0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: "Бягство към победата"
« Отговор #20 -: Април 18, 2009, 16:28:50 pm »
В американския оригинал препятствията са по-интересни. Но като за БГ и тези стават.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #21 -: Април 18, 2009, 23:56:52 pm »
Вчера дисквалифицираха военните.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #22 -: Април 19, 2009, 01:06:05 am »
Цъ не военните - още по-хубаво - двете Екатерини. Военните май само ги наказаха, за разместване на флагчета.
« Отговор #23 -: Април 19, 2009, 01:12:03 am »
Цъ не военните - още по-хубаво - двете Екатерини. Военните май само ги наказаха, за разместване на флагчета.
Точно  :lol:
Мнооого се зарадвах като ги изгониха двете Катета и върнаха другите.
Ама и те нагли беееее, записани са и не признават, че и ще съдят  :lol: :lol: :lol:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #24 -: Април 19, 2009, 13:12:41 pm »
Христос Воскресе!
Наистина са много нагли двете Катета, но си получиха заслуженото. Радвам се, че брата и сестрата са отново в играта. Военните направо се изложиха в играта, като цяло. Първо, че не уцелиха, мале мале, представям си какво е на мисиите ни в чужбина  :lol:, а за феър плея съм ЗА КАТЕГОРИЧНО. Само така ще се види кой наистина заслужава победата. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #25 -: Април 21, 2009, 11:56:12 am »
Ураааааааа най накрая тези нагли Катета ги изгониха  :balk_46:
ама колко са нахални и нагли щели да съдят  :balk_159:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #26 -: Април 21, 2009, 12:11:16 pm »
Военните май само ги наказаха, за разместване на флагчета.

Аааааааа, може, може.

А и след това гледах, ама странно защо не съм запомнила.
Паметта нещо ми изневерява.
 :D
« Последна редакция: Април 21, 2009, 12:13:43 pm от eganeva »
*
« Отговор #27 -: Юни 27, 2009, 09:41:21 am »
Братчедите спечелихаааа :balk_46:Много се радвам за тях,сега ще могат да осъществят мечтата си да посетят Австралия :balk_47:Наградата им е напълно заслужена,големи са сладури :D
Мисля че състезанието беше честно и този път нямаше манипулации.Дано има отново,беше интересно и забавно :D
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #28 -: Юни 27, 2009, 11:48:18 am »
аз също с интерес гледах този формат. ще се радвам да има и втори сезон с по-интересни задачи, но пусти бюджет............ 8)
аз също се радвам за братовчедите, защото не се отказаха в нито един момент. нямах определен фаворит, всичките бяха готини по един или друг начин, но щастието се усмихна само на една двойка. да са живи и здрави и весело пътешествие. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #29 -: Юни 27, 2009, 13:22:12 pm »
И ние с милото много се зарадвахме за братовчедите,такива са сладуриии!
Дано наистина на есен пак да има нов сезон,че е интерсно!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #30 -: Юни 27, 2009, 13:51:09 pm »
Честно казана все едно ми беше дали ще са манекенките или брат`чедите. Важното беше да не са бившите. Ееееее няма такива досадни и дразнещи същества.
*
« Отговор #31 -: Юни 27, 2009, 14:39:03 pm »
Честно казана все едно ми беше дали ще са манекенките или брат`чедите. Важното беше да не са бившите. Ееееее няма такива досадни и дразнещи същества.
:balk_602:

« Отговор #32 -: Юни 27, 2009, 18:11:13 pm »
И аз ще те цитирам  :lol:
Накрая стисках палци, показалци, кутрета, само и само да не са те  :lol:
*
« Отговор #33 -: Юни 27, 2009, 20:56:47 pm »
И аз се радвам че братовчедите спечелиха.Е бая се караха и псуваха ама кво да ги правиш лапешка работа.
Само едно не ми светна-при Слави казаха че преди играта не са се познавали.Как така?
« Отговор #34 -: Юни 27, 2009, 23:02:31 pm »
Когато е течал кастинга са казали, че са се сваляли в някаква дискотека, без да знаят че са братовчеди  :lol: След това са разбрали за роднинската връзка :lol: Може би от тази гледна точка Марина каза, че в процеса на играта са се опознали. Майка ми обясняваше в началото кой какъв е от играчите, защото аз започнах по-късно да го следя редовно.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #35 -: Юни 28, 2009, 13:20:29 pm »
И аз да се запиша с огромната радост, че спечелиха брат`чедите!  :D :D :D
По принцип в началото моите фаворити бяха Симо и Елена, Нелитата и братът и сестрата...
Но впоследствие Марина и Христо ми станаха много симпатични... Е, вярно, попсуват си от време на време  :D, но пък точно затова ми харесват - че през цялото време бяха естествени и много забавни.
И не е прав Слави, че са се карали много - те бяха може би двойката, в която най-малко се караха, защото Марина все се хилеше.  :D
А и аз също се радвам, че не бяха бившите гаджета...толкова антипатични - особено тоя  :x, но и много толерирани от Слави и от предаването. Много се ядосах след финала, котяго Слави говореше с отпадналите двойки като им вика ва бившите - "Нали знаете, че щяхте да сте първи?" Много ме ядоса - нямаше прави да говори така, все едно омаловажава успеха на истинските победители ...но както и да е...

Радвам се, че победиха братовчедите и се радвам на избора им. На мен също ми е мечта да ида в Австралия. Мислех, че ще предпочетат клишираните Париж, Виена, Венеция и т.н.... но те направиха страхотен избор.
Да им е честита наградата и много весело и пълно с положителни емоции изживяване!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза