Не искам да Ви притеснявам за лошият дъх, но при нас той винаги е предвестник, че ще се разболяваме, така че наблюдавайте за някакви признаци на такова нещо. При възрастните знам, че лош дъх може да е признак и че организама се чисти от токсини, тогава и езика е бял(обложен).
Искам да Ви споделя днес как в бачкането за сетен път ме изкараха от нерви.Вече 2-ра седмица съм болнични, първо аз бях с бронхит и доста зле, а междувременно се разболя и Габи и се наложи да удължа болничния през лекарска комисия.
До тук нещатата ясни.Ще се гледаме у дома с малката принцеса и ще се справяме някак с проблемите.Но удължението на болничния от лекарската комисия става само в определен ден от седмицата, който е четвъртък и за зла съдба при мен това се пада в нов месец, т.е след приключване на заплати и т.н и видите ли за ден и половина днес стана велик проблем.
Първичния ми болничен вече е заведен, но удължението няма как да го представя и да искам.Обадих се казах от кога до кога ще ме няма и че веднага като го взема ще го занеса.Шефа ми ме почна , че видиш ли трагедия голяма, че ме няма две седмици, щяли да ме уволнят щом не съм им го занела до ходя да си намеря от някъде болничен.Аз с нормален тон му обясних, че няма как да си измислям болнични когато пожелая и че чакам четвъртък, за да им го занеса след като е вписан във всички книги, а той пак "ходи и намери, че света ще свърши, ако днес до 15:00 не е тук" .
След всичката тая веселия, която продължи цяла сутрин се обадих на педиатърката ни да я питам , дали случайно не съм разбрала аз нещо и не може ли по-бързо да стане болничния.Тя побесня развика ми се "Това само тъпи комплексари, които не четат закона могат да искат болничен на секундатата, да си прочетат закона".Естествено накрая ми се извини на мен и ми каза, ако много пищят да им дам нейния ГСМ.
Е, GSM-a и не дадох, но буквално я перефразирах и се обадих на една счетоводка при нас, която за 1 мин оправи всичко и се оказа, че света не свършва , че един лист хартия -реален болничен, заради болно дете, не е даден на секундата.
След тая случка за сетен път се убеждавам колко малоумен народ има в тая държава.Не стига, че още ми се свива сърцето покрай Габи , ами не мога докато съм болнични поне да си отдъхна от идиотите, с които работя и които симулират супер важна работа.
То бива, бива, ама вече ми идва в много повече.Явно ще търся начин в криза да бягам по чужбинско.Деца повече тук в БГ няма да раждам, за да не мога да ги гледам нормално и да съм до тях когато имат нужда от мен.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФ, дълго стана ама сериозно съм се напекла.Това е Н-ти път, в който става такъв номер.Отделно едва ли не през ден се намира някой , който да ми се обяснява как едва ли не не мога да си родя 2-ро дете, щото няма кой да работи вместо мен.
Сории, че излях всичко това, но наистина почвам вече да се чудя аз ли съм супер чувствителна или народа навсякъде е изтрещял така и такова поведение си е норма.