0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Свободен час при д-р Владимиров ?
« Отговор #40 -: Май 28, 2010, 18:38:28 pm »
Часът е предотстъпен на Sibi. Късмет!

п.п: Съжалявам, Лари75, просто тя беше първа. Късмет и на теб.
*
« Отговор #41 -: Май 29, 2010, 09:52:35 am »
Благодаря,късмет и на теб:).
Та, и аз се нареждам към горния списък на чакащите. Ще бъда много благодарна, ако на някое момиче ще му отпадне нуждата да посещава д-р Владимиров и ще ми преотстъпи часа си. :)
« Отговор #42 -: Юни 02, 2010, 14:24:05 pm »
Момичета, преотстъпвам час за 10.06
*

tweet6777

• *
  • 44
  • *** Na ni6to ne se u4udvai! ***
« Отговор #43 -: Юни 08, 2010, 14:44:58 pm »
Момичета,имам молба към някоя от вас, пациентка на д-р Владимиров,с която да си разменим датата за първичен преглед.Моят час е на 16 Юни на обяд ,но ми се налага,ако е възможно,да го заменя за по-късна дата-21,22,23,24,или 25 Юни.
Благодаря предварително
Пишете ми на лични,моля
:)
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #44 -: Юни 17, 2010, 21:31:25 pm »
Хайде, сладурки, дано на някоя да и излезе късмета :)
Сиби, се отказа от моят час и сега отново е свободен.
Часът е за 21.06.2010г за 13.00ч.
« Отговор #45 -: Юни 18, 2010, 09:59:01 am »
Може ли да ми го отстъпиш? Аз имам час за 20.09., но естествено предпочитам по - рано да отида в клиниката, а и ми се пада пети ден от цикъла.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #46 -: Юни 18, 2010, 13:22:24 pm »
Може ли да ми го отстъпиш? Аз имам час за 20.09., но естествено предпочитам по - рано да отида в клиниката, а и ми се пада пети ден от цикъла.

Ок. Часът е твой. Успех.

п.п. На ЛС ще ти пратя данните си.
« Отговор #47 -: Юни 18, 2010, 13:54:46 pm »
Многоооо благодаря!!!! :bighug:
« Отговор #48 -: Август 21, 2010, 23:50:07 pm »

Здравей, моят час е за началото на декември и ако не е много нахално мога ли да помоля да ми преотстъпиш твоя в случай че вече е свободен, а аз ще пусна съответно моя в постингите, за да се възползва някой друг...

Много се надявам да се съгласиш,

Успех в бебеправенето :)
« Отговор #49 -: Август 23, 2010, 16:15:52 pm »
Бих ти го отстъпила, но когато отидох в клиниката ми казаха, че доктора ще заминава на семинар, а после е в отпуск и няма смисъл щом имам час за 20.09., т.е. да си отида направо на 20.09. и сега си чакам часа.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #50 -: Август 25, 2010, 17:15:34 pm »
Бих ти го отстъпила, но когато отидох в клиниката ми казаха, че доктора ще заминава на семинар, а после е в отпуск и няма смисъл щом имам час за 20.09., т.е. да си отида направо на 20.09. и сега си чакам часа.

Искаш да кажеш, че часа е пропаднал просто ей така?!
« Отговор #51 -: Август 31, 2010, 10:32:23 am »
Може да се каже. Оставих си попълнената анкета от сайта им, взеха ми кръв за изследване на хормони, за да са готови за прегледа
« Отговор #52 -: Септември 01, 2010, 21:51:19 pm »
Здравейте!  :)

Бих искала да попитам тези часове дали се преотстъпват защото някое момиче е забременяло, или защото се е отказало от тази клиника?

Благодаря!
« Отговор #53 -: Септември 01, 2010, 22:00:13 pm »
Здравейте!  :)

Бих искала да попитам тези часове дали се преотстъпват защото някое момиче е забременяло, или защото се е отказало от тази клиника?

Благодаря!
Café con leche, причините са различни. Някои момичета забременяват, докато си чакат часа, други отиват в друга клиника, трети имат други причини. Няма едно определено нещо, заради което всички си преотстъпват часа. Теб какво те притеснява? Има и други теми за д-р Владимиров във форума, може да погледнеш и там. Ако те интересува, ще ти дам линкове.
« Отговор #54 -: Септември 01, 2010, 22:07:54 pm »
Благодаря за отговора!

Нищо конкретно не ме притеснява, просто ми направиха впечатление немалкото преотстъпвания на часове, като същевременно видях само няколко преотстъпващи момичета с бременна линийка в подписа  :)
« Отговор #55 -: Септември 01, 2010, 22:10:43 pm »
Ако вече имаш записан час, аз ти пожелавам да не стигнеш до него  :D! По една единствена причина  preggo  :D!
« Отговор #56 -: Септември 09, 2010, 23:33:56 pm »
Само за информация - към днешна дата записват часове за края на януари месец.
« Отговор #57 -: Септември 15, 2010, 14:45:59 pm »
Търся по-ранен час за първичен преглед при д-р Владимиров, ако някой може да ми предложи такъв нека пише на лични. Благодаря!
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
« Отговор #58 -: Септември 21, 2010, 12:36:12 pm »
Здравейте и от мен.Имам час при д-р Владимиров за 20.12.,но има толкова време дотогава...Може би някоя сбъднала мечтата си бъдеща мама,на която вече не й трябва часа за първичен преглед,ще ми го преотстъпи?Слънчев ден на всички.
« Отговор #59 -: Септември 21, 2010, 14:56:37 pm »
Аз пък се надявам, че на теб ще ти се сбъдне най-съкрвената мечта и ще го преотстъпиш на мен :wink: Е, най добре ще е ако на никоя от нас не и потрябва този час  :D пожелавам го на всички от все сърце  :bfp: :bfp: :bfp:
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!