0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #140 -: Април 24, 2009, 18:07:15 pm »
Здравейтееееееее,
Трансфера мина добре. Отново нищо не усетих :D
Сега започва голямото чаканееееееее :(
Запознах се с Кики82, голям сладур. Кики, стискам ти палци за пункцията утре, после а трансфера и разбира се за положителен резултат :D

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #141 -: Април 24, 2009, 21:01:13 pm »
Благодаря Ви моми4ета.Без вас съм за никъде.Благодарение на вас имам куража и силата да продължавам.Надявам се този девети опит да ми донесе късмет.Девет е хубаво 4исло.Екипа в клиниката е страхотен и им благодаря от сърце за грижите.
Прегръщам и целувам вси4ки ви.Пожелавам ви успех и дано скоро някоя от вас да ме зарадва отново. :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #142 -: Април 24, 2009, 21:04:01 pm »
Оле Пети,9 опит :(
Съжалявам за поредния неуспех,но знам ,че ще продължиш с борбата.
Ще успееш.Вярвам го истински.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #143 -: Април 27, 2009, 13:28:28 pm »
здравейте и от мен :))
да се отчета и аз, от днес стартираме и ние с прегнила, по къс протокол сме 10 дни. Стискайте ми палци :))

*
« Отговор #144 -: Април 27, 2009, 14:16:53 pm »
да се отчета и аз, от днес стартираме и ние с прегнила, по къс протокол сме 10 дни. Стискайте ми палци :))
Предполагам пурегона имаш предвид  :wink:. Успешен старт и щастлив финал ти желая от сърце!  :D

Надявам се този девети опит да ми донесе късмет.Девет е хубаво 4исло.
Дано да е последен и успешен!  :bighug:
*
« Отговор #145 -: Април 28, 2009, 16:15:05 pm »
Къде изчезнахте всички :wink:? :wink:
Видяхте хубаво време и беж на разходка :D

« Отговор #146 -: Април 28, 2009, 20:04:43 pm »
Ами май няма нищо интересно, то нали минаха притесненията покрай прегледи, стимулации, пункции, трансфери... Сега си топлим мъниците в корема и си чакаме  :). Обаче съвсем скоро, от началото на Май като завалят  едни  :bfp1: :bfp1: :bfp1:  :D
Кики не е писала скоро, как е минала пункцията ?
*
« Отговор #147 -: Април 29, 2009, 09:37:42 am »
Силвичка и аз се сетих за Кики. Дано всичко е наред :D

« Отговор #148 -: Април 29, 2009, 14:06:13 pm »
Здравейте момичета ,след кратка почивка се завръщам.
Пункцията мина добре ,снесох 20 яйчица,от който 11 се оплодиха .
Вчера ми беше трансфера -върнаха ми 3  енбриончета,от който 2 били хубави а третото не до там добро.И сега мисля да си полежа 2-3 дни и после ще ходя на разходки-то в това хубаво време стои ли се в къщи .За сега това е от мен .
Чао момичета ще отида малко да си похапна!

Аз не пиша редовно ,но пък ви чета всяка вечер.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #149 -: Април 29, 2009, 15:56:45 pm »
Успех Кики!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #150 -: Април 29, 2009, 19:48:16 pm »
Успех Кики  :D

*

нели89745

« Отговор #151 -: Април 29, 2009, 21:38:59 pm »
Здравейте момичета, става въпрос за поддържащата терапия след пункцията. Аз съм на Аспирин Протект, естрофем и Урогестан. Някой знае ли защо например трябва да се приема   Аспирин протект след като в упътването пише че приемът му в първите три месеца от бремеността води до повишен риск от малформации, а за Естрофема пише че при наличие на бременност ако сте били на терапия с лекарството то трябва незабавно да се спре, а аз трябва да взимам тези две до 8 гест.седмица. Какво е вашето мнение, някой питал ли е лекарите?
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #152 -: Април 29, 2009, 22:27:02 pm »
нели89745 , и аз бях на текава поддържаща терапия, за естрофема не мога да ти кажа , но за аспирина личната лекарка ми каза , че разрежда кръвта или по- точно не поздовява да се образумат тромбчета , които да застрашат живота на емрбиона и твоят разбира се . Незнам дали това е единственото обяснение , може и друга да е причината , но щом са го написали и преди това измислили , значи има защо да се пият тези лекарства. Важното е да сме спокойни и да имаме доверие в лекаря си , и аз като теб имах хиляди въпроси в началото и сега си ги имам де , ама сякаш е по- добре да не се вкарвам във филми. За аспирина да вметна още нещо - на мен ми е записано , че трябва да го пия до 20 г.с..Наслаждавай се на бремеността си. :D
Успех на всички момичета  и не забравайте че сте длъжни да ме последвате - пожелавам ви го от сърце . :bighug: preggo
« Отговор #153 -: Април 29, 2009, 22:43:23 pm »
Момичета имам един въпрос. Преди трансфер след пункцията казаха ли ви да пиете някакви медикаменти. Това много ме интерисува понеже след моята пункция не ми бяха предписани никакви лекарства. Предварително ви благодаря за отговорите!
Жена която мечтае
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #154 -: Април 29, 2009, 22:55:25 pm »
Момичета имам един въпрос. Преди трансфер след пункцията казаха ли ви да пиете някакви медикаменти. Това много ме интерисува понеже след моята пункция не ми бяха предписани никакви лекарства. Предварително ви благодаря за отговорите!
На мен бяха забравили да ми кажат да започвам с утрогестана:)и го започнах на следващия ден след пункцията:)
След трансфера вече са аспирин протекта, естрофема или каквито лекарства прецени доктора ти.
Аз се сетих да питам понеже ми стана странно, че не ми казаха нищо след пункцията.
Обади се и питай ако се притесняваш.

нели89745 , естрофема се пие за поддържане лигавицата на матката

Успех момичета
*
« Отговор #155 -: Май 01, 2009, 13:41:47 pm »
Здравейте момичета.
Някой може ли да ми каже кой е тел. на лабораторията на АГ Варна? Искам да ги попитам дали ще работят по празниците в понеделник и вторник. Трябва да си пусна изследвания за хормони и хламидия и понеже съм от Бургас и се налага да пътувам искам да знам дали със сигурност ще работят. Вчера звънях на тел 052 613 803, но не можаха да ми отговорят.
Благодаря предварително.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #156 -: Май 01, 2009, 14:55:31 pm »
Пробвай на телефони 052/613805 и 052/613795. Това не са телефони в лабораторията, но все ще има кой да ти отговори на въпроса.
 Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #157 -: Май 01, 2009, 15:37:03 pm »
Garga, много ти благодаря.
Сега званнах и на тези номера които ми каза, но никой не отговори. Може би, защото е събота. Трябваше май вчера да се информирам по-навреме.
Благодаря все пак.
*
« Отговор #158 -: Май 01, 2009, 23:19:23 pm »
Сега званнах и на тези номера които ми каза, но никой не отговори. Може би, защото е събота. Трябваше май вчера да се информирам по-навреме.
janis, днес не е събота, петък е, ама нали е празник и за повечето хора си е като почивен ден! :wink: :lol:
Момичета, силно ви стискам палци на всички! Тайничко ви чета и се надявам някой ден да се включа във вашата тема, заради един всеобщ любимец! :wink: :lol: Още веднъж - успех на всички! И да напълните темата с положителни тестчета!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #159 -: Май 02, 2009, 00:13:10 am »
Момичета, силно ви стискам палци на всички! Тайничко ви чета и се надявам някой ден да се включа във вашата тема, заради един всеобщ любимец! :wink: :lol: Още веднъж - успех на всички! И да напълните темата с положителни тестчета!
Охоооооооо, аз ще съм първата която ще те чака на входа на Варна...някой денл, когато и да е:):)
Прегръщам те Душе:)