да, спокойно - системата ИСОДГ е известна с това, че когато се опитат повече от 500 души наведнъж да я достъпят, получава претоварване. не е нужно точно днес да правите нещо, има време.
ще опитам пак по-късно или утре. аз исках само да подчертая, че първо съм търсила да се информирам и после съм питала
Ние мислехме да се гледаме до другата есен, когато Мона ще е на 3,5г и оставях всички нови правила и уредби да ми минат покрай ушите - и без това догодина най-вероятно ще измъдрят нови, не се вълнувах и не проучих въпроса. Но сменихме плановете в последния момент и аз явно съм решила да се информирам баш в най-пиковия за системата ден
Иначе живот и здраве тази седмица тръгваме на една частна ясла, а ще опитаме да я запишем в сържавна за на есен.
Хайде сега на масичките и столчетата. Аз предпочитах дървени да са и взехме ето тези - масичката е много удобна и не е от най-малките, та живот и здраве и вторият наследник да взима участие в заниманията. Чамови са и са много леки, могат да с еразнасят без проблем.
В почти всеки магазин за домашни потреби има най-обикновени пластмасови столчета и масички, дето вършат работа. Ако дършиж на естественото дърво - на ул. Цар Симеон има доста магазини за бг мебели и там съм виждала хубави букови столчета с масички (букът е малко по тежичък, обаче, но и са по-здрави). Тези, които Джази е показала, също са бук, изглеждат доста добре, в сайта нямат цена, но ако те интересуват - ще се разтърся, имам им цените, пратени на мейл, защото съм правила запитване в магазина - могат да направят и по-голям размер маса.
А ето тези са на много прилични цени и са хубави - ако ходите по гръцко по празниците, например и ви е по път ИКЕА:
Има и в мамата една - две теми по въпроса и там също се показваха някакви интересни варианти.