Това с недигането просто не виждам как да стане, пазиш се, разбира се, доколкото е възможно, но аз се надявам, че е било някакво безобидно и временно състояние това кървене и всичко да е наред. Щото Мона ни ме пита лошо ли ми е, яла ли съм, тежко ло ми е и т.н.
Бени, споко бе, иди в някои познати с дете на сходна възраст и ще видиш, че ще станеш свидетел на ситуации същи като вашите. Това, дето го описваш, у нас е такова ежедневие, че вече не ми прави впечатление. Сутрин и вечер се обличаме и събличаме със следната хитрост - казвам й "иди си избери дрехи/пижама" и тя ходи, рови в чекмеджетата, всичко преобръща, донася си от всичко - знае, че и трябват понче, бузка, боди, чапки и т.н. и само така се облича. Панцес (памперс) си носи сама също - иначе абсурд да го сложа, но аз се надявам и да го махнем съвсем скоро, поне има изгледи. Е, после имам три чекмеджета за оправяне, ама го предпочитам пред гонениците из целия апартамент да я облека.
Комуникацията ни е изцяло в императивен изказ (от нейна страна, разбира се) - мамо, ела тук, седни, стани, донеси. Днес сутринта на закуска - бъркай млякото!
Благодаря на всички за хубавите пожелания!