!Честито! :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #214 -: Май 07, 2009, 14:22:36 pm »
  Силве,честито!Леко бременеене!Влачи крачета,че много чакат след теб! :D

diva73,честити розови гащички!Браво!Успех до края! :D
« Отговор #215 -: Май 07, 2009, 14:31:55 pm »
Ееееей,браво бе СИЛВЕ страхотна новина.ЧЕСТИТО!!!Чудесно започваш групичката ,след теб чакаме Лиско да се похвали и след още няколко дни и аз ще те последвам ,обещавам!Ама какво хубаво ми стана само да знаете.Днес ще съм в страхотно настроение ,то след такива новини може ли да е друго.

Браво,браво на Силвето и късмет на всички чакащи.

:balk_46: :balk_47: :balk_46:
*
« Отговор #216 -: Май 07, 2009, 15:16:20 pm »
Силвичка, честито! Прекрасна новина! Стискам палци за високи стойности на ЧХГ-то утре! Дано наистина те последват още много положителни тестове!
Дива, честита ти розова новина! Успех до края!
« Последна редакция: Май 07, 2009, 15:17:52 pm от du6ka »

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #217 -: Май 07, 2009, 15:23:54 pm »
Силвичка, честито мила!Много се радвам за теб!Леко бременеене от мен и да повлечеш крак, та всички да те последваме!Повярвай в чудото, защото го заслужаваш!
Дива - честито и на теб, душице!Толкова да ме радват такива новини, не можете да си представите!
Стискам палци на всички момичета да стигнем до щастливия финал и да напълним темата с положителни тестчета, а след известно време и със снимки на сладки бебета в една друга тема :lol:
 :bighug: :bighug: :bighug:
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #218 -: Май 07, 2009, 15:25:20 pm »
Силвичка , честито мила - лека бременност ти желая ! Много се радвам ! :bighug:
Чакам и другите добри новини от останалите момичета !
*
« Отговор #219 -: Май 07, 2009, 16:35:23 pm »
Силвичка браво, желая ти една безпороблемна и слънчева бременност!  :D
Дива, честита ти госпожица!  :D Ние батковците ще започнем от сега да дебнем!  :wink:
 shanni21Успешен старт и хубав финал!  :D
Успех и на всички други момичета във всеки един етап на  който са!