0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мнение за д-р Коновалова
« -: Април 05, 2009, 19:00:39 pm »
Здравейте, ако някой е ходил при д-р Коновалова в клиниката на д-р Щерев, моля да сподели впечетленията си!
Re: Мнение за д-р Коновалова
« Отговор #1 -: Април 07, 2009, 16:59:25 pm »
На 10.04. имам записан час при нея. и аз търсих повече инфо, но нищо не откривам.
« Отговор #2 -: Май 08, 2009, 14:02:03 pm »
Здравейте!
И мен ме интересува повече за нея, така че ще се радвам, ако някой сподели опит :)
Аз съм при Юнакова, но тя ми спомена нещо за някакво пътуване през юли и се чудех дали Коновалова става? Защото съм я виждала на живо, приятно впечатление ми направи, но като лекар...  osi_10
*

Боряна

« Отговор #3 -: Май 12, 2009, 11:54:20 am »
На мен лично д-р Коновалова много ми допадна. Много ерудиран човек. Отидох при нея първия път 06.04.2009г с документи от предишни изследвания лапароскопия, хормонални изследвания,цветна снимка, спермограма на мъжът ми.Направи ми всички необходими други изследвания- доминираш фоликул, овулация, нови хормонални изследвания и след един месец точно на 07.05.2009 си подадох документите за фонда.
Тя е много организирана и много мила.
*
« Отговор #4 -: Юни 03, 2009, 20:01:59 pm »
Здравейте момичета аз сьщо посещавам д-р Коновалова от двете ми срещи с нея останах с много добри впечатления.Прекрасен човек дано и като лекар затвьрди мнението ми.Бих се зарадвала да прочета още информация за нея.Успех на всички трьгнали по нелекия пьт за сбьдване на мечти! :goodluck:Можем да се видим някои ден пред кабинета..... :P
« Отговор #5 -: Юни 11, 2009, 12:35:13 pm »
Здравейте всички, мисля че сте направили отличен избор като сте попаднали на др Коновалова! Аз също ходя при нея и то не отскоро. Попаднах на нея случайно по един неприятен повод и от тогава съм и се доверила напълно. Смея да твърдя че като специалист и кат очовек не съм срещала друг такъв лекар! Желая успех на всички в начинанието и ....... попаднали сме в сигурни ръце!
« Отговор #6 -: Юни 15, 2009, 15:13:59 pm »
аз съм ходила при нея само веднъж. този петък ми е вторият час. дано всичко мине добре.
от първото ми посещение останах с добри впечатления: доста внимателна, подробно ме разпита за всичко предишно направено, успокои ме и ми оказа нужното внимание. след прегледа определено бях с по-високо настроение.
« Отговор #7 -: Юли 13, 2009, 16:27:54 pm »
Здравейте и от мен,имах записан час при Д-р Коновалова на 01.07.09г За първи път съм при нея,останах с много довро впечатление.На 03.07ми вяна готови документите за Фонда и още същият ден ги подадох.Сега остава чакането.
« Отговор #8 -: Юли 20, 2009, 19:13:21 pm »
Здравейте. И аз имам час за д-р Коновалова, в клиниката на д-р Щерев,за утре-21,07,09. Малко съм притеснена. :? Ще споделя впечатления.
*

angel_tear

« Отговор #9 -: Юли 22, 2009, 16:40:15 pm »
Здравейте! Обадих се в Клиника Щерев, за да си запиша час за профилактичен преглед. Имаше свободен при д-р Кнововалова - 29.07.2009 от 9:00. Бях пригеснена, защото за пръв път съм на преглед при нея, но след като прочетох вашите мнения вече мисля, че няма място за притеснение  :)
« Отговор #10 -: Август 04, 2009, 15:01:36 pm »
Доктор Коновалова е прекрасен Човек и лекар.Аз вчера бях при нея за първи преглед и септември месец ще правим ин витро.Първите ми впечатления са,че е много добър специалист и има прекрасно отношение към пациентите.Дано остана със същите впечатления докрай.Искренно желая успех на лекарката и на всички нейни пациентки!!!
*
« Отговор #11 -: Август 22, 2009, 17:42:27 pm »
И аз съм нейна пациентка от няколко месеца. Наистина е много внимателна и обяснителна. За жалост нещата не се развиха добре при мен и шансът е с инвитро.