0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За нашия подранил щъркел
« Отговор #100 -: Март 25, 2006, 02:37:39 am »
Честито Стефи! И аз не мога да остана безучастна към твоята радост! Да сте живи и здрави!  :wink: Много любов и безпроблемна бременност ти желая! И да качиш снимки на бебчо в сайта като се роди! :babbycarrage:
За нашия подранил щъркел
« Отговор #101 -: Март 25, 2006, 02:59:18 am »
Браво,Стефи! Макар и да не се познаваме,изключително много се радвам за твоя успех. Пожелавам ти лека бременност и едно малко,сладко и гукащо чудо :babyflips:  в нейния край!!! :bighug:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
За нашия подранил щъркел
« Отговор #102 -: Март 25, 2006, 20:25:55 pm »
Честито :lol:  :lol:  :lol:
За нашия подранил щъркел
« Отговор #103 -: Март 25, 2006, 21:04:02 pm »
Стефи-и-и-и-и-и, много се развълнувах!!!!!!Честито!!!!Щастие и  любов ти желая, миличка!!!! :D Всичко да е леко като песен, а ти само да хубавееш!!!
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
За нашия подранил щъркел
« Отговор #104 -: Март 27, 2006, 09:01:50 am »
С малко закъснение и аз да ти честитя в нета хубавата новина. Браво Стефи с пожелания всичко да е наред до края и си родиш прекрасно и здраво скорпионче! Желая ви много щастие и да изживееш най-прекрасната бременост. Честито и късмет, миличка!

*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #105 -: Март 27, 2006, 10:08:32 am »
Стефииииииииии :) :) :) Едно голямо ЧЕСТИТОООО и от мен :)

Пожелавам и на теб много лека бременност и още по-леко раждане :) :) :)

Бравоооо :)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #106 -: Март 27, 2006, 14:54:23 pm »
Обещах ви да напиша през какво съм миналa, едва ли мога да го нарека история, по скоро малшанса, който всички тук имаме и дългия път, който ни е бил отреден да изминем в бебеправенето.
Започнахме опити с мъжа ми през февруари-март 2003 г., но аз още на 2-3 месец реших, че ще имаме проблем. Е проблем явно не е имало, защото през октомври забременях. Може би това беше най-ужасното нещо, което съм преживявала, от емоционална гледна точка, защото се оказа извънматочна бременност. Оперираха ме по спешност, махнаха ми дясната тръба. Операцията ми беше точно на 21.11.2003 г.- деня на християнското семейство. Операцията коремна, нищо работа, нямах никакви болки, усложнения, нищо, но психически бях една развалина и то доста време, може би в продължение 6-7 м. Но живота продължаваше! Аз съм силен човек и след периода на самосъжаление, обвинения, чувството едва ли не, че съм непълноценна, отново си стъпих на краката, както се казва. Имах прекрасен съпруг (и още го имам де  :D ), прекрасно семейство, което ме обича и подкрепя, приятели, с които си прекарваме чудесно и т.н. С две думи си върнах усмивката.
И така през септември 2004 г. отидох в новооткрития център на д-р Владимиров, просто ей така, да видя за какво става дума. Е, там си и останах, той ми спечели доверието още от самото начало. Държа да отбележа, че аз съм адски недоверчив човек, мнителен и т.н., но с док се харесахме от пръв поглед  :)
Разгледа ми всички документи, епикризата от операцията, прегледа ме и каза, че не вижда някакъв сериозен проблем. Разбрахме се да изчакаме 2-3 м. и ако още няма резултат тогава да мислим план за действие. През декември започнахме фоликуметрия и така няколко месеца, като се установи, че левия яйчник, който има тръба е ленив и не прави овулация.
Решихме да започнем стимулация с клостилбегит и инсеминация. Направихме три стимулации и две инсеминации, но в двата случая, в които имаше фоликул в ляво, той винаги беше по-малък от тези в дясно и се пукаше 2-3 дни след тях. А относно мита десен яйчник, лява тръба е само по учебниците. И така след неуспешните инсета, аз реших, че не искам да чакам повече, защото това ме изнервя най-много.
Октомври месец направихме инвитро на нестимулиран цикъл, перфектна яйцеклетка, перфектен ембрион, имаше имплантация, положително ЧХГ, но всичко свърши на 21 ден от трансфера.
И така, решихме малко почивка и подготовка за класическо инвитро. Разбира се на мен търпението не ми е силната страна и още след нова година започнах да тормозя док да го правим. Но той прецени, че е трябва да изчакаме месец два и аз се съгласих разбира се, имах ли избор  :wink:
Събирахме си парички, чакахме си да дойде март месец, в който бях вложила всички си надежди и мечти...
Малко дълго стана, но се надявам да е поне мъничко полезен моя разказ на някой, а аз самата да се науча на повече търпение.

Забравих да изкажа специални благодарности на останалите жертви на моите паранои и истерии, те си знаят кои са :wink:
За нашия подранил щъркел
« Отговор #107 -: Март 27, 2006, 17:56:14 pm »
Никак не ви е подранил щъркела, Стефи! Баш на време си е. Аиде всичко най-най-хубаво! Сега чакаме цялото ято да дойде в близко време.
За нашия подранил щъркел
« Отговор #108 -: Март 28, 2006, 10:04:14 am »
Цитат на: jam
толкова се радвам, че едно по едно момичетата от началото на сайта забременяват и усмивките разцъфват плахо по лицата им...

Вие, бременните напоследък станахте голям отбор.Браво. Дано така да продължаваме. :beach1:
Стефи, честито.
Желая ти лека бременност, лесно раждане и едно сладко, здраво бебче.
 :balk_103:
За нашия подранил щъркел
« Отговор #109 -: Март 28, 2006, 11:00:57 am »
Честито и от мен, Стефи! Успехът ти ми връща надеждата. И аз съм се ориентирала към д-р Владимиров.
За нашия подранил щъркел
« Отговор #110 -: Март 28, 2006, 11:02:27 am »
Стефи, Честито и от мен!!  :balk_47:

Само хубави неща да ти се случват и леко бременеене!
 :goodluck:
*

Anonymous

За нашия подранил щъркел
« Отговор #111 -: Април 07, 2006, 15:59:51 pm »
Стефи, честито!!! Много се радвам за вас!  :bighug:

midge
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #112 -: Април 07, 2006, 16:04:17 pm »
Благодаря, да ти се връща :wink: