Зори, не са зъбки това, заведи детето на лекар. При нас всичко така почва - няма значение вирус или бакт.инфекция - първо ми вдига темп. и после идват екстрите като кашлица, хрема, разстройство и т.н. Ето, последният път например, имахме гнойна ангина, която почна с температура и дори след като се видя червеното и пълно с налепи гърло на прегледа и вече знаех какъв е случаят, детето по никакъв начин не показа да го боли гърлото, никаква отпадналост, абе нищо, само температурата беше показател, че нещо има.
Перде, като те чета и все се сещам за брат ми, и друг път съм писала, който е създавал същите тревоги на майка ми първите 4-5години. Сега е един здрав и силен мъж, а на лекар сигурно и той не помни откога не е стъпвал. Пожелавам ти това да е случаят и при вас, Тонино да израсте с възрастта тези ви здравословни проблеми и да те ядосва само с белите си
И ние тръгваме на ясла, живот и здраве от другата седмица. За един месец само, ей тъй - колкото да се разболеем, сигурно.
И накрая, ще ви споделя нещо, което много, много ме мъчи днес цял ден. Сънувах кошмарен, ужасен сън. Срещнах се с приятелка, която не съм виждала от години, виждаме се на улицата, и двете бременни в около средата на бременността. И докато си говорим, водите й изтичат, започва да стене не толкова от болки, колкото от отчаяние и мъка, и после в ръцете ми се раждат двете й миниатюрни мъртви бебета. Събудих се ледено студена и в голям ужас - знаете колко е реално усещането веднага след събуждането. Цял ден не отмина и ме държа в голямо притеснение, не мога място да си намеря. Естествено, отделните детайли в съня, водеха към мен. Аз съм здраво стъпил на земята човек и не се влияя от "тези неща", но явно всяка психика се пропуква понякога. Голямата част от вас знаят, че живот и здраве, наесен очакваме втори наследник, и аз изобщо не свързвам нещата, но късния следобяд прокървих леко, с леки болки. Продължавам да не свързвам нещата, разбира се, и търпеливо ще си изчакам утре прегледа, когато ще получа обяснение на станалото днес. Но този сън, този сън много ме измъчи и скова. Имах нужда да потърся малко положителни мисли, а знам, че при вас ще ги открия.