Фибче моля те дръж се миличко - може да е ти е прицапало от имплантация. Макар че е късно. Аз също се бях учудила когато видях на 14,15- ти ден зацапване. По-късно разбрах че съм бременна.
Така че споко - момичетата са ти дали страхотен съвет .Продължавай с лекарствата и кураж. Още нищо не е свършило.
deska_meska мен също ми е интересно това което питаш, за съжаление нямам представа дали аборта може да причини запушване на тръбите. Сякаш не е много логично - нали при кюретаж се засмуква кръвта под вакум. Не би трябвало да попада в тръбите. Поне така си мисля.
adserenity и аз съм чувала че по принцип яйчниците се редуват. Но е възможно наистина единият да е по-леннив и по- често ову да има от другия яйчник. На мен например по често овулацията ми е от десния яйчник .
Но най-добър отговор ще ти даде фоликулометрията. Започни от другият месец поне ще си наясно миличка и ще знаеш какво да очакваш .
Прегръщам те силноооо
Наде, по-бързо да минават дните и да започваш с изследванията. Знам как се чувстваш, аз също нямам търпение да дойде и юни и да направя моите имунологични.
Нери мило успех - следващият цикъл е нашият да знаеш