Lisko на моят трансфер , беше и последен за денят , казах на д-р Александров , Ани и д-р Кисьов че съм бремена до доказване на противното - четох го някъде и много ми хареса , така че нямаш основание да се чувстваш само на половината бремена , а 100 % , и мисля че съм напълно права
,.
dess_dess , радвам се , че нещата с вас продължават напред, за жалост немога да ти кажа нищо за инжекциите , защото аз ползвах Прегон ПЕН , и си го биех сама в корема падкожно. Не се притеснявай за биенето , аз лично предпочитах сама да си го бия - не ме болеше , а и не търся никой , Ани ще ти покаже ако я помолиш .
silvi4ka , видя ли че не е страшно , и аз така се чувствах на 15 -та минута исках да си ходя. Да се отчетеш утре - да не забравиш.
milenaeneva, естрофема си го пих до 8 г.с включително , а аспирин протекта , пишеше до 20 г.с., така че с него още продължавам . Личната докторка ми обясни , че се пие аспирин протекта , за да не позволи да се обрязува тромб- незнам дали е права , но аз питах и д-р Александров и той потвърди пиенето му до 20 г.с..