0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #160 -: Май 02, 2009, 00:54:46 am »
Момичета, силно ви стискам палци на всички! Тайничко ви чета и се надявам някой ден да се включа във вашата тема, заради един всеобщ любимец! :wink: :lol: Още веднъж - успех на всички! И да напълните темата с положителни тестчета!
Охоооооооо, аз ще съм първата която ще те чака на входа на Варна...някой денл, когато и да е:):)
Прегръщам те Душе:)
Лисе, до тогава най-вероятно ще си с цяла рота лисичета, но само заради вас си струва да дойда!  :hug2: Сори за спама!

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #161 -: Май 03, 2009, 19:12:51 pm »
Зздравейте момичета, за жалост аз, се отписвам от темичката. Ние, със стимулацията бяхме дотук ... аз бях с донор но, тя даде лош отговор или по-точно, не даде такъв и д-р Александров каза, че няма смисъл, имахме само един що -годе фоликул на 6 ден от стимулацията с висока доза пурегон... каза ми ако си намеря донор, да отида септември но аз, нямам донор, така, че нито през септември нито когато и да е било ще ходя вече в АГ-то ... ами това беше от мен, а на всички вас, желая успех и много късмет, дано сбъднете мечтите си и да гушкате много бебчета, гушкайте и заради мен, защото аз, няма да мога ... 

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #162 -: Май 03, 2009, 20:28:27 pm »
dess_dess, съжелявам за провала при вас:(
Сега мислиш, че няма да прегръщаш своето дете, но някой ден съм убедена, че ще се случи. Аз вярвам в това.
Не спирай да вярваш и ти:)

Силве, Кики,Ники как сте?
И другите бременните да не се излежават толкова:))))))
Аз както знаете съм много добре:))))))))

*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #163 -: Май 03, 2009, 20:37:52 pm »
Здравейте аз не пиша често,но чета вече много време.След девет години и ние успяхме най после.Бременна съм в 14 седмица с близнаци,от донорски яйцеклетки,благодарение на др.Александров и екипа на АГ Варна.Покланям им се.
    Повода да пиша са думите на  dess_dess  *** нямам донор, така, че нито през септември нито когато и да е било ще ходя вече в АГ-то ... ами това беше от мен,*** Споделила ли си с приятелите и роднините си че имаш такъв проблем с яйцеклетките? Това е много важно.Когато аз разбрах,че имам некачествени яйцеклетки споделих с толкова много хора че в крайна сметка имах много повече от едно предложение за помощ.Нямам думи да изкажа благодарноста си на моята приятелка,която изкара процедурата с мен и ми даде част от себе си за да мога и аз да съм щастлива и да чувам детски гласове у дома.
 Така че говори.Със сигурност има някой който иска да ти помогне,но просто не знае ,че се нуждаеш от помоща му.Послушай ме.Има много благородни хора и около теб със сигурност.Споделяй и споделяй.Едното предложение при мен дойде от моя съученичка от основното училище скоято не бях се виждала повече от 5 години!!!!!!! 8O 8O 8O
 И не се предавай.
  Стискам палци за всички от цялото си сърце.    
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #164 -: Май 03, 2009, 21:16:55 pm »
Здравейте аз не пиша често,но чета вече много време.След девет години и ние успяхме най после.Бременна съм в 14 седмица с близнаци,от донорски яйцеклетки,благодарение на др.Александров и екипа на АГ Варна.Покланям им се.
    Повода да пиша са думите на  dess_dess  *** нямам донор, така, че нито през септември нито когато и да е било ще ходя вече в АГ-то ... ами това беше от мен,*** Споделила ли си с приятелите и роднините си че имаш такъв проблем с яйцеклетките? Това е много важно.Когато аз разбрах,че имам некачествени яйцеклетки споделих с толкова много хора че в крайна сметка имах много повече от едно предложение за помощ.Нямам думи да изкажа благодарноста си на моята приятелка,която изкара процедурата с мен и ми даде част от себе си за да мога и аз да съм щастлива и да чувам детски гласове у дома.
 Така че говори.Със сигурност има някой който иска да ти помогне,но просто не знае ,че се нуждаеш от помоща му.Послушай ме.Има много благородни хора и около теб със сигурност.Споделяй и споделяй.Едното предложение при мен дойде от моя съученичка от основното училище скоято не бях се виждала повече от 5 години!!!!!!! 8O 8O 8O
 И не се предавай.
Все едно някой думи аз съм ги писала.
Бори се за мечтата си.
Надежда винаги има.
Хора с големи сърца също ще откриеш.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #165 -: Май 03, 2009, 21:33:21 pm »
    Повода да пиша са думите на  dess_dess  *** нямам донор, така, че нито през септември нито когато и да е било ще ходя вече в АГ-то ... ами това беше от мен,*** Споделила ли си с приятелите и роднините си че имаш такъв проблем с яйцеклетките? Това е много важно.Когато аз разбрах,че имам некачествени яйцеклетки споделих с толкова много хора че в крайна сметка имах много повече от едно предложение за помощ.Нямам думи да изкажа благодарноста си на моята приятелка,която изкара процедурата с мен и ми даде част от себе си за да мога и аз да съм щастлива и да чувам детски гласове у дома.
 И не се предавай.

Elist, пожелавам ти лека бременност до края:)
Споделям напълно написаното:)
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #166 -: Май 03, 2009, 23:17:10 pm »
dess_dess , съжелявам за случилото се , но е права elist - споделяй повече за болката си , и не мисли  , че това е краят . Има много благородни хора , които искат да ти помогнат , но можеби трябва да знаят. И малко критика / за което ме извини /- Ако разсъждаваш така , както си писала никога няма да се сбъдне желанието ти. Не е достатъчно само да имаш желание , но и вярата: баба ми винаги казваше "ако човек си внуши , че е болен и ще умре - то става". Така че : първо си вдигни главата и погледни напред без черни мисли , после сподели с повече хора , защото аз  като мълчах какво спечелих- лутане 10 години насам , натам , де чула , не дочула ...докато споделих и много момичета ми помогнаха със съвети и в крайна сметка отидох на правилното място и при правилният човек , а като прибавих и вярата и приятели които да ми дават кураж - стана чудото, което чаках 13 години !
Пожелавам ти на есен да се похвалиш със сбъдната си мечта !
« Последна редакция: Май 03, 2009, 23:23:09 pm от klem4e »
*
« Отговор #167 -: Май 04, 2009, 11:19:16 am »
dess_dess, и аз като останалите момичета съм на мнение, че не всичко е загубено. Почини си психически през лятото, и на есен ти пожелавам всичкия късмет на земята. Сподели с хората около теб за проблема и ще видиш, че благородни хора има все още :bighug:

Лисе, тук съм. Уж съм добре пък да видим на 07-ми :wink:

« Отговор #168 -: Май 04, 2009, 12:03:27 pm »
dess_dess, много съжалявам  :bighug: Но изобщо и не си помисляй да се отчайваш и да спираш да се бориш!Сигурна съм , че има много жени които искат да ти помогнат и ти желая много скоро да си намериш донор.
Пете, и аз като Ники уж съм добре, макар че снощи имах ужасни болки в яйчниците,така познатите болки,  за първи път от трансфера насам.Сутринта така ме засърбяха ръцете за тестче, ама устоях геройски, още 3 дни ще издържа някакси  :D
« Отговор #169 -: Май 04, 2009, 13:27:55 pm »
Тук съм момичета ,просто от време на време нещо ми сменя настроението - ту ми е весело ,ту ми се плаче за нещо .Ама кво да правя просто хормони.Иначе се чуствам добре днес ми е 7 ден след трансфера.От време на време имам болки в яйчниците и леки придърпвания надолу по крака ,но не отдавам голямо значение на тия неразположения.Абе тоя път ще успеем,честно ви говоря :balk_602:
Нали трябва да продължим късметлийската тема!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #170 -: Май 04, 2009, 15:38:51 pm »
kiki82 , аз също имах така описаните от теб болки!
silvi4ka , аз пък направих тест , тайно на десетият ден още - браво за волята ти - аз не и здържах.
Ники , до 07-ми ще видим всички положителните тестчета - други не се приемат !
Щете , нещете вие продължавате късметлииската тема! От мен имате стеснатите палци!!! osi_9 :bfp:
« Последна редакция: Май 04, 2009, 15:41:16 pm от klem4e »
« Отговор #171 -: Май 04, 2009, 16:32:38 pm »
Момичета, да не забравхте и палците за мен? Днес ми е 7 ден след трансфер. Никакви болки в яйчниците, само леко напрежение в гърдите. Като цяло се чувствам прекрасно.
dess_dess, съжалявам че се е провалила така чаканата процедура. Не се отчайвай- изход винаги има.
Много късмет на Силви, Ники и Кики. 
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #172 -: Май 04, 2009, 19:23:55 pm »
moni76 , разбира се че не съм те забравила - и на теб стискам палци , даже по- от отдавна , покрай наша обща приятелка и бремена мама. :)
*
« Отговор #173 -: Май 05, 2009, 00:48:24 am »
Хайде, цоп и аз пак тук.
Утре съм на яйценос (разбирай пункция  :lol:) и после ще докладвам как са яйчицата.
Успех на всички чакащи и в процедури!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #174 -: Май 05, 2009, 00:53:42 am »
Eheeee Джи, ти си на финала аз докато се усетя:)))))
Пожелавам ти успех и приятно спане утре:)

*
« Отговор #175 -: Май 05, 2009, 01:24:33 am »
Дживотинче, успех утре :D Да снесеш най-хубавите яйчица :D
Стиснати палци и за Мона :D

*
« Отговор #176 -: Май 05, 2009, 11:07:42 am »
Дживотинче, много силно ти стискам палци и аз! Дано това е успешния ти опит!

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #177 -: Май 05, 2009, 11:22:08 am »
Днес стискам палци и на още един много мил и скъп човек, който е на трансфер:):):)
И дано това е последния и успешен опит Д.:)

Момичета, не позволявайте на страха и лошите мисли да надделяват.Няма как да не присъстват, но им вземете вие страха:)
Успех на всички ви/ни:):):)
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #178 -: Май 05, 2009, 13:11:14 pm »
Днес стискам палци и на още един много мил и скъп човек, който е на трансфер:):):)
И дано това е последния и успешен опит Д.:)

Успех й желая и аз.
 :bighug:
*
« Отговор #179 -: Май 05, 2009, 13:37:51 pm »
Дживотинче успех  ти желая от цялото си сърце! :balk_35: preggo :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:)