0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #20 -: Април 10, 2009, 14:06:41 pm »
Момичета,въпросът ми най-вероятно не за тук,но не не знам къде точно да го задам :oops:Когато си на Фракси и на аспирин протект и трябва да си направиш кръвен тест,какво трябва да се направи,за да бъдат резултатите реални и ли не трябва да се прави нищо?Може би не трябва да си бия Фраксито преди да дам кръв?

« Отговор #21 -: Април 10, 2009, 14:29:04 pm »
 Силвичка, благодаря ти за отговора.И аз успях да се свържа с лабораторията, но от там една мила дама ме посъветва да не пускам в почивните дни пакета изследвания, които са необходими за ин витро, за да не престоявали до понеделник.В почивните дни робатела само една лаборантка, която не правела тези изследвания.Така, че в името на успеха ще отсъствам от работа и ще пътувам до Варна. Поздрави!
*
« Отговор #22 -: Април 10, 2009, 15:01:45 pm »
В почивните дни робатела само една лаборантка, която не правела тези изследвания.Така, че в името на успеха ще отсъствам от работа и ще пътувам до Варна. Поздрави!
Да така е, поне до сега беше така де, взимат кръв, но я обработват чак в делничните дни, до тогава я съхраняват там по необходимият начин.
 Хайде момичета напълнете и тази тема само с + тестчета!  :D
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #23 -: Април 10, 2009, 19:11:02 pm »
Благодаря Силви отпадна ми едно притеснение че се чудех да не се объркат нещата и да отложим или проточим процедурата.Благодаря ти за инфото още веднъж!
*
« Отговор #24 -: Април 10, 2009, 21:59:02 pm »
Започнааааааааа се :D
Втори ден от цикъла- тази сутрин си боднах първата дозичка Гонал :D

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #25 -: Април 10, 2009, 23:15:11 pm »
Момичета,въпросът ми най-вероятно не за тук,но не не знам къде точно да го задам :oops:Когато си на Фракси и на аспирин протект и трябва да си направиш кръвен тест,какво трябва да се направи,за да бъдат резултатите реални и ли не трябва да се прави нищо?Може би не трябва да си бия Фраксито преди да дам кръв?

Тини, едва ли ще има толкова голямо значение.

Успех Ники!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #26 -: Април 10, 2009, 23:37:56 pm »
Ники:goodluck:
« Отговор #27 -: Април 11, 2009, 11:52:20 am »
Добро утро, мацки!Имам въпросче към тези които вече са минали през процедурата. Става въпрос за пакета консумативи които трябва да занеса, всичко ли трябва да си купя, защото се чудя например от къде да намеря чаршафи и калцуни  :ask: , спринцовки и игли предполагам не трябва да нося, защото сама си слагам инжекциите, а този Primult Nor не е ли противозачатъчно, предполагам също не ми трябва, както и фолиевата, която си я пия всеки ден? В понеделник трябва да ги нося в АГ-то, а чак сега погледнах списъка и се замислих.
*
« Отговор #28 -: Април 11, 2009, 12:31:07 pm »
Силве стискам силно палци! На мен Ани ми даде спринцовките и иглите, в пакета има калцуни, които ще ги вземе Анито, аз фолиевата не си я взех, също и аспирин протекта, защото си имах. Това другото лекарство незнам какво е, питай в аптеката и ако прецениш не го вземай. Чаршави си носих мои от нас. Споко. Само спокойствие и хубави мисли, всичко ще е ок.
*
« Отговор #29 -: Април 11, 2009, 13:01:43 pm »
Става въпрос за пакета консумативи които трябва да занеса, всичко ли трябва да си купя, защото се чудя например от къде да намеря чаршафи и калцуни  :ask: , спринцовки и игли предполагам не трябва да нося, защото сама си слагам инжекциите, а този Primult Nor не е ли противозачатъчно, предполагам също не ми трябва, както и фолиевата, която си я пия всеки ден?
Ами просто като отидеш в аптеката ще кажеш че не искаш в пакета да има-примолут нор, преднизолон Ф(който също няма предполагам да ти трябва), фолиевата киселина и там другите неща които имаш, да ги извадят и да ти ги приспаднат от цената.  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #30 -: Април 11, 2009, 19:00:21 pm »

Успех Ники!!! Много качествени яйчица ти желая, от които естествено да излезнат сладки бебоци  :D :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #31 -: Април 11, 2009, 21:17:44 pm »
Silve, просто като отидеш в Брегалница и кажеш, че искаш пакет с консумативи, те ще ти дадат готов приготвен. На моята бележка отдолу пишеше: без Примолут Нор и Преднизолон Ф. Взех си и Фолиевата к-на и аспирина, въпреки че си имах. Те са най-малкото перо от всичко. А и - вземи си ги - дано да ти трябват и по-нататък!
« Отговор #32 -: Април 12, 2009, 12:52:19 pm »
Благодаря ви за отговорите, момичета  :bighug: 
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #33 -: Април 12, 2009, 20:54:05 pm »
Момичета да ви попитам заради изследването на кръвна захар за мен трябва ли да съм на гладно или може да се изпие едно кафе да речем без захар или да не си правя ескперименти.Благодаря ви!
*
« Отговор #34 -: Април 12, 2009, 21:10:48 pm »
Дани, на мен ми казаха гладна и жадна  :) След това си наваксах с кафенцето  :wink:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #35 -: Април 12, 2009, 21:47:29 pm »
А мъжа ми да бъде ли гладен?
*
« Отговор #36 -: Април 13, 2009, 03:40:40 am »
А мъжа ми да бъде ли гладен?
На него нали няма да му изследват кръвна захар? Това ограничение важи само за това изследване.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #37 -: Април 13, 2009, 11:08:05 am »
Здравейте момичета :))
Аз, си продължавам с регулончето, купих си всички лекарства от списъка, който Ани ми даде, но никъде не мога да намеря единствено, този Прегнил 5000Е, дори и на Брегалница го няма?
Помагайте откъде да го намеря, ако някой има в повече или знае откъде моля, нека да ми пише, тук или на лични ... моля Ви помагайте да го намеря, че нямам много време, в противен случай, ще трябва да купя овитрела, който също незнам, дали се намира, пък и  е доста по-скъп.

« Отговор #38 -: Април 13, 2009, 11:58:57 am »
здравейте момичета, от 5 дни си слагам (според протокола който док ми направи)декапептил 0,1 , утре трябваше да пусна Е2 и да се види дали е под 50 за да почна с Пурегона, за съжаление ме сполетяха ужасни проблеми и ще се наложи да отложа процедурата. въпросът ми е някой знае ли дали просто се спират  хормоните или трябва да взимам нещо, което да да регулира отново нормалната функция на яйчници и хипофиза, защото доколкото знам декапептила блокира хипофизата да произвежда ФСХ и ЛХ? Някоя от вас имала ли е същия проблем? И без това направо се побърквам, страх ме е да не би да има някакви лоши последствия. Благодаря
« Отговор #39 -: Април 13, 2009, 12:05:49 pm »
Деси, най-добре се обади на доктора и обясни че искаш да отложиш процедурата. Не мисля, че от декапептила ще има някакви последствия. Най много да ти закъснее цикъла, но 5 дни микро дози едва ли ще окажат влияние.
Дано проблемите ти скоро се решат и бързо да започнеш процедурата.