Ехооо,мацонкиии...остана време и за вас днеска...отдала съм се на едно шетане и чистене,не оная с метлата е дошла,ами май аз се метнах на метлата и хвърча из вкъщи
Здраво почистване падна,че идат гости от БГ и майчето и то,пак тя една чисница,око има за всяка прашинка
а пък навън такова времеее...как да не изляза с фотоапарата.Сега има толкова много за снимане...май май,ще офейкам ей сега
Гледам ви тука,обсъждате някакви ендокринни проблеми ама нищо не ми говорят...не мога да помогна с никакво инфо
Песничке,душко,ЧХГто беше 0...абе квот такова.Аз сега съм заета с планове за креватна аеробика,че мъжо не е спортувал повече от месец и трябва да влезе мн бързо във форма
Още повече сега се очертават екскурзийки до Париж,Остенде и Амстердам(Вили идем),че да покажем на майчето малко красоти,може и до вас да забегнем за един следобед
Ние летим за БГто на 15ти юни
Мъжо го чака операция края на месеца и дано се възтанови бързо,ама пусти инат-не ще да стои у дома след манипулацията(Варикоцеле)Ама ще настоявам аз,трябва ми добър матерял за октомври/ноември ако не стане със сладоледчетата.
Та така мацки,големи планове...даже не знам как ще ми стигне времето
Вилиии...ЧЕСТИТ ти рожденник,да ти е здрав и послушен,и най-накрая едно вързопче,че да се научи да сменя пеленки
Тортата е страхотна,сега ме караш тука да запрятам ръкави и да забъркам една....лелее мн вкусно изглежда
Сории за дъгия пост,ама съм с доста приповдигна дух...
Лелеее къв е тоя Пич бреее...кажете от коя планета идат тия...транспорт до там има ли??Ако някой знае къде ги раздават тия мъже,моля,да сподели...